Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 234
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 415
На мен Ива Екимова въпреки всичко така повече ми харесва, отколкото с онова Круела Девилско излъчване, което имаше преди години - с яко китосано лице и червено червило.

# 2 416
Ама как няма да изтрещят звездите за изгубената младост, като нон стоп някой ги гледа и коментира колко са остарели. Тия пък дето имат смелостта да си стареят нормално ги осъждат, че са се занемарили.
Кой би издържал на тоя натиск?

# 2 417
Боби Михайлов през 1994-та година беше не просто звезда, а герой. Някои сме достатъчно дърти и помним двете спасени дузпи на световното, както и еуфорията, която последва.
Каква ирония, героите на онова време съсипаха футбола на днешното време.
Дано се оправи човекът.

# 2 418
Абсолютно вярно - златните момчета съсипаха днешния футбол.

# 2 419
Боби Михайлов беше красавец и супер звезда 1994!!! Всички от деца бяхме влюбени в него 😀

Боби Михайлов стана красавец, когато си присади коса. Някои динозаври помним.

Скрит текст:

# 2 420
Кога па е бил красавец Боби Михайлов!? Thinking

# 2 421
  • София
Като си присади коса стана Убавец и всички девойки бяхме влюбени в него Blush
Но наистина е ирония как самите те, най-успешните ни футболисти, съсипаха съвременния футбол. Вместо да надграждат и развиват спорта, те го опорочиха.
Дано да се възстанови Боби.

# 2 422
Кога па е бил красавец Боби Михайлов!? Thinking
Долу горе по това време единствения красавец за мен беше Малдини 😍

Скрит текст:

# 2 423
94-та беше най-лудото лято, което съм преживявала. Толкова емоции и споделена радост без наличие на социални мрежи... Невероятно беше.
И сте прави, че точно тези хора не съумяха да задържат нивото на родния футбол. Много жалко.
Стискам му палци да се излекува, защото не е нормално да желаеш лошото на нито едно човешко същество, особено ако лично не те е наранило.

Ива Екимова има доста грубовато лице, но за възрастта си изглежда много добре. Предпочитам я пред Кейт Бекинсейл, която ми е, меко казано, нелепа.

# 2 424
Ива Екимова е слаба и си остарява нормално за годините и теглото. Освен това е отдадена на дъщеря си и нейната кариера. Сама я е отгледала и не се е чуло да е имала връзка след смъртта на Дими. За разлика от много други на нейната възраст, които са по съсредоточени в себе си и си правят всевъзможни “подобрения”.

# 2 425
Ива имаше връзка скоро след смъртта на Дими и то с негов приятел. Пък дете искаше от него, сгодени бяха даже, но се разделиха. После започна да влачи по всякакви формади дъщеря си и не се отказа докато не подписа със Саня

Ах, Малдини! Ученическият ми блян Two Hearts

# 2 426
Ива Екимова е слаба и си остарява нормално за годините и теглото. Освен това е отдадена на дъщеря си и нейната кариера. Сама я е отгледала и не се е чуло да е имала връзка след смъртта на Дими. За разлика от много други на нейната възраст, които са по съсредоточени в себе си и си правят всевъзможни “подобрения”.
Е, ти като не си чула, не значи, че и други не сме чули. Та да чуеш за Петрозар.

# 2 427
А защо Ива се е разделила с Петрозар?

# 2 428
Май заради една Лили, пиарка.

# 2 429
А защо Ива се е разделила с Петрозар?
Заради... Лили Ивaнoвa
И "дpyгa пpичинa дa нaпycнe Ивa e бил фaĸтът, чe ce e чyвcтвaл нeдooцeнeн и нe дocтaтъчнo oбичaн".

Общи условия

Активация на акаунт