🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 644
  • 475
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Донна - подкрепям! Националният гуру - сега лицемер, ама в името на сигурното разобличаване. Не нам.
Жорката най-сетне взе да прихвърля мисли между "100-те лица" и да обработва инфото. Давай - в играта ти си антиподът на популисти като Вл.Н.

# 256
Но нали целта е един да спечели.

# 257
Но нали целта е един да спечели.
Не е задължително. Може да спечелят двама, трима. Просто си разделят парите.

# 258
Ей сега точно Дани Петканов би могъл да цунка Венци! И би могло да е перфектното убийство! НО Данито пусто е праведен!
П.С. Това за моята теза за мъжко убийство! Само мъже, непринудено! Мъжки разговор и бам! Пък Мая тоолкоз се куми да цуне коя да е!

# 259
Донна - подкрепям! Националният гуру - сега лицемер, ама в името на сигурното разобличаване. Не нам.
Жорката най-сетне взе да прихвърля мисли между "100-те лица" и да обработва инфото. Давай - в играта ти си антиподът на популисти като Вл.Н.

Е хайде сега, лицемер бил. Истината е, че бая народ изигра ВН и дори измежду тук пищещите събратя.
Обаче, каква игра гледаме, Трейтърс или Ние сме бели и добри? Wink

# 260
  • Stockholm
Уау, Бачо беше уникален на финала на разговора си с Коджабашев. Бетон! А Коджабашев верно ли не може да усети и Мая, и Бачо по отговорите им дали са предатели. Не че съм очаквала нещо от него, понеже не съм гледала Стоте гривни, но може ли такъв наивитет?

# 261
Владо няма да гласува срещу Бачорски на финал.

# 262
Анна-Мария много добре тръгна в началото на играта, а сега като я слушам колко се е омотала горката… беше ми от фаворитите.

# 263
Според мен е абсурдно да се оставят предатели за да се изгонят накрая, в момента са 10 човека с 2ма предатели. Абсолютно възможно е Бачорски и Мая да решат да предложат на още един човек да е предател и какво става тогава? Добутват Бачорски и Мая до края, за да ги изгонят и накрая пак остава един предател. Но пък знаем колко Бачорски иска да е номер 1, така че може и да не иска да си вземе 3ти предател.

# 264
Владо няма да гласува срещу Бачорски на финал.

Това предстои да видим. Зависи от това как ще се стекат обстоятелствата. Склонна съм да се съглася, но все пак имам едно наум. Интересно шоу, няма съмнение, голям съспенс.

# 265
Кефи ме като цяло, че не се правят на луди и буквално казват на Анна-Мария, че я гласуват, защото имат алианс, а не че я смятат за Предател.

# 266
  • Другата България
Уау, Бачо беше уникален на финала на разговора си с Коджабашев. Бетон! А Коджабашев верно ли не може да усети и Мая, и Бачо по отговорите им дали са предатели. Не че съм очаквала нещо от него, понеже не съм гледала Стоте гривни, но може ли такъв наивитет?
Забележителен беше, наистина.

Изключително скучна и най-вече - предвидима кръгла маса.

# 267
  • България
Ако ми водят такива разговори на масата - "Ще гласувам за теб, но знам, че не си предател" - автоматично човекът с най-много вот получава щит. Убива ми целият ентусиазъм.

# 268
Това ли беше само кръглата маса? Най-скучната кръгла маса, която съм гледала във всички трейтърс някога.

# 269
Ако ми водят такива разговори на масата - "Ще гласувам за теб, но знам, че не си предател" - автоматично човекът с най-много вот получава щит. Убива ми целият ентусиазъм.

Мене пък точно това най-много ме радва. Това със сигурност ще подобри стратегическата култура на БГ играча и бг зрителя. Това е стратегическо шоу и хората трябва да се научат, че тук няма чест и морал.

Общи условия

Активация на акаунт