Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 90 581
  • 1 710
  •   5
Отговори
# 90
Точно чистене на имиджа си е. Кралицата съвсем се покри и почти не се показва, кралят е с разклатено здраве и също много си почива. Остана Хокон да обикаля навсякъде да върши работата на всички и журналистите все да го питат за тоя Мариус и този съдебен случай. Метте-Марит често е в болничен заради белодробната фиброза и не работи много. Марта и шамана са извън картинката и срамят семейството по своите си начини.

Сверре Магнус отиде в Италия при приятелката си и се покри и той. Остана една Ингри Александра да отмива имиджа и да бутат напред, за да се пише нещо положително.

# 91
  • София
Какви емирства, беше обявено, че след нова година Андрю се мести в имот на територията на Сандрингам.
Нашите са пуснали обширна статия, цитират "Дейли мейл". https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21631693

# 92
Хмм, значи интервютата са по покана на двореца. Пък мислех, че в обратен ред се случват нещата.
Дворецът също така покани VG да направи интервю с принцеса Ингрид Александра.
https://www.vg.no/rampelys/i/rP0xq3/ingrid-alexandra-til-vg-om-s … er-mye-mer-frihet

"Когато е била интервюирана във връзка с 18-ия си рожден ден, принцеса Ингрид Александра каза, че братовчедите ѝ и двамата ѝ братя, принц Свере Магнус и по-големият брат Мариус, са били нейни модели за подражание и някой, на когото е гледала с уважение .

Почти четири години по-късно, VG отново пита:

– Кои са вашите модели за подражание?

– Мамо и татко. Те ме впечатляват, отговаря днес принцесата."

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 23:26 от Tinо

# 93
Уилям е отпътувал тази вечер за Бразилия с комерсиален полет на Бритиш Еъруейс.

“ Докато заминавам за Рио де Жанейро, съм развълнуван за първото си посещение и за възможността да се докосна до жизнената култура на Бразилия, нейното изключително биоразнообразие и най-вече до топлината на нейните хора.

С погледите на света, насочени към Бразилия тази седмица, няма по-добро място да отпразнуваме смелото лидерство в областта на климата. Домакинството на наградата Earthshot ни позволява не само да признаем тези, които движат промяната, но и да се вдъхновим от тях. Когато работим заедно с оптимизъм и смелост, едно по-устойчиво бъдеще е в обсега ни.”

# 94
Имиджа е постоянна величина и затова не може да се изчисти. Рейтинга е променлива величина – ту пада,ту се вдига.

# 95
  • Glasgow
Не знам дали е постоянна, аз навремето меко казано не харесвах Камила. Реално не знаех много за нея, но ми беше неприятна. С времето я захаресвах много. Знам, че казват, че това е работа на кралските пиари и имидж мейкъри, може би е така.

# 96
Принцът и принцесата на Уелс организираха парти за благодарност на строителите и персонала, които са работили „неуморно“, за да ги настанят по-рано в новата им къща, разкрива Daily Mail.

Уилям и Кейт сервираха напитки и хапки в The York Club, частен пъб близо до Forest Lodge, техния „завинаги“ дом в Уиндзор Грейт Парк, в петък.

Мястото е клуб само за членове на жителите и служителите на Crown Estate, който управлява голяма част от имотите в имението, включително и този на Уелс.

Това се случи, когато двойката и младото им семейство официално се сбогуваха с „прокълнатата“ вила в Аделаида.

„Двойката много мило искаше да каже благодаря на всички, които са работили неуморно, за да помогнат“, каза местен източник.

Семейството прекара скорошната ваканция през учебния период, завършвайки преместването, давайки време на 12-годишния принц Джордж, 10-годишната принцеса Шарлот и 7-годишния принц Луи да се установят, преди да се върнат на училище в понеделник.

# 97
  • Някъде там
Няма как някой чрез лични думи или действия, да ми промени мнението за майка си, леля си или който и да било друг. Това би могло да промени мнението ми само за него, независимо в положителна или отрицателна посока.
Ингрид е прекрасно момиче. Много хубави кадри от интервюто.

Шарлийн като президент на Дружеството за защита на животните на Монако, участва тази неделя следобед във 2-рото издание на Rokethon, разходката на солидарност, посветена на борбата срещу изоставянето на животни.
Прекрасни Шарлийн и кученцата. Страхотна инициатива

Скрит текст:
Организирано от Chapiteau de Fontvieille, това събитие има за цел да насърчи отговорното осиновяване, да повиши осведомеността за насилието над животни и да подкрепи приютите чрез събраните дарения.
Придружени от 8-годишното си чихуахуа Харли, принцеса Шарлен и брат й Гарет Уитсток споделиха приятелски и ангажиран момент с многото участници в тази разходка.
По този повод принцесата се срещна с г-жа Lee Jiryeon, южнокорейски представител на асоциацията Last Chance for Animals (LCA).
Тази НПО допринесе за приемането през 2024 г. на исторически закон в Южна Корея, забраняващ размножаването, клането, разпространението и продажбата на кучета, предназначени за консумация.
След това принцесата присъства на парада на кучетата за осиновяване, преди да посети работилниците и щандовете, посветени на защитата на животните.

Прекрасни кадри на Мери от Египет.
Много е готино че могат да видят такива места без тълпи от хора около тях.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 11:30 от daviz

# 98
  • Glasgow
Стилистката на Катрин- Наташа Арчър напуска, за да се занимава със собствени проекти. 15 години работят заедно. Интересно ми е ще има ли генерална промяна в стила

# 99
  • София
Стилистката на Катрин- Наташа Арчър напуска, за да се занимава със собствени проекти. 15 години работят заедно. Интересно ми е ще има ли генерална промяна в стила
Тя напусна преди няколко месеца.
Какво се случи след като си отвори инстаграма и се видя, че следва близки приятели на Мегън (непублични личности), обаче не стана ясно - има ли нов проект, няма ли?
Освен това се е разделила и с мъжа си, фотографа.
Много странна история...

# 100
Тя напусна още през юли. Даже успя и да се раздели със съпруга си, който е кралски фотограф и прави едни от най-разкошните снимки на Уелс и въобще на АКС.

# 101
  • Glasgow
А кой я заменя? Сега ми излезе новина "защо Наташа напуска" и помислих, че е новост. Пише, че може да е тази, която я е замествала по майчинство и "прекрачвала" границите в стила, като аз нямам спомен за прекрачени граници

# 102
И какво като следва близки приятели на Мегън?! Какво трябва да значи това? Те не са ли публични личности?

# 103
И какво като следва близки приятели на Мегън?! Какво трябва да значи това? Те не са ли публични личности?
Е, как? За да я копира, разбира  се. Joy
Да не говорим, че може да ги е следвала още отпреди Маркъл и съпруг да заживеят далече от Острова. 1700 профила е следвала  - дали помни кой кой е? Сега ги е разчистила на около 300.

Надявам се Катрин нищо да не променя в стила си. Неин си е и отдавна се е превърнал в емблематичен.

# 104
  • Glasgow
А как знаем, че е нейн стил? Не се заяждам, явно има стилист отпреди сватбата още

Общи условия

Активация на акаунт