🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 7 (30.10 - 06.11) 🎭

• 27 620
  • 475
  •   1
Отговори
# 360
А някой може ли да ми обясни, какво печели продукцията като така явно посочва, че всички се съмняват в Бачорски и Мая? Няма никакъв съспенс на финала. И тук вече аз съм почти категорична, че нищо от това, което ни се представя ( поне до тук) не е станало така както си го мислим всички. Играта ще завърши според мен по много интересен начин. Колкото до Глория, продължавам да съм на мнение, че просто и се случиха нещата някак, случайно. Фен съм на Бачорски, не мисля, че е толкова наивен, че да не чува и вижда какво става, като до момента играе брилянтно.

# 361
  • На морето!
А аз мисля точно обратното- на Бачора му се получават на късмет нещата, Глория целенасочено си ги подслушваше и преследваше, не ги хвана случайно.
Вярвам и аз, че ще има обрат, твърде очевидно е всичко.

Коджабашев е голямо разочарование.
Мен не ме разочарова, а ми показва, че в тази игра всеки може да е заблуден.
И, хайде стига. В игра на предатели пита Мая “погледни ме в очите и ми кажи честно дали си предател?” Тя каза “не съм” и той я оневини. Същото и днес с Бачорски. 😏

# 362
Супер разочарована съм от Владо Николов ... просто иска парите и нищо друго .. не си прави труда да гони предатели , а маха хората които му оспорват авторитета .. Ева е мазна, язък и за самочувствието

# 363
Аз се сетих нещо, което Владо Карамазов каза, мисля в едно друго предаване, в което участваше през уикенда го гледах и не помня кое беше. Та там каза, че всъщност счупването щяло да стане след два епизода, в т.ч. и днешния. Значи не следващата, а по-следващата седмица ще да е, ако съм разбрала правилно.

# 364
Какво счупване? .. с тия уговорки, кои 6 да са на финална маса, няма никаква интрига ... който изразява мнение , което не се харесва на Владо , си заминава ..

# 365
Какво счупване? .. с тия уговорки, кои 6 да са на финална маса, няма никаква интрига ... който изразява мнение , което не се харесва на Владо , си заминава ..

Не зная. Каза само, че нещо щяло да стане след два епизода, аз броя и днешния, защото го каза през уикенда.

# 366
Готин епизод. Костюмите за погребението бяха топ! Ще повторя мнението от предходни постове: Мисля, че Мирела ще бъде убита. Очаквам и Мая да настоява да отстранят Владо Николов, тя с него и започна, когато Бачо я избра. И аз ще си сипя чаша просеко, ако успее.

Не искам на финал Владо, Мирела, Венци и Дани - те така и не играха играта, поне от това, което ни показаха. А Владо ме дразни с популизма и двойните си стандарти. Но много ми се иска Глория да е сред победителите. Тя е напълно потопена в играта и играе сърцато и емоционално Simple Smile

# 367
Това имам предвид, че чисто рейтингово, няма логика да разкриват такива неща точно преди финала. Няма какво да се лъжем, че продукцията цели точно това, да задържи зрителския интерес и да ни кара да коментираме много очевидни неща към които ни насочват.  Накрая изненада...

# 368
Доста съм критикувал Владо Николов, но специално в този епизод показа доста развитие и аналитична мисъл.
Защо му е на него да маха предатели, които почти сигурно подозира (макар и монтажа да ни прикрива всячески) и го пазят до тук, за да бъде вербуван чисто нов предател, който да стане почти невъзможен за хващане, тъй като до тук той е играл роля на праведен?
Аз също както много от вас не харесвам играта му до тук, но ако наистина стигне до финала и там разкрие предателите то голямо ЕВАЛА. Точно така се играе.
Може да се сърдим на самата игра, че не толерира победа за добри играчи (праведни), а за неориентирани, социални или хаотични такива

# 369
Дано Владо стигне до финала, пък да става какво и да е тогава.

# 370
Мая беше ли облечена?

# 371
  • Stockholm
Не мисля, че ще стрелят по Мирела. Така ще уцелят Капитана в сърцето и е страшно това, което ги очаква Joy Досега съм забелязала, че не си пипат личните избраници. По всяка вероятност убитият ще е Коджабашев. Освен че много се разприказва напоследък, а и доста често си хортува с Майчето и Бачо едва ли е доволен от това.  Капитан Планета се вижда на финал под ръка с Мирелка и Ева Joy А Бачо- с Мая.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 00:28 от silsto

# 372
  • софия
Днес май не съм в настроение и епизодът нещо ми доскуча.
Цял сезон Капитан Владо си играе нещо си, сега пък прогледнал и почнАл да играе правилно и със стратегии. И с щитове. А бюджета е още на червено. Срамота Joy

И аз тъкмо идвах това да пиша - зрителите знаем предателите, цивилките - и те знаят.
Какво ще гледаме още три епизода ли беше?.
И какво счупване чакаме, то не останаха епизоди, кога ще чупим,  кога ще ремонтираме?

Повече очаквах от това погребение - то си беше просто игра. Скучно.
На масата - предрешено, скучно.

Тия верно ми разкараха "мойте хора" Оля и Ан Мари една след друга Joy  ще умра от скука не е честно, ей .....
Само откачалката Гло ми остава и Жоро Гривната.
Бачорски също.
Мая - още не знам.
Другите до един са ми анти играчи и не ги искам на финала - не ми е коНфортно, некакаси.

# 373
И на мен ми хареса реакцията на Владо Николов. Хладнокръвно убеди Глория как е тактически най-правилно да подходят. Не видях някаква реакция на изненада у него, когато Глория каза, че Бачорски е предател. Нищо чудно да го е подозирал, но да е мълчал. И да го е използвал да го пази. Колкото и критики да отнесе, Владо Николов показва една доста добра игра, особено ако и той е използвал Бачорски. Отстрани хората, които искаха да го изгонят, също и такива, които не играят с него. В общи линии води кръга на доверието, т.е. своите хора към финал.

Георги никак не ми хареса. Да оставим настрана - Ти праведен ли си, ок вярвам ти. Този въпрос може да го е задал на всички вътре. Но в Гривните правеше впечатление на по-интелигентен стратег. А тук направо издиша.

Мая си показа манипулативната и непукистка природа и то до степен чак Бачорски да се стресне дали няма да го  хвърли на праведните, както той направи с Неве и Жоро.

Подозирам, че може да се пробват да убият Ева и да ударят на щит. И ако няма убит сутринта, пак да се объркат мислите им кой е предател и кой не.

# 374
Не мисля, че Владо ще е на финал.
Там ще са Бачора, Ева, Венци, Жоро и Глория и за тях гласувах в анкетата. 
Според мен ще отстрелят Петканов и Мая на маса, ще убият Мирела и Владо. Бачорски ще се принуди да го убие преди финала. Така мисля

Общи условия

Активация на акаунт