🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 689
  • 475
  •   1
Отговори
# 300
... нашите си играят на "мой човек" и си избират кои да стигнат до финала. Абсурдно.
Този каст е кристално огледало на нашето общество. Всеки има човек и тук, и там и така си постига нещата.
Висша форма на препоръка "Кажи, че аз те пращам!". Това сме ние....

# 301
Оууууу, Владо щял да взема щит. Явно е за парите.

# 302
Ще е много яко ако планът на Праведните успее и те наистина водят Предателите за носа до финала. Единственото, което ме кара да се съмнявам е, че твърде ясно показаха тази нишка, за да е истина.
Дори чисто математически няма шанс да не спечелят Праведните. 8 на 2 де юре, 7 на 3 де факто. Има такива, които са уличени като 100% чисти като Мирела и Венци, а сега Предателите ще гонят опасните. Накрая ще е ясно кои са и ще спечелят праведните. Толкова е праволинейно, че чак тъпо.

# 303
Много, ама много непопулярно мнение, но има голяма вероятност Владо да е убит или на следващия, или на по-следващия конклав. Нещо такова си мисля аз, и ако това стане, според мен Мая ще е инициатора.
А ако наистина стане, ще кажа - шапки долу!
Мериии, точно ей сега, след последните им анализи на участниците си мислех - голям майтап, ако сега стрелят по Владо, ще припадна Grinning

# 304
Слаб е Владо, но не е лош плана му.
Най-интересно ми е това предаване, този сезон. Кой ще претрепат сега?
Scream Мая би резнала Гошко, браво!

# 305
Специално се регистрирах във форума, за да кажа, че Владо е като маймуна с калашник - с разлика най-слабият играч и с това по-опасен от ВСЕКИ предател. Предателите го въртят като агне на огъня, а е имунизиран срещу всякакъв добър съвет и логика от праведните.

Владо е причината на Бачорски да му се получават нещата - Бачорски сочи и Владо убива.

# 306
Владо май ще се окаже скрита лимонка!
Никакъв шанс няма това да се случи.
Освен ако съвсем целенасочено 8 седмици монтажът го е изкарвал най-голямото делулу на сезона с идеята какво?
В последните три да стане най-големия стратег евър и форевър в де що има формат у нас. И не само?
Звучи....несериозно.

И не схващам каква би била целта на това упражнение - Бачо да изнесе формата в полза на Владо.
Аз имах друго предвид - тезата му за последната маса! Но тъкмо пиша и той вкара някаква логика! Мая и Бачорски в едно изречение с думата предател!

# 307
Много, ама много непопулярно мнение, но има голяма вероятност Владо да е убит или на следващия, или на по-следващия конклав. Нещо такова си мисля аз, и ако това стане, според мен Мая ще е инициатора.
А ако наистина стане, ще кажа - шапки долу!
Мериии, точно ей сега, след последните им анализи на участниците си мислех - голям майтап, ако сега стрелят по Владо, ще припадна Grinning
Може и да го вербуват за предател.

# 308
Няма никаква логика на този етап да махат предатели на кръгла маса (ако знаят кои са). Вероятността на финала да разобличат нов предател е много по-малка. Правилна е логиката да си траят до финала.

# 309
  • София
И след констатациите за играта (до тук) на двамцата злодеи преди Коинклава - поне сетне, у дома, тъпите цивилки трябва да се пъхнат в един пепелник и някой да ги изхвърли разделно.

# 310
Оууууу, Владо щял да взема щит. Явно е за парите.

По-скоро е за победата. Той е спортист все пак и то от добрите. Има спортна злоба, за която всички забравят.

# 311
Мая по адрес на Мирела: Тя не е никъде. Тя просто ходи на закуска и на кръгла маса. JoyJoy

# 312
Сега ще ударят на камък. Ева взе щит. Innocent

# 313
Бачорът ще се измъкне другия път, толкова са тъпи.

# 314
  • България
Отново бяхме свидетели на НаЙ-иНтЕрЕсНиЯт ЕпИзОд.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт