За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №3

• 4 753
  • 61
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
За това, че сме преходни на този свят...днес сме тук, утре ни няма....
И помен няма да остане от нас....
За смъртта.....

# 46
  • Washington,USA
Че ще умра скоро от прионова болест и ще оставя милата ми. Майка сама. И за капак един от лекарите които ме преглеждаха... Ами. Май имам чувства към него. И за какво.... За нищо. Ще умра и това е

# 47
Че човек предполага, Бог разполага.

# 48
Че ще умра скоро от прионова болест и ще оставя милата ми. Майка сама. И за капак един от лекарите които ме преглеждаха... Ами. Май имам чувства към него. И за какво.... За нищо. Ще умра и това е

Баш за твоята болест това е лекарството - изчукайте се хубаво с този лекар и всичко ще ти мине Simple Smile
Ще спреш да мислиш за глупости, а за по-приятни неща.

# 49
  • Washington,USA

Баш за твоята болест това е лекарството - изчукайте се хубаво с този лекар и всичко ще ти мине Simple Smile
Ще спреш да мислиш за глупости, а за по-приятни неща.
Едно такова уютно ми става около него, защитено. Де да беше права Черна станция 😢

# 50
Ти пробвай, пък ще си говорим. Болести като твоята често са резултат от недо...
Скрит текст:
Nа английски underfucked woman Wink

# 51
За това, че сме преходни на този свят...днес сме тук, утре ни няма....
И помен няма да остане от нас....
За смъртта.....
Така е, karzz! Но някои хора не го осъзнават.
Тази жена с измислената болест и тук се появи. Няма ли да се спре вече?!

# 52
Мисля си, колко големи липси ми е създало това, че не съм имала нормален и адекватен баща до себе си. Гледам клипчета как бащи гушкат и се радват на дечицата си и ми става адски криво, а съм голям човек вече...

# 53
Мисля си, колко големи липси ми е създало това, че не съм имала нормален и адекватен баща до себе си. Гледам клипчета как бащи гушкат и се радват на дечицата си и ми става адски криво, а съм голям човек вече...
Съжалявам, че.не сте почувствали бащината любов..Тази любов е най-силна - баща към дъщеря. Аз имах къкмет да имам баща, който ме обичаше ужасно много и ме обожаваше. Затова ми липсва толкона.много сега. Пазеше ме от всичко и всеки.

# 54
  • Бургас
Моя баща също много се грижеше за мен.... Много...

Напоследък - последните няколко дни....в мен се лутат мисли за новото начало и края.... на живота...на нашето съществуване...
Приятелката ми роди третото си дете, а другата ми приятелка погреба сина си ( второ дете)....
Как един идва, а друг си отива от този свят....
Лошото  е, когато си отиде някое дете, тепърва стъпващо в живота на големите... Дете, което винаги е било усмихнато, поздравяващо, добро, отзивчиво.... На прага на живота....На никой, нищо не е направило....

На новороденото желая здраве, спокойно да расте и да се усмихва на живота!

А ние, преходните ... да можем да преминем и да имаме сили за новото утре..... До когато ни е писано!

# 55
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мисля си, че профанизацията - по какъвто и да е начин и с каквато и да е цел - никога няма да е моя избор.

# 56
Задължително ли се яде риба на Никулден?

# 57
Аз не винаги ям риба на Никулден, но тази година видях, че в Билата има шарани на промоция и мисля да изпържа шаран.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:30 от Yellow flower 12

# 58
Задължително ли се яде риба на Никулден?

Kакво значи задължително? Никого няма да глобят или арестуват ако не яде риба. Това е обичай, пък кой както иска.

# 59
За предстоящите празници. Хем нямам търпения да дойдат, хем като дойдат започват фамилните драми.

Общи условия

Активация на акаунт