Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 198
  • 3 043
  •   2
Отговори
# 2 625
Камелия каза, че имала две филипинки, ама понеже не знаела английски, трябвало някой да й превежда, та чак се разплакала от невъзможност да се обясни. Иначе филипинките били много добри да “помагат и да добруват”, нещо такова или както аз си го превеждам - правят каквото им кажеш 😁.

Голяма навалица у тях 😁. Съседите ни в съседната къща имат една филипинка и една българка с настаняване и ми се струва малко в повече.

# 2 626
Преди години като разбрах, че Мигел не е никакъв испанец не можах да повярвам. Актьорът е от немско-британски произход, стахотен комик. Андрю Сакс се казва. Почина някъде 2015-16г. Много смях съм изсмяла с този Мигел.
"¿Qué?"
LaughingLaughing

https://www.youtube.com/watch?v=g2Y_p8-LbY4

# 2 627
  • София
DiscoBiscuit, благодаря, че сподели клипчето! Мигел е голям образ. Винаги съм мислила, че актьора е испанец, така добре влиза в образа на Мигел. А сцената с еленската глава ми е любима и още се смея със сълзи всеки път като гледам Joy

# 2 628
  • Glasgow
🤣 то там няма слабо. Аз нали цял живот съм по хотелите, много сме ги ползвали в годините. Едно дето говори по телефона с клиент, който явно пита "може ли да се направи нещо (няма свободни стаи понеже), а той "Какво имате предвид, да построя няколко стаи?"🤣 една колежка беше изцепила нещо подобно на клиент

# 2 629
Who is in charge here? - No no, charge after sleep 😂😂😂😂😂

# 2 630
На български се беше справил много добре преводача с това "хора орАли" - O'Reilly men (идваха едни ирландци да правят ремонт в хотела).

https://www.youtube.com/watch?v=zyuS8GcENfQ

# 2 631
Хора, Мария е CFO. Както би казала Банда Банда Банда - А вие какво правите с живота си?
Скрит текст:

# 2 632
Баш F ли намериха да сложат между С и О. При нея управлението на парите не е ли еднопосочно?

# 2 633
Направо съм шокирана колко е тъп мъжа на Мара. А аз съм виждала много тъпи хора и рядко се шокирам от такива неща.

# 2 634

не е българин.

# 2 635
И аз съм без думи от титлата на Мара
Можеше маркетинг, нещо "творческо", но финансов директор...
Макар че като се замисли човек, ако харчовете се броят има резон.

# 2 636
  • Glasgow
Как ли се чувства реалният cfo🤐🫤

# 2 637
Как ли се чувства реалният cfo🤐🫤

Точно, ама точно това си помислих. Сигурно си е окачил дипломата в тоалетната.

# 2 638
  • Glasgow
Можеше нещо момичешко, ивент мениджър, знам ли. Тя грамове в килограми не може да конвертира, представям си финансови потоци

# 2 639
Ама  тя управлява финансите. Нали затова подскочи бившата.  
Завиждате, защото сте глигани. И аз де.

Общи условия

Активация на акаунт