🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 596
  • 475
  •   1
Отговори
# 285
Физиономията на Владо, когато Ева спомена Бачорски 😁
А четейки някои коментари се замислих, дали пък наистина не знае кой го пази! Май не знае.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:21 от Merelenda

# 286
  • Другата България
Владо май ще се окаже скрита лимонка!
Никакъв шанс няма това да се случи.
Освен ако съвсем целенасочено 8 седмици монтажът го е изкарвал най-голямото делулу на сезона с идеята какво?
В последните три да стане най-големия стратег евър и форевър в де що има формат у нас. И не само?
Звучи....несериозно.

И не схващам каква би била целта на това упражнение - Бачо да изнесе формата в полза на Владо.

# 287
И... Владо не вярва, че Мая е предател. Grinning Еми нямам какво повече да кажа, хахахахахах.
А сутринта и на двете каза, че подозира точно нея. До вчера също говореше как някои от най-близките му са предатели и го въртят. Този е опасен за играта, защото е супер слаб играч. Ужас!

# 288
Ми по тая логика да си бяха държали докрая Неве и Г. Янев. Защо ги гониха?

Лесно му е на Владо да не търси предатели след като знае, че те си го пазят. Ама на другите не им е лесно. Подред на номерата убити и изгонени и дотам.

# 289
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
АМ и ти си голямо делулу, сега като се гледаш дали ли си даваш сметка колко си била заблудена.
Хайде Кожабашев събуди се и ги направи луди калинки. Отказвам да приема, че Бачо и Владо са хората, които чертаят и водят играта, нелепо е.

Защо да е нелепо? Интересно ми е, не влагам нищо повече от това - моля, обоснови се.
Защото нито един от двамата няма качествата и капацитета да е истински предател. Единия само червенее, прави се на тарикат и очеизвадно другите не го посочват не защото е успял да ги заблуди, а защото не искат да си развалят отношенията с него отвън. Владо Николов изобщо пък не знае как се играе тази игра. Не съм от тези, които сега изведнъж са възхитени от играта му този епизод. Този човек няма място с разбиранията си в такъв тип игра. С цялото ми уважение към постиженията и семейство му.

# 290
Остават им две кръгли маси и две убийства. Ако не отстрелят предателите сега, на финала със сигурност ще имат предател.

Ако отстранят един предател сега, после ще има ултиматум и ще бъде заместен от друг. Няма вариант, при който във финалната петица да няма предател.

Понеже преди малко проверих  правилата на тв формата, остават три маси, ако сега отстранят Предател, ще има пак вербуване на Предател и тогава няма да знаят кои точно са Предателите. Тоест наистина изглежда, че Владо играе перфектно и наистина не е моментът на тази маса и е по-добре да отсранят праведен. Ако отстранят на следващата вече Мая, то тогава няма да има ново вербуване и им остава само Бачорски за финал.

Има още 2 конклава. След този и след следващия епизод. Така че дори и да прогонят Мая на следващата кръгла маса, след това ще има нов ултиматум.
Blush

# 291
  • България
Ако финалът се случи както кълбото на живота ми говори: Бачорски, Владо Николов, Мирела и Венци печелят. Бачорски и Владо Николов самоотвержено се отказват от печелившата сума в полза на Мирела и Венци.

# 292
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Владоооо, Владо.... съсипа цялото предаване, да ти се не знае!
Имал бил проблем, ако го лъжел някой от неговите приближени. Ама този човек изобщо няма връзка с кораба-майка и Международната космическа станция. Какво очаква всъщност? Предателят да му се изповяда, че е такъв?
Същият е и Георги, а от него точно не го очаквах. Погледнали го Мая и Бачо в очите и му казали, че не са предатели, затова им вярвал. Ми ок, но нима е очаквал предателят да си признае веднага щом го питат? Много тъпи разсъждения, не мога просто! То ако се случваха така нещата, предателите щяха да са си признали още на петата минута от предаването и трябваше да закриваме цирка.
Шапки долу за Бачо обаче! Какво хладнокръвие, изобщо не трепна, бива го наистина! Не знам какво общо има лъжата с почистването /Каза, че това му е работата - да лъже. Може би лъже клиентите, че е почистил, а те се правят, че му вярват. Joy/, но каквото и да е, определено лъже като професионалист.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 18:34 от Reinа

# 293
Ако Владо накрая спечели, е все тая дали е играл добре или зле в нашите очи. А аз сериозно почвам да подозирам, че усеща че го пазят и си е приел тази роля. Дори го каза при разговора си с Глория - "Блгодаря за информацията, ще я използвам на последната маса"

# 294
Признавам си, че грешах в началото като говорех, че уговорките няма как да сработят тук. Ами ето, сработиха. Вместо да се борят със зъби и нокти да махат предатели, за да може самите те да получат шанс да са в тази по-сигурна роля (50% по-малък шанс за отпадане), нашите си играят на "мой човек" и си избират кои да стигнат до финала. Абсурдно.
По принцип съм страшно против намесата на продукцията, но в името на добрия телевизионен продукт, тук трябваше да се направи нещо, за да се разръчка кошера. Уби ми се всякакъв ентусиазъм.

# 295
  • На морето!
Ще е много яко ако планът на Праведните успее и те наистина водят Предателите за носа до финала. Единственото, което ме кара да се съмнявам е, че твърде ясно показаха тази нишка, за да е истина.

# 296
АМ и ти си голямо делулу, сега като се гледаш дали ли си даваш сметка колко си била заблудена.
Хайде Кожабашев събуди се и ги направи луди калинки. Отказвам да приема, че Бачо и Владо са хората, които чертаят и водят играта, нелепо е.

Защо да е нелепо? Интересно ми е, не влагам нищо повече от това - моля, обоснови се.
Защото нито един от двамата няма качествата и капацитета да е истински предател. Единия само червенее, прави се на тарикат и очеизвадно другите не го посочват не защото е успял да ги заблуди, а защото не искат да си развалят отношенията с него отвън. Владо Николов изобщо пък не знае как се играе тази игра. Не съм от тези, които сега изведнъж са възхитени от играта му този епизод. Този човек няма място с разбиранията си в такъв тип игра. С цялото ми уважение към постиженията и семейство му.

Дори и да не съм съгласна с мнението ти, благодаря, че го сподели.
Проблемът, както писах и назад е, че виждаме и чуваме само това, което продукцията иска, а също така и това, което ние самите искаме да видим и чуем.
Както се казва, наздраве за доброто шоу! Раздвижи се ефира все пак.

# 297
Коджабашев иска да гони предатели, Николов иска да ги заведе на финалната маса и да ги разкрие там знаейки вече кои са.
На мен идеята на Коджабашев ми допада повече. В такъв случай става и по-интересна самата игра, ще има повече динамика - ще се отстреля предател, ще се наложи да става друг, той може да откаже и ще бъде убит директно и т. н.
Владо иска по-лесния начин да отиде на финал и да делят парите.

# 298
  • Другата България
Много, ама много непопулярно мнение, но има голяма вероятност Владо да е убит или на следващия, или на по-следващия конклав. Нещо такова си мисля аз, и ако това стане, според мен Мая ще е инициатора.
А ако наистина стане, ще кажа - шапки долу!

# 299
Аз се надявам Глория да си осъществи плана, да им отсече главите и да стигне на финал, дори и да спечели, заслужава го.

Общи условия

Активация на акаунт