“Селски“ номера и пинизи - тема 5

• 6 534
  • 79
  •   2
Отговори
# 60
  • софия
Повечето потребители с блогове в готварските теми са доста ненатрапчиви. Има само една особа с вегански блог , която е навсякъде! и всичко е с цел промоция на сайта.

# 61
  • Deutschland
Когато някой описва себе си като скромен, светъл, тих човек, веднага ми светват сто червени светофара.

# 62
  • София
Повечето потребители с блогове в готварските теми са доста ненатрапчиви. Има само една особа с вегански блог , която е навсякъде! и всичко е с цел промоция на сайта.
Еми не е така, всички дават линкове към блоговете си. А има един, който дори и ред не пише, само линк.
На мен не ми пречи, не ми струва нищо да генерирам трафик и ако ме интересува рецепта, влизам.

# 63
Тази новата блогърката е доста по-скромна, ама ако приложи схемата на хитрата лисица А., може да нацъка много по 1000 и да си затрае. Вече видяхме, че е възможно, когато нахалството ти е в повече, а моралът в недостиг.

# 64
Тя не е обещавала да прави нещо с парите, които останат.

# 65
Щеше да е за адмирации, ако махнат и на всички останали, но не би.

Не съм виждала други такива нахални които на абсолютно всеки свой пост слагаха линче.
Имаше една Цулин, много нахална..писах за нея и една тема която следях.

Ти ако си видяла - вземаш мерки и докладваш.
Като не ти пречи - кое точно коментираш....

Аз съм ок че на въпросната госпожа  и махнаха ресламите.

# 66
  • София
Абсолютно всички го правят. Аз не го намирам за лошо. Рецептите на някои от тях са страхотни и с удоволствие им влизам в блоговете.

# 67
  • Deutschland
Щеше да е за адмирации, ако махнат и на всички останали, но не би.

Не съм виждала други такива нахални които на абсолютно всеки свой пост слагаха линче.
Имаше една Цулин, много нахална..писах за нея и една тема която следях.

Ти ако си видяла - вземаш мерки и докладваш.
Като не ти пречи - кое точно коментираш....

Аз съм ок че на въпросната госпожа  и махнаха ресламите.

И тя взе че се обиди. Вече не поства рецепти във форума.

# 68
  • Пловдив
Аз намирам за селски пиниз като си смени човек пералнята да не я изхвърли/подари/дари, ами да я остави във входа, долу на първия етаж в общите части. От три дни имаме една, не съм наясно на кого е, но съм и вдигнала мерника. Сега питам във групата на входа и ако никой не си признае - тия дни ще пратя личната ми бригада от синове да я разкара.
Нищо още не съм предприела, мъжът ми не ми дава......

# 69
Янтра, ние пък имаме бюро отвън пред входната врата точно пред звънците. В момента не живеем в този апартамент, но нашите идваха за уикенда и спаха там. Отивайки при тях си забравих ключовете и се наложи да избутвам бюрото, за да стигна до звънеца. Седмица по-късно пак ходих, за да взема спалното бельо да го изпера в другия апартамент и още си стои. Честно казано, ако не бях сама, щях да го замъкна до контейнерите, аман от чужди боклуци оставени където им скимне на хората.

# 70
Янтра, ние пък имаме бюро отвън пред входната врата точно пред звънците. В момента не живеем в този апартамент, но нашите идваха за уикенда и спаха там. Отивайки при тях си забравих ключовете и се наложи да избутвам бюрото, за да стигна до звънеца. Седмица по-късно пак ходих, за да взема спалното бельо да го изпера в другия апартамент и още си стои. Честно казано, ако не бях сама, щях да го замъкна до контейнерите, аман от чужди боклуци оставени където им скимне на хората.
Правилно ли разбрах,че пред вратата на дома ви има оставени едри вещи,и то за повече от 1 час ? Това за мен е недопустимо,до сега да бях викнала.

# 71
Не, бюрото е пред входната врата на блока, точно под звънците. Не знам кой и защо го е сложил там, ако иска да го изхвърля, контейнерите са на 2 метра, но не, стои си там и пречи да позвъниш, ако нямаш ключ да влезеш във входа.

# 72
Пък наша съседка си е сложила гардероба на площадката между входните врати на апартаментните.
Малко пречи, но е възрастна и чака един съсед да го изхвърли вече втори месец. Не сме й направили проблем.
Някой знае ли как стои въпроса с изхвърляне на гардероби/секции? На депо ли трябва да се закарат или може до уличния контейнер?

# 73
Бях писала по-напред в темата: подобни мебели се разглобяват на плоскости, които се оставят до контейнерите вечерта преди определения ден за извозване на едрогабаритни отпадъци.
На следващия ден проверявате дали са откарани. Ако не са, информирате Инспектората, които следят почистващите фирми да си вършат работата.

# 74
Честно казано, в сайта на Столична община изобщо не пише, че трябва да са разглобени. Оставяли сме неразглобен шкаф и го прибраха.

Общи условия

Активация на акаунт