Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 276
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 580
Но всички изброени са разпознаваеми лица,. Сиромахов откъде накъде да го канят да рекламира хазарт? Той е по думите, не по визуалните послания
Разпознаваеми, но с какво? Май само Стоичков и Рачков не са компрометирани. Но пък избора им да застанах зад хазартна реклама е кофти. Защото ако човек като Сиромахов се съгласи би бил плюс за съответната компания.

# 2 581
  • Glasgow
Ами болшинството потребители на тази услуга нямат идея кой е, затова е странно на него някой да предложи шестцифрена сума

# 2 582
Разбирам, но според мен хазартните фирми имат за цел и чистене на без това дрисливия им имидж, който по-скоро завлича със себе си, отколкото да подлежи на очистване.

# 2 583
  • София
Аз разбирам, че хазартът може да е зависимост, но не е забранен. Рекламирането му също.
Както са забранени наркотиците и рекламите на алкохол и цигари, така и тези на хазарт трябва да се забранят. Докато не са, всеки може да печели от тях.
Иво Сиромахов се опитва да се еманципира от чалгарите, ама е леко цинично, защото 30+години живее от това, по което сега плюе.

# 2 584
  • Glasgow
Може, не съм забелязала. Легален бизнес си е, и чуждите им еквиваленти спонсорират отбори, инициативи. И са на всеки ъгъл. В България има ли алтернатива на Еврофутбол пунктовете? В смисъл място дето залагащите се събират, комуникират и т.н освен да залагат?

# 2 585
Геро, Рачков, ИванАндрей, Христо Стоичков: Рекламира хазартни компании и е бил служител на такива.
Димитър Бербатов: Занимава се с реклама на хазарт и е част от борда на директорите на Winbet. Александър Везенков - в Бетано
разни чалги за момента се сещам за Азис -инбет, Фики Стораро  Palms Bet , Криско -Галена тези лица рекламиращи Хазарт!Стратегия на хазартния бизнес е да въвлича известни лица с цел популяризиране на хазарта и респективно генериране на по-големи печалби от него.

# 2 586
Цинично и лицемерно.
До вчера беше сред първите сподвижници на Слави, години наред работи там и пише сценарии, участва активно в чалгаризацията, днес се опитва да наложи друг имидж. Добре, зае някаква позиция, огласи я, адмирации за това, но това не заличава всичко преди това. Не следя Сиромахов, не знам какво пише и публикува за религията и вярата, но това са твърде лични неща, мястото им е у дома и в храмовете. Религията няма място в училище, няма място на улицата под формата на разни шествия с участие на ученици (миналата седмица имаше такова в Пловдив). Особено на фона на поведението на сума ти свещеници и висши духовници. Особено предвид факта, че все пак сме светска страна, в която има доста вероизповедения.

# 2 587
И аз съм на 100% убедена, че никой няма да предложи на Сиромахов да стане лице на реклама. Та аз дори не знам как изглежда. Сигурно е участвал в някакви предавания и е разпознаваем, но аз го знам с едно - преписването на вицове. И една нелоша пиеса по "негови" текстове преди 20тина години в НАТФИЗ.

# 2 588
Голям популист е Сиромахов, говори това, което знае, че ще се хареса на хората. Всичките му сентенции са клишета, прави се на прекалено бял и добър.

# 2 589
Преписва клишета, но конкурира Венета по брой издадени книги Simple Smile
Скрит текст:

# 2 590
Разбирам, но според мен хазартните фирми имат за цел и чистене на без това дрисливия им имидж, който по-скоро завлича със себе си, отколкото да подлежи на очистване.

Таргет групата им никак не  са читателите на Сиромахов.
 Други методи имат за чистене на имидж.
"Наскоро легендарният български футболист беше посланик на кампанията Extra Added Time на LiveScore, където той насърчава феновете да отделят повече време за психичното си здраве. Като част от тази акция, през целия ноември, LiveScore дари по 250 паунда за благотворителност за всеки т.нар. "ключов момент" от Премиър лийг, доставен чрез приложението му след изтичането на 90-ата минута в мачовете."

# 2 591
И двамата с психопатски погледи.

# 2 592
  • Пловдив
И аз знам, че тя го зарязала и децата са били  настроени против нея.
И аз, и то го помня точно оттогава - от времето, когато Мария Петрова се хвана с него след световното 1994. Беше вече окончателно разведен към оня момент. Че тя го била развела, не е пишело никъде.

Това за ромския произход съвсем изтрепа рибата, а като причина за зарязване, и то по настояване на роднините, да не говорим. Къде, аджеба, е мястото на "соц-морала" в историята, пък хептен не става ясно.

# 2 593
  • Glasgow
Етюдите на София имат хубави снимки от същото събитие 🌀

# 2 594
На Божков не му е за първи път да се появява на подобни събития.

Общи условия

Активация на акаунт