“Селски“ номера и пинизи - тема 5

• 4 415
  • 46
  •   2
Отговори
# 15
По закон - закон за електронните съобщения, са длъжни да напомнят. За това й го правят...защото ги задължиха по закон. Не щото им пука за нас...

А-хааа, ясно.  Не го знаех това.

# 16
  • при късмета
Как' Сийка, пусни жалби към КЗП и КРС. Опиши случая, като излезе фактурата я приложи (вземи, ако не получаваш хартиена) и би трябвало да те компенсират.

# 17
Втората седмица е към края си. Госпожата обяви ли на кой и колко ще дари?

# 18
Сигурно още ѝ е "блокирана" сметката, може би за третото пришествие ще успее. Има време, да не се отчайваме.

# 19
Спешно ли е? Спешността мина, оправи бакийте на синчето, сега готви и качна рецепти. И дори не се и сеща да напише поне един пост по този повод.

# 20
Не е до спешност, а до спазване на обещание, но то явно нищо не значи за нея.

# 21
Не е до спешност, а до спазване на обещание, но то явно нищо не значи за нея.
Саркастична бях. Спешно беше за нея, докато я засягаше лично. Вече даже не вярвам, че ще дари каквото и да било.
В интерес на истината, докато събираше беше в лоша ситуация, хайде както и да е. Но с всяка  следваща постъпка пада все по-долу и копае дъното.

# 22
  • Пловдив
Аз намирам за селски пиниз като си смени човек пералнята да не я изхвърли/подари/дари, ами да я остави във входа, долу на първия етаж в общите части. От три дни имаме една, не съм наясно на кого е, но съм и вдигнала мерника. Сега питам във групата на входа и ако никой не си признае - тия дни ще пратя личната ми бригада от синове да я разкара.

# 23
Те сигурно точно това целят, някой да им я разкара, че ги мързи.

# 24
Поставете пералнята отвън на тротоара и се хващам на бас,че ще изчезне за броени часове... Laughing

# 25
Янтра, никакво търпение нямаш. На нашата площадка имаше една чупка, в която 3 години стоя пералнята на съседката. Един ден изчезна и направо не повярвах.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 01:06 от Moderator3

# 26
Тежки са и не им се плаща да ги изнесе някой.

Нашата я разглобихме. Синко й взе чарколаците. Даже домъкнаха с татко му и една чужда, изхвърлена до контейнерите, в мазата ни...пак за части и проекти разни негови си  Joy

# 27
  • Пловдив
Янтра, никакво търпение нямаш. На нашата площадка имаше една чупка, в която 3 години стоя пералнята на съседката. Един ден изчезна и направо не повярвах.
ТРИ ГОДИНИ?!? Права си, нямам такова търпение. 5 дена ми е максимума.

Ние по принцип си караме старата техника на една фирма, която изкупува вторични суровини, тегли и плаща. За голям хладилник ни дадоха 12 лв Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 01:07 от Moderator3

# 28
В София да, има такива фирми, два пъти викахме и за хладилник и за пералня, че и парични ваучери дават. Сами товарят, свалят, не се занимаваш изобщо.

# 29
Аз като си купувам нов уред, старият ми го взимат безплатно при доставката. Само трябва да заявя, ако искам. В България няма ли такава практика?

Общи условия

Активация на акаунт