🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 716
  • 475
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да питам: когато някой го "заминат" на масата - може ли да излъже какъв е на изпроводяк (по повод майтапа на Бъч от трейлъра)?
Благодаря предварително.

# 316
Айде пак ще чакаме цяла седмица. 😁
Владо май ще се събуди от зимния сън, да видим!

# 317
Да питам: когато някой го "заминат" на масата - може ли да излъже какъв е на изпроводяк (по повод майтапа на Бъч от трейлъра)?
Благодаря предварително.

Не

# 318
  • София
Интересно промо, чакането започва.. добър епизод, праведните малко или много и те влезнаха в ролята на предатели, за да спасят кожата и да стигнат финала.

Глория си ми е все така противна като маниери, като всичко. Мирела верно е безлична.

# 319
Колкото до изказването, че Мирела не играе играта - това си е много добра стратегия. Мирела никой за нищо не я подозира, никой за нищо не я има, нито за стратег, нито за предател - тя тихичко слуша групата и се нагажда спрямо всичко. Винаги гласува с мнозинството. Ето така тя ще си стигне до финала като нищо и там вече не се знае, пък стратезите и тези, които много знаят ще си капят един по един, защото всеки стратег и плямпач автоматично го подозират.

# 320
  • Другата България
Много, ама много непопулярно мнение, но има голяма вероятност Владо да е убит или на следващия, или на по-следващия конклав. Нещо такова си мисля аз, и ако това стане, според мен Мая ще е инициатора.
А ако наистина стане, ще кажа - шапки долу!
Мериии, точно ей сега, след последните им анализи на участниците си мислех - голям майтап, ако сега стрелят по Владо, ще припадна Grinning
А аз пък след промото си го мисля за следващия конклав, все повече и повече.
Тоест, другия вторник, то този вече отмина, сегашния.
И си залагам главата и бизнеса, че убита ще е Мирела.
За мое разочарование - това беше сигурната ми праведна, която виждах финалист.
Съответно Владо ще трябва да отмъсти за нея, и ще тръгне на лов за предатели. И те ще му видят сметката. Ако не вземе щит, щото рЕзко му се смени теорията за щитовете, ти да видиш....

# 321
Много добре си разсъждава Владо.. ако знаеш кой е предател, защо ще го отстрелваш сега, след като на другия ден ще го сменят с някой, който не знаеш. Комбинирано с това, че се усеща като 'пазен' от същия човек, стратегията му е топ! Ако нещо не ви допада, то това е следствие на пропуски в регламента, а не заради играта на Владо.

# 322
Лаф на епизода - "Пак, не спах, през нощта. Факта, че не знам къде се намирам в играта, още повече ме напряга."– Владо Николов

Тотал: 72 200 лв.

На Мая в главата е такъв хаос, че не знае какво прави. Изобщо не е в час какви ги върши, логика - 0.

Аз съм на мнение, че усетиш ли някого за предател трябва да стреляш. В тази игра дългосрочни стратегии и сметки не вървят.

# 323
Тая Глория е егати досадното кречетало, перфектна за Петканов. Как беше- търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. Дано не помирише финал.

Владо най- после наистина ми хареса. Изненадвам се, че той е първият праведен, който да осмисли как е най- логично да се играе, за да се спечели играта. Ако знаеш кои са предатели и изриташ някой от тях, после той ще вербува друг и ти пак си на кота нула. Пази ги до финала и ако оцелееш ще ти е много по- лесно да спечелиш.

Към Мая подозренията се позасилват и май ще ѝ е трудно да спечели, но дано поне Бачорски успее. От тяхна гледна точка, ако оцелеят, най- смислено е да убият сега Мирела, а после Венци, защото за тях всички знаят, че са праведни. До финал трябва да закарат с тях други, за които има подозрения, че са предатели.

Много ми хареса постановката с опелото на Оля, отлична кинематография.

# 324
Цитат на: Merri_An link=topic=1826371.msg50419600#msg50419600
Ще е жалко, на мен ми се иска да стрелят по Ева, поне веднъж в шоуто тия щитове да имат някакво значение и влияние върху играта.

# 325
Това да вербуваш някого за предател не е лека работа и не всеки се съгласява да е такъв.

# 326
Ако ми водят такива разговори на масата - "Ще гласувам за теб, но знам, че не си предател" - автоматично човекът с най-много вот получава щит. Убива ми целият ентусиазъм.

Така е. Много разочароващ епизод.

# 327
Много добре си разсъждава Владо.. ако знаеш кой е предател, защо ще го отстрелваш сега, след като на другия ден ще го сменят с някой, който не знаеш. Комбинирано с това, че се усеща като 'пазен' от същия човек, стратегията му е топ! Ако нещо не ви допада, то това е следствие на пропуски в регламента, а не заради играта на Владо.

Владо е в това предаване само заради името си, затова не харесвам формата с известни лица - хората (ние включително) са предубедени.

Владо каквото е казал, това не е било вярно досега, изгони сума си добри играчи - в една игра без знаменитости на другите веднага щеше да им изскочи, че този човек разкарва добри играчи и на някои им изскочи, само че аргументите против Владо са "няма как да е предател Владо" без да се допълва нищо.

Също така дали Владо е предател или маша в ръцете на предателите за праведните нетно няма никаква разлика, защото той е по-опасен от всеки един предател - има реномето на 100% праведен, а гони когото му подшушнат предателите. В случая и да не стигнеш до заключението, че Владо е предател, то лесно можеш да стигнеш до заключение, че единствените възможности са 3 - Владо е предател, Владо е манипулиран от предателите, Владо е най-големият малоумник, раждал се някога. И трите са валидни причини да го изгониш.

Затова всъщност не разбирам мненията, че Анна-Мария е заблудена - за някои неща да, но не и за Владо - на нея й е щракнало, че Владо е лидер на кажи-речи всяко от последните изгонвания, това, което не й щракна, е че не е предател, а маша. Така че не е на 100% заблудена, просто не стигна до правилното заключение.

# 328
Е то и аз ще се забавлявам страшно много, ако Владо изхвърчи. Даже ще си сипя винце. Joy

# 329
  • Другата България
Няма никаква логика на този етап да махат предатели на кръгла маса (ако знаят кои са). Вероятността на финала да разобличат нов предател е много по-малка. Правилна е логиката да си траят до финала.
Факт.
Обаче, ако в това поведение има наистина логика, такава логика, свързана с формата и случващото се  в него - правила, Библия, стратегии и т.н.
Аз в поведението на хората в Бонония Естейт не виждам такава, те са като облъчени от Дон Корлеоне, който има някакви проблясъци, но следва някаква негова си логика, лична, дори на моменти толкова противоречива, че тъкмо реша - а, ще го бъде, и в следващия момент
Факт е и че една по една изгони жените, които се съмняваха в него - защото той го направи, убеди останалите и колективно изгониха всички, които имаха “наглостта“ да се съмняват в него, или да му опонират по някакъв начин - Оля и Анна-Мария бяха сигурни, че е предател, Тино му се опълчи за щита, Йордан демонстративно на играта, в която бяха двамата /миналата корица на темата/ избра щита....тази стадна игра за мен противоречи на всякаква логика.
И добре, че е шегата, да си кажем истината - аз наистина мисля, че ако убитата е Мирела Владо ще се озлоби към предателите. Мирела му беше слабост, той дори ѝ завеща....завета си. Blush
Цитат на: Merri_An link=topic=1826371.msg50419600#msg50419600
Ще е жалко, на мен ми се иска да стрелят по Ева, поне веднъж в шоуто тия щитове да имат някакво значение и влияние върху играта.
Дано, дано, дано да греша отново, пък нали и чакаме ново “счупване“, може нещо с това да е свързано.
Само дано не е Коджабашев, поне за момента мисля, че няма да е той.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 23:00 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт