Задна хрема

• 305
  • 13
  •   1
Отговори
С какво да разредя заден секрет стичащ се към гърлото? Пия синулан дуо,капя декстобрин,но незнам дали да го продължавам понеже е отворен началото на септември

# 1
  • Melmak
С физиологичен разтвор. Имах такава хрема миналата седмица, мъка голяма. С физиологичния разтвор е много лесно, безвредно.

# 2
Геломертол форте втечнява секретите.

# 3
С еднократни дози се накапва в носа ли? Или като спрей Стеримар е този физиологичен разтвор? Как се накапва?

# 4
  • Melmak
Можете да вземете нещо от рода на назолиберо и си поставяте в носа, почиства. Ако имате възможност може и с инжекционна банка с физиологичен разтвор, ако намерите, защото май е с рецепта. Една спринцовка от 2 мл и промивате с нея.

# 5
Без да ида на лекар страдах 1 месец, лекаря ми написа антибактериални лекарства и се оправих.

# 6
Aз страдам от хронична задна хрема и началото на всяка есен започвам с Цинабсин. Не мога да кажа, че ми помага изцяло, но определено се чувствам по-добре. Simple Smile
Споделям, защото не става ясно дали състоянието е временно, или не.

# 7
С физиологичен разтвор. Имах такава хрема миналата седмица, мъка голяма. С физиологичния разтвор е много лесно, безвредно.
Отвреме на време усещам като буца в гърлото много неприятно и при вас ли беше така

# 8
  • Melmak
Отвреме на време усещам като буца в гърлото много неприятно и при вас ли беше така
Може да е секрет, който се наслоява. Аз ходих на лекар и беше това. Сутрин кашлях от гърлото, за да изхвърля този натрупан секрет. Изписаха ми такава система с физиологичен р-р и Синулан форте. Но аз съм бременна и опитват с минимална терапия. Оправих се. При мен състоянието беше остро, от вирус, а не хронично.

# 9
  • София
С какво да разредя заден секрет стичащ се към гърлото? Пия синулан дуо,капя декстобрин,но незнам дали да го продължавам понеже е отворен началото на септември
Промивки на носа

# 10
Може да е секрет, който се наслоява. Аз ходих на лекар и беше това. Сутрин кашлях от гърлото, за да изхвърля този натрупан секрет. Изписаха ми такава система с физиологичен р-р и Синулан форте. Но аз съм бременна и опитват с минимална терапия. Оправих се. При мен състоянието беше остро, от вирус, а не хронично.
При мен също не е хронично.Как процедирате с физиологичния разтвор.Аз усещам там нещо малко по надолу по гърлото ,няма как да го обясня.Много гадно дори няма стичащ се секрет, но ако изкарам храчка е бяла и много гъста.

# 11
  • Melmak
Слагам по 4-5 пъти дневно. Прочиства и секрета се стича надолу, може да го изплюете.

# 12
Слагам по 4-5 пъти дневно. Прочиства и секрета се стича надолу, може да го изплюете.
Аз вече нямам много стичащ се секрет ,но съм с възпалено гърло и алергична реакция.Но забелязвам ,че мъжеца в гърлото опира в езика и това може би ме дразни.Започнах противоалергично,и пулмикорт

# 13
Плюс 1 за физиологичен разтвор. Аз открих едно спрейче, казва се Куикс дейли. Когато така на гърлото ми е гадно, даже нарочно оставям да се стече назад разтвора. Номерът е главата да се наведе леко. Та този куикс го открих май миналата година и го ползвам когато ми е сухо  на носа и при леки запушвания, много полезен в период на отопление и при пътуване.( като съм дулго време в автобуса винаги носа ми се запушва леко и лигавицата се изсушава). Купувам и ампулки с физиологичен разтвор, но те са за еднократна употреба като се отворят. Затова спрея се оказа по-удобен.

Общи условия

Активация на акаунт