🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 724
  • 475
  •   1
Отговори
# 330
Колкото до изказването, че Мирела не играе играта - това си е много добра стратегия. Мирела никой за нищо не я подозира, никой за нищо не я има, нито за стратег, нито за предател - тя тихичко слуша групата и се нагажда спрямо всичко. Винаги гласува с мнозинството. Ето така тя ще си стигне до финала като нищо и там вече не се знае, пък стратезите и тези, които много знаят ще си капят един по един, защото всеки стратег и плямпач автоматично го подозират.

Така е, но същото важеше и за Тино. Мирела съвсем спокойно можеше да бъде прогонена на негово място със същите аргументи.

# 331
  • Stockholm
Не ме учуди, че Мая предлага за убийство Коджабашев- човекът, с който можеха да отстрелят Бачо. И  с това се стопи последната ми надежда за финал, според моите ценности и симпатии. ВН игра играта некрасиво  и се представи като егоцентричен глупак. Бачо се добра до финала като истински  предател- подъл, хлъзгав, користен и жесток. Никой от двамата не ми е и минимално симпатичен.

# 332
Тая Глория е егати досадното кречетало, перфектна за Петканов. Как беше- търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. Дано не помирише финал.

Владо най- после наистина ми хареса. Изненадвам се, че той е първият праведен, който да осмисли как е най- логично да се играе, за да се спечели играта. Ако знаеш кои са предатели и изриташ някой от тях, после той ще вербува друг и ти пак си на кота нула. Пази ги до финала и ако оцелееш ще ти е много по- лесно да спечелиш.

Към Мая подозренията се позасилват и май ще ѝ е трудно да спечели, но дано поне Бачорски успее. От тяхна гледна точка, ако оцелеят, най- смислено е да убият сега Мирела, а после Венци, защото за тях всички знаят, че са праведни. До финал трябва да закарат с тях други, за които има подозрения, че са предатели.

Много ми хареса постановката с опелото на Оля, отлична кинематография.

Ще си позволя да добавя от себе си, че аз не се изненадвам.
Всичките му ходове до сега бяха перфектни - докато още бяха много хора, той стреляше по тези, които играеха нечестно, т.е. взимаха щитове. Логично е ако човек е нечестен, да е предател. Същевременно още отдавна се усети, че предателят е в неговия кръг и го пази, но се снишаваше и не даваше детайли. Въобще, до сега Николов изигра перфектно играта и съм силно учудена, че много хора не разбираха начина му на действие. Той самият беше силно учуден, защото смяташе, че другите виждат как играе и предателите ще го махнат още преди време. Логично звучи и беше прав всъщност. Според мен Бачорски твърде много си повярва и не вижда заплахата. Ако не си отвори очите за Николов, е свършен.

# 333

Всичките му ходове до сега бяха перфектни - докато още бяха много хора, той стреляше по тези, които играеха нечестно, т.е. взимаха щитове. Логично е ако човек е нечестен, да е предател.

Извинявам се, но кое е нечестното в това да вземеш щит?

# 334
Колкото до изказването, че Мирела не играе играта - това си е много добра стратегия. Мирела никой за нищо не я подозира, никой за нищо не я има, нито за стратег, нито за предател - тя тихичко слуша групата и се нагажда спрямо всичко. Винаги гласува с мнозинството. Ето така тя ще си стигне до финала като нищо и там вече не се знае, пък стратезите и тези, които много знаят ще си капят един по един, защото всеки стратег и плямпач автоматично го подозират.

Така е, но същото важеше и за Тино. Мирела съвсем спокойно можеше да бъде прогонена на негово място със същите аргументи.

Тино го изгониха в момента, в който с Владо отидоха да си говорят и Тино каза, че подозира категорично, че Владо е предател - де факто, започна да играе играта и да се меси при "лидерите". Мирела не настъпва никого от силните играчи по никакъв начин.

# 335
Епизодът отговаря точно на името си! Най-накрая се размърдаха мозъчните клетки на праведните! Донякъде благодарение на Глория! Но някой трябва да поведе борбата! Лошото е, че е в този късен етап, когато наистина полезния ход е да си мълчиш за предателите до финала, за да ги посочиш там. (както каза и Владо Николов) Лошото на този етап е, че трябва да изгориш праведен. И аз като Коджабашев се бунтувам и ако съм там, не знам дали бих се прикрил или бих изкрещял имената. Но … Глория мина през тази еуфорична фаза и добре изигра картите!
Оля нищо не остави като сигнал за праведните!
За предателите примката се стяга! Оранжевият се е стегнал, пита перачката дали няма да го подхлъзне накрая. А тя пък се кълне във вярност, че няма да го предаде, дори може да я жертва на маса. Тя щяла да се защити, защото била по-тиха от тревата и го играела фикус. Не ставаш като в гривните-хайде лови пътя!
Все повече си мисля, че знам кои са финалистите Simple Smile но ще Ви кажа на последната маса!!!

# 336

Всичките му ходове до сега бяха перфектни - докато още бяха много хора, той стреляше по тези, които играеха нечестно, т.е. взимаха щитове. Логично е ако човек е нечестен, да е предател.

Извинявам се, но кое е нечестното в това да вземеш щит?

Защото се предполага, че в началото на играта няма защо човек да се притеснява чак толкова, а и както видяхме някои от предателите взеха щитове, за да заблудят праведните. Освен това щитовете костваха награден фонд, а какъв по-голям стимул за победа от парите? Те не зная какъв награден фонд натрупаха, но май не е максимума, предоставен от шоуто. Щитове има смисъл да се взимат към края, когато вече всеки е застрашен. Всъщност каста не е толкова лош, като се има предвид, че отстреляха двама предатели на ранен етап. Не съм гледала никое от чуждестранните издания, но като свърши нашето шоу, ще поправя тази грешка.

# 337
Тая Глория е егати досадното кречетало, перфектна за Петканов. Как беше- търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. Дано не помирише финал.

Владо най- после наистина ми хареса. Изненадвам се, че той е първият праведен, който да осмисли как е най- логично да се играе, за да се спечели играта. Ако знаеш кои са предатели и изриташ някой от тях, после той ще вербува друг и ти пак си на кота нула. Пази ги до финала и ако оцелееш ще ти е много по- лесно да спечелиш.

Към Мая подозренията се позасилват и май ще ѝ е трудно да спечели, но дано поне Бачорски успее. От тяхна гледна точка, ако оцелеят, най- смислено е да убият сега Мирела, а после Венци, защото за тях всички знаят, че са праведни. До финал трябва да закарат с тях други, за които има подозрения, че са предатели.

Всичките му ходове до сега бяха перфектни - докато още бяха много хора, той стреляше по тези, които играеха нечестно, т.е. взимаха щитове.

Тази логика само че реже на 2 места - ако Владо се стреми да гони тези, които имат щитове (които предателите НЕ МОГАТ да убият), каква мисъл поражда това у праведни с мозък? Simple Smile

# 338
Да, обаче ако предателите на конклав преди финала решат да вербуват трети, тогава праведните горят. Няма как да знаят кой е третия. И защо сега са сигурни че са двама? Реално може и да са трима.

# 339
Костюмите за опелото бяха отлични. Много се забавлявах с аутфита на Дани Петканов.
Стори ли ми се, или свещеникът в Але-луя изпусна второто л😀
Бачорски трябваше да гаси много пожари с Оля и Анна-Мария и му изпусна края.
Хареса ми как погледна в очите Коджабашев и каза, че е идеален за предател.
Ако уцелят Ева ще е супер криндж. Щитове да се вземат не може, ама ако е Ева, няма проблем 🧐

# 340

Освен това щитовете костваха награден фонд, а какъв по-голям стимул за победа от парите?
Ами, не мога да се съглася. По-добре да спечеля по-малко пари, отколкото изобщо да не спечеля. Blush
Друг е въпросът, че в нашия сезон се изнамери един такъв участник, според когото прибирането на щит е мотив за прогонване. За пръв път в някой сезон виждам участник толкова да се противи срещу щитове.

# 341
Да, обаче ако предателите на конклав преди финала решат да вербуват трети, тогава праведните горят. Няма как да знаят кой е третия. И защо сега са сигурни че са двама? Реално може и да са трима.

Това ще се да е перфектният обрат на събитията, но мисля, че предателите ще искат да играят на сигурно.

# 342

Всичките му ходове до сега бяха перфектни - докато още бяха много хора, той стреляше по тези, които играеха нечестно, т.е. взимаха щитове.

Тази логика само че реже на 2 места - ако Владо се стреми да гони тези, които имат щитове (които предателите НЕ МОГАТ да убият), каква мисъл поражда това у праведни с мозък? Simple Smile

Че трябва да му играят по гайдата. Wink Все пак, Капо ди тутти Капи - живият живот. Ако си сам, те убиват. За това ставаш член на ОПГ (организирана-праведна-група). Да видим в следващия сезон как ще е, може да приложат друга тактика. В този сезон толкова.

# 343
  • Другата България
Да, това и на мен ми направи впечатление, когато стана ясно, че НЯКОЙ е заложил 70% от парите за щит Владо беше
Обаче после, когато Ева си каза, че тя е с щита -
Много странни стандарти, двойни някак...

Връщам бизнеса, залагам само главата. За Мирела. Че тя ще е убита.
Сетих се, че Бачо също много държи на нея, трябва чарът на Мая да е бил по-опасен от този на Мирелката, че да се съгласи за нея. От друга страна, Мая надали толкова лесно ще жертва Коджабашев, въпреки, че тя още от О100Г има да му връща. Та, все още си мисля за Мирела, но започвам да клоня и към Ева, те предположиха, че Глория е с щита, не Ева.
50/50 съм. Тоест, 51 за Мирела, 49 за Ева.

# 344

Уж щитове не може, но за Ева може. Всички сме равни, но някои са по-равни 😉

Общи условия

Активация на акаунт