Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 256
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
В тази тема периодично се открива топлата вода с това, че официалните снимки и сесии на известните са обработени. Глория не е изключение, нито пионер, нито е патентовала процеса.

# 2 461
Повече от чудесно изглежда Глория на фенската снимка, хваната е в недотам симпатична гримаса. Ако застане нормално, ще е идеална. И да няма как да се сравняват случайни кадри с плакат, който е минал 1000 обработки. И това е съвсем нормално.

А по отношение на Михайлов, не го жалете толкова, той ще се възстанови. Никой от нас няма да получи тези грижи, лекарства и каквото трябва, за разлика от него. И ако недай боже нещо се развие недобре, никой от семейството му няма да сменя памперси лично.
А по отношение на художествената гимнастика - Мария 2 (Петрова) е като Мария 1(Гигова) - никога срещу силните на деня.

# 2 462
Единственото, за което мога да се хвана от фенската снимка на Глория, е, че устните са заживели собствен живот. Прекалила е там и не ми изглеждат добре.

Иначе изглежда прекрасно за възрастта си.

# 2 463
  • София
Не знам защо ги е уголемила толкова, като тя и преди си беше с хубави и плътни устни
Скрит текст:

# 2 464
Екс Биометова …. Потрес

Защо по ягодите си правят тези бради?
Какво хубаво допринасят за красотата на лицето, визията?

# 2 465
Много е слаба в лицето и с огромни устни. 
Напоследък нищо за вуйче и Вал не се чува. Иначе, явно бизнесът му с камиони върви, онзи ден на магистралата фиксирах негов камион "Biomet".

# 2 466
  • София
Прилича на момченце Цвети Биометова /екс/

Петрозар и аз го познах в Стани богат, симпатичен и интелигентен мъж.

# 2 467
1. Някой ще отиде ли на концерт, ако на плаката е изтипосана фенската снимка на Глория? Всички знаем на колко години е, как изглежда на живо и се радваме на красивите обработени снимки. Все пак плаката е и естетика, не само реализъм.
2. Причините да се съсипе футбола не са само в спортистите от 94 г. Няма държавна политика, няма човешки потенциал. Децата или не са в страната или не спортуват изобщо.
3. За най-красив от онзи отбор намирам ей тоя образ безподобен, мир на праха му:
Скрит текст:
 Wink Simple Smile
Боби Михайлов ми е прекалено свалячески мазен. Да не говорим колко ненавиждам пияници.
4. Биометова сега сякаш е на още по-строг режим отколкото при вуйчо Ваньо.
5.Въпросния Петрозар мисля е доста волна птичка, обикалящ света в търсене на приключения. Може и да не са се разбрали по темата за свободата с Екимова.

# 2 468
В едно старо интервю Екимова казваше, че стават много различията между тях - например той не одобрявал съвсем влизането й в Биг Брадър. Отделно, май опитвали за дете, пък не станало, уж се сгодили, но така и не се оженили и нещата взели да се изпаряват. И тогава май (това не го каза тя, но така излизаше), и двамата взели да гледат встрани.

# 2 469
Петрозар скоро игра в Стани богат и тази Лили беше в публиката и той я представи като половинката му, значи все още са заедно.
Представи я като негова съпруга
Скрит текст:

# 2 470
Чудех се откъде познавам този мъж.

# 2 471

2. Причините да се съсипе футбола не са само в спортистите от 94 г. Няма държавна политика, няма човешки потенциал. Децата или не са в страната или не спортуват изобщо.

Всъщност има много деца трениращи футбол, много детски клубове и много, много плащане, ако искаш детето ти да е титуляр дори в детските отбори. Започва се с допълнителни индивидуални тренировки, лични подаръци за треньорите и още, и още. Легенди се носят за сумите, които се плащат за да си титуляр в престижен клуб, да не говорим за националния отбор. Същото, вече много явно се случва и в художествената гимнастика, където треньорката на единствената ни медалистка от световни и европейски първенства е ангажирана да тренира и спонсорската дъщеря, която е меко казане неталантлива.

# 2 472
Екимова даже е избирала булчинска рокля.
Скрит текст:

# 2 473
Единственото което помня от погребението на Дими беше веселата вдовица. Съжалявам, но е така. Мисля, че дори към този момент те вече са били разделени.
И не само, че няма и година след това заживява с най-добрия му приятел, ами и тя и дъщеря и изградиха кариери върху неговата смърт. Колко години са минали, още го споменават при всеки удобен случай.

# 2 474
Да, а по слухове май и шамари имаше.

Общи условия

Активация на акаунт