Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 250
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 475
Аз пък мисля, че ако е имало шамари от негова страна, това, че са направили кариери на негов гръб е най-малкото, което им дължи. Не стига, че удрял, не стига, че е карал неразумно и е оставил вдовица и невръстно дете, ами и те няма да се възползват по никакъв начин от "славата" му. В крайна сметка, той нямаше чак такава кариера велика и стана легендарен повече именно заради смъртта си.

# 2 476
Точно за актрисите бях чела, че е фал, ако искат да имат роли. Замразяват им се лицевите експресии от ботокс (ако помните Никол Кидман по едно време, сега май е по добре)
Да, нали работят с мимики, изражение. Като се опънат до неузнаваемост и не могат да помръднат лицето си, как да играят.

Доста хмм… как да го кажа, може би “ангажиращо”? е това с актрисите и всичко, което си правят по лицето. Гледам един сериал сега, започнах втори сезон- една от главните героини не мога да я позная. Хем е тя (глас, стойка, игра), хем не- в лице промяната е огромна, при това не към хубаво. Даже проверявах в каста актьорския състав.

# 2 477
Мелания Тръмп посрещна коледното дърво на Белия дом :
https://www.instagram.com/reel/DRcpGdWAuRS/

# 2 478
  • София
Ариана Гранде за списание Interview
Скрит текст:
Луси Лиу за списание Modern Luxury Manhattan
Скрит текст:
Кая Гербер за Vanity Fair
Скрит текст:

# 2 479
Някаква гордост ли трябва да е жената да св отдаде изцяло на детето , без да има връзка и да си прави корекции?😀
Ами за гордост си е. Като виждам другите как почват с малки корекции и постепенно се докарват до карикатури.

# 2 480
Ариана от 4-5 клас.

# 2 481
  • София
Тази Мелания е ужасна. Пак е облечена страхотно и пак с жестоки обувки! А осанката й е един път, трудно е да откъсне човек очи от нея.

# 2 482
  • В полите на Пирин планина
2. Причините да се съсипе футбола не са само в спортистите от 94 г. Няма държавна политика, няма човешки потенциал. Децата или не са в страната или не спортуват изобщо.

Точно държавната политика и футболен съюз в конкретни ръце доведе БГ-футбола до настоящото положение. Да не казвам какви футболисти се купуват "на кило" и играят, а българските деца/юноши след определена възраст не могат да си намерят отбор, защото българските отбори, от която и да е от двете профи и от полу-профи третата лига не ги искат. Защо е така? Вероятно, защото се върти бизнес и никой не го интересува за спорта.

# 2 483
  • Пловдив
J Lo на индийска сватба на милионерска щерка...пишат, че хонорара и бил 2 млн.
Скрит текст:

Ариана ми е като от филм на ужасите....ония страшните кукли.

# 2 484
Не и стои добре тази рокля или просто и е малка.

# 2 485
Като се разглежда Ариана Гранде поотделно, всичко и е хубаво. Но в цялост има някакво болезнено уродливо излъчване. Не знам как да го опиша, предизвиква безпокойство и желание да отвърнеш поглед.

# 2 486
  • Наблизо
Все едно ще играе в Зловеща семейна история...само че тя така си изглежда.
След тия разкрития,които станаха последните години за третирането на децата-звезди,някак не се учудвам че и Ариана изтрещя така.

# 2 487
На Адриана освен всичко друго, веждите са й много странно изписани. Все едно всеки път се чуди и кокори нещо…

# 2 488
J Lo на индийска сватба на милионерска щерка...пишат, че хонорара и бил 2 млн.
Скрит текст:

Цитат

Хи хи, представям си Джей Ло по корсет припява на на уше на мустакатия чичо с маратонките 😁

# 2 489
Екс Биометова …. Потрес

За мен тя вече вероятно има анорексия. Не е била толкова болно слаба никога. Краката са ѝ като солети, за лицето не коментирам даже…

Общи условия

Активация на акаунт