Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 214
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 550
Ариана е дете на много, много богати и влиятелни хора. Съмнявам се, че точно нея някой я е експлоатирал като дете-звезда.

# 2 551
Крис Хемсуърт с баща си, който е болен от Алцхаймер. Самият Крис си направил генетичен тест, който показал, че и той ще развие болестта. Правел всичко необходимо да отложи този момент, дори ако се наложи щял да спре да работи.
Скрит текст:

Бен Афлек пък е в точно обратен период. Работел върху девет проекта, предимно като продуцент и изглежда доста по-добре. Джитка си по улиците и се закача с папараците, даже дава усмивки, което рядко се вижда при него.
Скрит текст:

Дженифър Гарнър също е свежарка, доста добре изглежда в момента
Скрит текст:

Свекървата на Селена Гомез
Скрит текст:

Бате Арни си прави тест драйв с винтидж мерцедес. Дано да си го купи, много му отива Sparkling Heart
Скрит текст:

Брад Пит и все по-уникалното му чувство за мода. Мисля, че все по-ексцентричен ще става с възрастта.
Скрит текст:

Мелания, за сметка на това, си остава в тоя стил, в който си я знаем. Ето тук, с якенце Анин Бинг, вълнена пола Ралф Лорен и токчета на Маноло, помилва пуяк от фурната, заедно с муж. Трябвало да са две пуйките, но другата нещо имала конфликт с първата и я отстранили.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 16:49 от DiscoBiscuit

# 2 552
Афлек само да не влачи Дженката насила, даже е готов и да изтрезнее 😁.

Мелания толкова да не я интересуват тези неща, че почти ми става мъчно. Но все пак тя каза преди няколко години “Who gives an f.ck about Christmas?”

# 2 553
  • Sofia
Много добре изглежда Бен!
Какво стана със сватбата на Джен Гарнър? Отдавна са сгодени.
Родителите на Ариана Гранде не са ли разведени? Нямаше ли някаква драма там, за която тя споменава и в песните?

За Иво Сиромахов нямам мнение, но не намирам нищо лошо в това вярващите да не се крият. Някакво агресивно налагане на религия ли проповядва, че е проблем да напише Бог в профила си?
Не съм от най-религиозните, но като гледам накъде върви светът, хорската агресия и алчност, когато слушам отчето в черквата се чувствам на много по-правилното място.

# 2 554
  • Glasgow
Тръмп преговори с пуйката ли води🤣в тази поза

# 2 555

Човекът с вратовръзката вляво очевидно също е озадачен от развитието на събитията 😁

# 2 556
Одобрява религия в училище, нямам нерви да чета това и спрях. Сиромахов.

Кой религиозен се крие? Дават помещения  по места и на разновидности в религии, скоро се изненадах, питаха за някакви къде се събират , в обществен терен било. Даже не им помня разните  клонки религиозни.

# 2 557
  • София
Сиромашко е положението там, както и да се погледне.

# 2 558

Човекът с вратовръзката вляво очевидно също е озадачен от развитието на събитията 😁

Затваря сделката баш в тоя момент. Ма нищо не разбирате от сделки, бе момичета. Бива ли така! Laughing

# 2 559
Венелин Кондаков в Мексико - страхотни снимки
Скрит текст:
Принц Уилям - иха
Скрит текст:

# 2 560
  • Glasgow
Кондаков как снима, асистент ли си води с него 😍 много му обичам пътешествията, но нещо спря да ми излиза

# 2 561
  • Пловдив
Явно си има дрон Simple Smile

# 2 562
Специално за тези снимки казва, че супер рано ставал, за да разтвори шезлонгите и да няма никой на басейна. Иначе снима с дрон.

# 2 563
Кондаков как снима, асистент ли си води с него 😍 много му обичам пътешествията, но нещо спря да ми излиза
Това е снимано с дрон.

# 2 564
  • Пловдив
Аз сега прочетох, че Ариана е била омъжена, а като видях брат и Close Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт