Звездни Компромати - Ноември'25

• 79 290
  • 1 011
  •   56
Отговори
# 930
А Серина Уилямс как отслабна толкова и тя?
Скрит текст:
С модерното лекарство. Даже му е рекламно лице и не крие колко кг е свалила и за колко време.

Има и рекламни видеа: https://www.instagram.com/p/DNnxUpiuZVs/

# 931
Серина е рекламно лице на въпросното лекарство за отслабване. Въпреки че и с него и без него, изобщо не я харесвам, еле пък с тая руса косица.

# 932
Азис на концерта на Галена.
Скрит текст:

# 933
Ох и аз вчера видях Анна-Мария и се уплаших.. имаше хубав нос според мен и въпреки другите интервенции я намирах за симпатична.. а сега ужас.

Преди:
Скрит текст:
След:
Скрит текст:

IG

Деми Ловато наистина изглежда много зле, от няколко ивента, на които споделяте снимки изглежда на някакви субстанции сякаш. А какво си е направила на лицето не знам.. аз си я спомням съвсем различна и нея..

# 934
И Деми Ловато беше на онова лекарство, може нещо да ѝ е навредило.

# 935
Деми Ловато просто се е напълнила с филъри, като нашенка. Устата я държи сластно отворена, все едно не е поп звезда а наша Андреа.

# 936
  • София
Корсета на Азис май не му е по мярка, зърното му се вижда Joy
Скрит текст:
Азис на концерта на Галена.

# 937
  • София
Деми Мур
Скрит текст:
Катрин Зита-Джоунс
Скрит текст:
Джена Ортега
Скрит текст:
Анди Гарсия
Скрит текст:
Чарли Хънам
Скрит текст:
Мили Боби Браун
Скрит текст:

# 938
Днес масово по радиостанциите :

# 939
  • Пловдив
Тази Мили Браун не я знам коя е, ама мн.грозни гърди...Тя има ли нещо общо с Боби Браун или съвпадение на имена?

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 14:30 от mystic woman

# 940
Четох, четох назад, не видях това да е коментирано
Светлана готви с черен домат
Скрит текст:

# 941
Сигурно редактора й е променил "чери" на "черен".

# 942
  • София
Противно на масовото възхищение от Деми Мур, аз я намирам направо плашеща. Хем супер слаба, хем с тези скули, допълнително подчертани с руж. И тя е загубила мярката.

# 943
  • Варна
Противно на масовото възхищение от Деми Мур, аз я намирам направо плашеща. Хем супер слаба, хем с тези скули, допълнително подчертани с руж. И тя е загубила мярката.
И въз дългата коса в допълнение.

# 944
Актриса е. Но и аз си казах брех има жени дето и без да са раждали са им увиснали ц—те, като моите, че даже е и по-малка от мен. Иначе направиха хубаво дело, че осиновиха бебенце с мъжа й. А то сигурно ли е, че не е от сурогатство?

Тази Мили Браун не я знам коя е, ама мн.грозни гърди...Тя има ли нещо общо с Ноби Браун или съвпадение на имена?

Общи условия

Активация на акаунт