Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 181
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 640
А вие станахте ли финансови директори?
Скрит текст:

# 2 641
  • Glasgow
Туй екипчи ней ли за бийч бар

# 2 642
  • на село
И аз съм CFO в нашето семейство.

Като знам как се организират бг фирмите, може да нямат изобщо финансов директор. Един, дето разбира от всичко командва отгоре и побърква тези отдолу. Които също изпълняват по сто функции.

# 2 643
Мария на фона на всички неща, които се случват в момента, да държи да се хвали и покаже в лукс, а мъжът й да подкрепя това начинание - от глупав по-глупав е тяхната история. Много са ми неприятни и каквато и да е бившата жена, всеки ден трябва да черпи, че се е отървала от този съпруг.

# 2 644
  • sofia
А вие станахте ли финансови директори?
Скрит текст:
Финансовият директор с чехълки😂 и по краченца😂😂😂 New trend🤪

# 2 645
Господ е  събирач, хвани един ,та удари друг.

# 2 646
Кво ли си вика дедо Петков, дето е събирал имането  - какъв CFO му се падна, м 😁

# 2 647
Дедо Гущер харесва тоя пост. Макар, че след финансов директор Петкова, той завалията на какво се надена.

# 2 648
Как ли се чувства реалният cfo🤐🫤

Дал ѝ е Теодорчо някаква куха титла да се радва. Кондекс май нямат CFO, преди Мария. След като ги придобиха, реални CFO, CEO и пр. има само в главната компания, тази която изкупи Кондекс.

# 2 649
  • София
Кво ли си вика дедо Петков, дето е събирал имането  - какъв CFO му се падна, м 😁
Каква мома му се падна на внука- за чудо и приказ Joy
Може пък Мичка да изгради успешна финансова кариера в семейния бизнес и да умножи имането на дедо Петков... или пък да ги разори... че и там има богат опит

# 2 650
Нали знаете, че така и дават заплата като CFO и оправдават разходи.

# 2 651
Да минат разходите за фирмени, така и така ги получава. Намаляват данъци.

# 2 652
Хубаво е да научиш, че в трудните времена има и толкова успешни фирми, които могат да инвестират в такива кадри Simple Smile Това дава надежда, че бизнесът върви Simple Smile

# 2 653
  • Пловдив
Тюдор все повече изглежда твърде пиян от любов и дано изтрезняването да не е болезнено. За всички.

# 2 654
Камелия доста робовладелски се изказа за филипинките.
Каза "имам вкъщи две филипинки" сякаш са някакви кученца...
И за да е още по-цинична продължава да обяснява, че е избрала филипинки, понеже са " жени, които обичат да служат".
Не пропусна да отбележи, че и преводачки имала.
На този Чефо изцепката "от Тему ли дойдоха" нямам сили да коментирам..
Много ми е цинична Камелия и като визия, и като начин на мислене и изказ...

Ето откъс:
https://www.facebook.com/share/r/17T12QADbq/

Общи условия

Активация на акаунт