Звездни Компромати - Ноември'25

• 85 198
  • 1 075
  •   65
Отговори
# 1 050
Лейди Гага - екстентрична от най-ранна възраст. Велика е тази жена!

# 1 051
Десислава е с някаква сценична шизофрения. Grinning
Предната вечер преди концерта на Галена, тъкмо била свършила фолклорното си турне, където е закопчана в рокли от пети до рамене, с шевици, издържани, дълги, изчистени. А на концерта на Галена избрала възможно най-разголената визия, сякаш е нямала търпение да се разсъблече публично. Grinning
В публиката иначе са били Константин със семейството му, над него Камелия и мъж, над тях Есил и Глория, над тях Николета Лозанова. От поп-а също е имало много певци - Вениамин, Дара, Михаела Маринаова и много от Вирджиния, явно да си сверят часовника. Ама тя и Саня Армутлиева вече се има с много от фолка, пласира им музиката в платформите и държи правата.
Скрит текст:
Преслава от същото събитие....
Скрит текст:

Съпругът на Галена бил облечен с дреха с на логото на Hell's Angels, дето скоро сее прочуха с престъпност в Търново:
Скрит текст:
Апелативния съд във Велико Търново гледа мярката за неотклонение на петимата задържани от ГДБОП членове на рокерската група „Хелс Ейнджълс“ за участие в организирана престъпна група.

Петимата са обвинени в участие в организирана престъпна група за насилие, рекет, изнудвания и разпространение на наркотици.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/zadarzhanite-chlenove-na-hels-ej … restaplenija.html

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 09:35 от lowkeyyy

# 1 052
Жива и здрава да е дъщерята на Ники Кънчев. Аз още повече взех да го уважавам именно заради голямата благотворителност, която прави, за жалост след случилата се трагедия с другата дъщеря...
Те се раждат недоносени в много малките гестационни седмици, едното бебенце не оцелява. Моя близка е част от създателите на фондацията за недоносените деца и от нея знам колко много помага и дарява той.

# 1 053
Аз се учудвам не толкова на носа на Преслава (защото много певици и моделки получиха този ефект), и не само в БГ, колкото на тези странна бабаяговска брадичка.

# 1 054
Преслава определено не стана по-красива с новия нос. Конската захапка е трябвало да оправи, не носа.

# 1 055
Аз разбирам желанието й да си оправи носа, защото старият беше широк, особено при гримаси и взе да увисва малко, та може да е била естествена, ама като не се харесваш - каква полза.

# 1 056
  • София
На 17 трябва да е, да. Тъкмо се чудих как ще е навършила пълнолетие, като през 2008г. я виждах в Токуда бременна, бяхме при един лекар.

# 1 057
  • София
Лейди Гага - екстентрична от най-ранна възраст. Велика е тази жена!
Гага е артистична и явление в музиката - няма кой да отрече това. Но винаги има поне едно "но".
Очаквано, разбираемо, обяснимо, логично и нормално е нечие творчество да е повлияно от артисти преди теб, които са те формирали, дали са ти тласък, идеи, мироглед и т.н. И се очаква да ги кредитираш за което, да им отдадеш заслуженото, да им благодариш за вдъхновението, дори и само да ги споменеш.
Когато Гага взе Express Yourself и я превърна в Born this way, очаквахме да кредитира Мадона за това. Нещо което тя и до днес не направи. Тогава загуби моето уважение.

# 1 058
Вярно, че доста си приличат двете парчета. Не се бях замисляла над това.

# 1 059
  • Glasgow
Безосови на 007 партито. Тя по тяло ли е или има нюд бельо 🙄 Зукърбъргови с майката Дженър, тази жена има егати хирурзите, на 40г не е толкова добре изглеждаща както сега
Скрит текст:

# 1 060
Ох Безито как е надигнала краче. Съща Лолита.

Някой ден ще разбера Присила Чан откъде ги намира тия дрехи при всички милиарди на мъжа си.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 11:24 от Beauty queen

# 1 061
Някой ден ще разбера Присила Чан откъде го намира тия дрехи при всички милиарди на мъжа си.
От HM Laughing
Скрит текст:

# 1 062
Да, да. Явно.

Сигурно е страхотна жена иначе, има образование и фондацията й и всичко, но все едно се облича на тъмно.

# 1 063
  • Враца
https://www.facebook.com/reel/3084692751838149

Какво се продава и защо се нарича НАУМ 33?!?
Някой може ли да ми преведе?

# 1 064
Къща на улица "Наум", инвестиционен проект на Алекс Ковачев.

Общи условия

Активация на акаунт