“Селски“ номера и пинизи - тема 5

• 6 088
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
Как' Сийка, пусни жалби към КЗП и КРС. Опиши случая, като излезе фактурата я приложи (вземи, ако не получаваш хартиена) и би трябвало да те компенсират.
Преди това - оплакване до самите А1. Пускала съм писмена жалба, отговаряли са ми. Длъжни са да отговорят. И вече ако не е удовлетворителен отговорът, се прикачва и той към следващи оплаквания. Но първо - разправии до последно с А1.

# 46
  • при късмета
Аз пропускам разправиите с некоректния и спестявам време. Жалбата направо по-горе, те да решават кой крив, кой прав

# 47
  • Deutschland
Хайде още една съфорумка и блогърка за призив за пари...

Скъпи момичета,

Планирам да възстановя сайта си Инфармация - с ревюта и статии за козметика, но вече и за хранителни добавки и рационална употреба на лекарства.
За да възстановя блога си за година напред, ще ми трябват около 1000 лв. Нужни са за домейна, прехвърлянето към https, нов софтуер, заплащане на IT за преустройка на сайта, закупуване на допълнителни функционални прибавки към Wordpress и пр.  Ако имате интерес Инфармация да се възроди, ще съм ви много благодарна, ако направите дарение към сайта, по Револют. Нека си върнем блога и групата, дискусиите и интересните статии отново! Благодаря ви много!

РЕВОЛЮТ: & & & & & & & &

# 48
Супер. Видяха, че е печелившо. Евала на Албена.
Нещо за дарение има ли?

# 49
  • Deutschland
Не, само рецепти.

# 50
Тази поне казва в прав текст защо ги иска, а не увърта и послъгва. И подозирам, че няма да има такъв шеметен успех.

# 51
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тази поне казва в прав текст защо ги иска, а не увърта и послъгва. И подозирам, че няма да има такъв шеметен успех.
Е то много блогъри и влогъри призовават за спонсорство/дарения от зрителите.
Пък и къде са 1000 лева, къде са 35 000 ?

# 52
  • Пловдив
Ама иска само 1000 лева и лесно ще ги събере.
Всъщност сайтът Инфармация не беше лош. Той и на Албена сигурно не е лош, но парите не бяха за сайта. Wink

# 53
Все са грозни истории, и двете си печелят от блоговете, така че това с монетаризирането на труда е налично и без просията. Но пък щом има желаещи да дават, защо да не се възползват...
И пак, тази поне не лъже.

# 54
Но ще събере много повече от 1000 лв.

# 55
Следвам сайта на Инфармация от самото начало и съм научила страшно много. Не виждам нищо лошо да се събират пари за домейн. А и изрично се казва защо са тези пари, пък и не е някаква огромна сума. Останалото ще го видим впоследствие, но ако Надя постъпи като Албена, аз ще съм от първите, които ще я посочат с пръст и ще кажат, че постъпката ѝ не е правилна.

# 56
И толкова бедни блогъри има, които нямат 1000 лв?
Албена продължава да качва рецепти, но откакто и изтриха препратката към сайта явно се е обидила и не ги качва в готватската. При нея отначало работата беше съмнителна и непрозрачна, последвана от нагла лъжа.

# 57
Албена продължава да качва рецепти, но откакто и изтриха препратката към сайта явно се е обидила и не ги качва в готватската. Както казваше една позната-"Знам, че ме говорят, ама какво ми пука, аз нали съм си добре....."

Със сигурност БГ Мамма няма да загуби без Албена, но ако не беше форумът, никой нямаше да знае за нея. Все пак нищо различно от масовката не показва.

# 58
Такъв бял и благороден човек като нея не може да притежава чувства като обида....Laughing

Адмирации на модерацията на форума, че й махнаха явните реклами.

# 59
  • София
Щеше да е за адмирации, ако махнат и на всички останали, но не би.

Общи условия

Активация на акаунт