Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 93 072
  • 1 710
  •   2
Отговори
# 1 215
  • Glasgow
Според дейлито онзи ден актриса направила комплимент за косата на Кейт, че и харесва така по светла и тя отвърнала, че изсветляла от слънцето. Ако не е от фантазиите на дейли този диалог звучи абсурдно, особено пък в UK e едно слънце, 4 пъти годишно.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 09:49 от Jokerr

# 1 216
  • Някъде там
Страхотна е Шарлийн зеленото много и отива:

Чудна е особено с тази кокетна шапчица.
Но после с палтото при поднасянето на венците не ми хареса. Твърде голямо е за нейната фигурка.

И прическата е много хубава. Харесва ми стилния  стегнат кок.Нея рядко я виждаме с такава.

# 1 217
  • София
О, да с второто палто отгоре не е ок. Може би е студено там и затова го е сложила.

# 1 218
  • Майничка
Този меланхоличен поглед може да е просто късогледство.😄

# 1 219
Страхотна е Шарлийн в зеленото.
И обувките е сменила с палтото Joy

# 1 220
Човек може да е богат и пак да е нещастен. На мен точно на такава ми изглежда.
Много по британски кралски се е облякла Шарлийн. Добре изглежда, палто-рокля в зелено и кокетна малка шапчица е перфектната комбинация да изглеждаш елегантно и стилно.

# 1 221
Да, тези палта-рокли на Emilia Wickstead са много подходящи за такива държавни посещения и тържествени събития.

# 1 222
Според дейлито онзи ден актриса направила комплимент за косата на Кейт, че и харесва така по светла и тя отвърнала, че изсветляла от слънцето. Ако не е от фантазиите на дейли този диалог звучи абсурдно, особено пък в UK e едно слънце, 4 пъти годишно.
Не ти е верен превода, казала е, че е кестеня, но сега НА слънце изглежда по-светла.

Шарлийн за жалост е от жените, които рядко се усмихват и изглеждат вечно тъжни.
Иначе зеленото палто ми харесва отпред, но отзад не. Иначе наистина много британски шик навява. Шапката обаче не е нейната.

# 1 223
Точните й думи, предполагам според актрисата, с която е говорила, били: "it used to be brown, but it's gone light in the sunshine".

# 1 224
Джейсън Манфорд, водещ на Royal Variety Performance през 2025 г., чрез Instagram:

„Бях последен на опашката от 150 души, за да се запозная с принц Уилям и принцеса Катрин и затова, вместо да говоря за шоуто, просто ги включих в разговор за падел тенис! Който и двамата играят и обичат!

„Принц Уилям е готов за игра, но каза, че ще трябва да играя с лява ръка, защото не е много добър (съгласих се, но той не знае, че съм левичар! Мхахаха!)“ 😂

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 23:56 от Moderator3

# 1 225
Тя казва, че на светлина косата изглежда доста по-светла. В началото когато се появи с новия цвят и ние тук коментарихме това, че явно от слънчевата светлина косата изглежда по-светла. В действителност не е толкова и това се видя при следващите появявания.

# 1 226
  • Glasgow
Може и просто да не може да води small talk извън протокол. Което е странно за британка.
Аз съм царица на тъпите small talk-ове, не мога да ги науча, не мога да отговарям винаги позитивно и това е:)))

# 1 227
  • София
Да, тези палта-рокли на Emilia Wickstead са много подходящи за такива държавни посещения и тържествени събития.
Това манто не е на Wickstead, марката е Kalonice. Много е хубаво, без огромни подплънки и излишни детайли.

# 1 228
Палтото е на Wickstead, модела се казва Kalonice, подобна марка няма.
Аз зимно палто без подплънки на раменете не съм виждала, така че не знам защо ви дразнят толкова.

Мери е почивка отново от 13 ноември до 3 декември, поне таова се вижда в интернет за обявените ѝ ангажименти.

# 1 229
  • На топло
Покрай интервюто на Мегън в Харпър Базар, излязоха притеснителни хакти, кой им плаща богатия живот, който Съсекс не могат да си позволят.
Има информация къде отсядат когато пътуват и чий частен самолет използват безплатно.
Тяхната нова приятелка от няколко години, Виктория Джаксън.
Мегън държи да бъде представяна с титлите си, при срещите и с журналисти, в дома на 70-годишната Джаксън.
Тя има приказни домове в Горен Ийст Сайд в Ню Йорк, в сърцето на Бевърли Хилс и между планините и океана в Монтесито.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 17:25 от Hello♥J

Общи условия

Активация на акаунт