Кралски работи и клюки - ноември 2025

• 93 096
  • 1 710
  •   1
Отговори
# 1 500
Мда, къде е Калифорния, къде е Вашингтон. Едни 50 километра или мили по американски ги делят сигурно.
Чарлз не се слави с безцелно обикаляне по света.

# 1 501
Аз пък изобщо не коментирам посещението на Чарлз, а решението да прекъснеш връзките с родителите си за да удовлетвориш егото си, лишавайки децата от връзка с роднините.
Смятам, че Чарлз е добър дядо и би допринесъл много в живота на американските си внуци, като родител сигурно има грешки, но няма безгрешни родители. Мисля, че самият той би искал да присъства, но явно условията, които са поставени поне засега, пречат това да се случи.

# 1 502
Не виждам смисъл Чарлз да им ходи на крака  да видел внуците. Ако сина му и снахата бяха реши, че искат децата им да познават дядо си лично щяха да ги заведат да видят родината на баща си, а те за толкова години не са с оправданието за сигурността, така че защо Чарлз трябва да се вижда с тях?
Един куп известни личности, милионери и т.н. ходят в Лондон с децата си и се разхождат по улиците ама видиш ли точно тези хора са под прицел в Лондон.
Да не говорим, че ако отидат в Америка, Чарлз ще е там по работа в съвсем друг щат.

# 1 503
Може да се пътува до Париж за няколко часа престой за модно ревю. Безопасно е, екологично е, защо да не може до Лондон или Вашингтон?

# 1 504
Едва ли Чарлз иска да вижда тези си внуци, иначе досега да ги е видял. С днешните методи за комуникация, стига да желае може да ги вижда и доста често, както много други дядовци, живеещи на различен континент от внуците си.  Което, подчертавам, ние НЕ знаем дали е така, или не, според мен по-скоро не, може би понеже  не му симпатизирам, мисля, че е егоистичен  човек и спокойно си я кара и без тях.

Иначе, по принцип,  доста хора са прекъснали отношенията си с родител по различни причини, включително и в този форум, едва ли ние точно можем да преценим за някого по-добре от самия него.

# 1 505
Да, той отива на държавно посещение, в ролята си на крал, не отива на разходка или почивка, че да отскочи тук и там. Пак казвам той е този с натоварения график, възрастен човек със заболявания, правилното е синът му да заведе децата си при дядо им, за да се запознаят. Но разбира се, тяхна си работа, техните деца ще са ощетени от цялото това детинско поведение. Връзката между баби/дядовци и внуците е важна и има редица ползи за децата, в това число, че децата израстват по-уверени и спокойни и е хубаво родителите да не пречат изграждането на тази връзка.

# 1 506
Херцогинята на Единбург посещава RAW Workshop в Оксфорд, социално предприятие, което наема хора, изправени пред пречки при намирането на работа, като неравенство и криминално минало.

И една снимка за тези, които твърдят, че има козметични намеси.

# 1 507
Да, той отива на държавно посещение, в ролята си на крал, не отива на разходка или почивка, че да отскочи тук и там. Пак казвам той е този с натоварения график, възрастен човек със заболявания, правилното е синът му да заведе децата си при дядо им, за да се запознаят. Но разбира се, тяхна си работа, техните деца ще са ощетени от цялото това детинско поведение. Връзката между баби/дядовци и внуците е важна и има редица ползи за децата, в това число, че децата израстват по-уверени и спокойни и е хубаво родителите да не пречат изграждането на тази връзка.

Да повторя, че с днешните методи на комуникации доста хора общуват свободно и често с близките си на хиляди километри разстояние... стига да го желаят.  Вече не е като едно време, да  си видиш децата, само ако им отидеш на гости.

# 1 508
Още един хубав тоалет от Софи. И пак грее с усмивка тази жена.

# 1 509
Не ѝ стои добре костюмът нещо. Посукан и намачкан е някакъв отпред при копчетата и реверите, ръкавите основни и те. Може голям да е просто. Иначе цвят и десен е ок, и двете много харесвам по принцип.
И вярно като Максима е в косата днес 😃

# 1 510
Блузата й е хубава, но щеше да изглежда по-добре, ако ръкавите не се подаваха изпод сакото.
Костюмът е ок, сакото май й е голямо, да.

# 1 511
  • Glasgow
Ох, хайде да ѝ копират усмивката и ексцентричностите, но не и модата с косата 😅Софи и Едуард са ми най приятни от всички, тя изглежда се е поучила от грешките в миналото, работи си и не привлича негативно внимание

# 1 512
  • Някъде там
Още снимки от Испания.
Много я харесвам тази рокля на Летисия

# 1 513
Ще е егати цирка британски рояли да присъстват на честването на 250 години независимост в САЩ!

Исторически цирк, де. No Kings. Wink Да, знам, че е за Тръмп, но все пак показва отношението на американците към кралските особи. Тези от тях, които познават историята на собствената си страна, знаят, че независимостта е точно от Англия и английски крал Simple Smile

Червеното определено отива на Летисия. Не ми харесва кройката в долната част отпред, но цветът е точно неин.

# 1 514
Софи е супер. Нищо общо няма прическата ѝ с тази на Максима.
И Летисия е с много хубава рокля.

Общи условия

Активация на акаунт