Звездни Компромати - Ноември'25

• 85 026
  • 1 075
  •   69
Отговори
# 1 020
  • София
Модата от 80-те се завръща Joy Нали казват, че там всичко ново е добре забравено старо
Скрит текст:

# 1 021
С такова няма да се погиздя ако ще да съм най демоде жената в Българя! На ниски жени таквиа обеми - не! Твърдо🤫🤫🤫🙊

# 1 022
Лорда с президентската двойка, дето я разделихме преди няколко дни. На хавайско парти, послучай рождения ден на дъщерята на Ники Кънчев.
Скрит текст:

И Ники Кънчев с дъщеря си и Ивка бейбе. Ивка и Лорда ще ни казват голяма новина тия дни. Треперя от нетърпение.
Скрит текст:

# 1 023
Ауу, скоро пак няма да съм модерна.
Само как чаках да мине кафявото, ама с  това направо се отказвам 😆

# 1 024
  • Glasgow
То пък на високи много ще ни отива, съвсем да се из-кобили-м😅аз помня тази мода ранните 90, сестра ми си пришиваше подплънки на някакви ризи🤐🤐🤐едни кичозни ризи с принтове морски възли и златничко

# 1 025
Стои хубаво на много, ама наистина много слаби и високи жени

# 1 026
  • До морето
С такова няма да се погиздя ако ще да съм най демоде жената в Българя! На ниски жени таквиа обеми - не! Твърдо🤫🤫🤫🙊

А то пък щото на високи е китка 😂 Изненада ме Чоева. Като модел би трябвало да познава тялото си и  да знае кое й стои и кое не.

Едит.Чоева е висока и слаба. И с това модерното прилича на Волтрон!

# 1 027
Стои (до някъде) на жени със "смъкнати" рамене. Разбира се не в гротескния вариант на висшата мода.

# 1 028
Тя е нелепа с тия доспехи, ако и да е по модата.
Сако с подплънки като кори на хокеист прощавам само на Джулия Робъртс в Хубава жена.
Всички други са Тенекиеният човек. Тва е🤣😅😅😅🤷♀🤷♀🤷♀

# 1 029
Свекърва ми обожава такива. 150 см е.

# 1 030
Изобщо не ми харесва как стои - дори на слаби и високи жени, голям зор да ги правят да изглеждат като широкоплещести мъже, а в това време мъжката мода :

# 1 031
  • До морето
От всички най-щастлива ще е Преслава. Тя от поне 10 години тътрузи едни и същи рокли с подплънки и "пагони" на раменене.

# 1 032
Бих преглътнала тази мода, ако върнат и красивите жени от 80те.

Андреа при Пипи:

# 1 033
Пипи в тия чизми като посадена.

# 1 034
  • Sofia
Orlando Blum за Хелоуин с някаква млада актриса. Тя се е облякла като...бившата му Кейти Пери
Скрит текст:

Даже се е снимала как целува земята, по подобие на доста подиграваната снимка на Кейти след излитането в Космоса
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт