Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 92 890
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Някъде там
Мирием  е страхотна жена. Много красива визия е избрала.

И едно прекрасно момиче от мен. Изящна и нежна.Тази година ще е дебютантка.
Принцеса Еулалия де Орлеан Бурбон, дъщеря на принц Алваро де Орлеан Бурбон и Антонела Рендина.
Кръщеница на крал Хуан Карлос от Испания. Тя е потомка на крал Луи Филип I от Франция, кралица Изабела II от Испания и кралица Виктория от Обединеното кралство.
Нейн кавалер на бала  ще бъде Алберт Уиндзор, внук на херцога на Кент.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 13:34 от daviz

# 1 351
  • София
Много красиво момиче, с изящна фигура.
Кавалерът доста намръщен.

# 1 352
  • София
Кавалера е обявен за един от най-желаните ергени на Великобритания.

# 1 353
  • Някъде там

Лана в статията на Tatler където прочетох, че той ще й е кавалер, беше само тази снимка, не съм търсила други, защото девойката ми беше интересната. Сега погледнах само тези от погребението на херцогинята на Кент ми излизат нови. От тогава е и тази, затова е толкова сериозен.

Девойката е приказна. Страхотно тяло има.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 14:54 от daviz

# 1 354
  • Glasgow
На мен на Едуард момчето ми е много симпатично, но е малък още. Най ми е хубав от цялата им рода
Скрит текст:

# 1 355
Принцесата на Уелс ще посети Анна Фройд - благотворителната организация за психично здраве на децата, на която тя е патрон - на 27 ноември, за да обсъди жизненоважната роля на взаимоотношенията и връзката при оформянето на бъдещите житейски резултати на бебета, деца и млади хора.

# 1 356
  • Някъде там
Рания е качила снимки от Катар.
Много ми харесва визията  особено полата.
Ана отново с очилата.

# 1 357
  • София
Значи ще чакаме снимки от бала, за да го видим младежа.

Рания ми харесва и на мен много как е облечена. Цялостно ми напомня на полата от панделки на Максима, заради горната част на полата.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 15:33 от Lana

# 1 358
Тази Ана Уинтър се среща на всякакви снимки и всякакви локации, всякакви  мероприятия откак слезе от трона.
 Имаше репутация на недосегаема ми се струва, а стана да никне навсякъде.

# 1 359
Рания какво е това недоразумение дето е облякла. Не знам пола и блуза ли е, рокля ли е ама е кофти комбинация от цветове и стилове.

# 1 360
  • Някъде там
Значи ще чакаме снимки от бала, за да го видим младежа.

Рания ми харесва и на мен много как е облечена. Цялостно ми напомня на полата от панделки на Максима, заради горната част на полата.
Сега на 29-ти ще е . На мен ще ми е интересно девойката каква рокля е избрала, но то с тази фигура повечето модели ще й стоят красиво.

Мирием и на откриването на парламента беше с тази рокля но с други обувки.
И двата пъти ми харесва.

# 1 361
Много хубава Мириам. Жалко, че няма повече снимки от честването в Испания.
Но то явно е било частно събитие.

# 1 362
Много ми хареса Рания и на мен, просто харесвам такъв дизайн поли.

# 1 363
Много ми харесва Рания и на мен в тази вариация на едно от любимите цветови съчетания.

Девойката е мила, но не ме впечатлява много, а младежът няма как да изглежда по-типично английски Simple Smile ще ги видим в събота Simple Smile

# 1 364
  • в сърцето на един мъж...
Мириам е красива в това червено. Кафтанът на Моза е красив, тя обаче трябва да спре да се опъва... Тоалета на Рания сам по себе си ми харесва, цветово и плат - не.

Общи условия

Активация на акаунт