Звездни Компромати - Ноември'25

• 258 202
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 565
Егати почивка. Па стани в 6, па разпъвай шезлонги, па измий басейна, изпери хавлиите....

# 2 566
  • София
Джонатан Бейли и Ариана Гранде
Скрит текст:
Дъщерята на Джон Траволта - Ела Блу
Скрит текст:
Ирина Шейк за Vogue France
Скрит текст:

# 2 567
  • Glasgow
Да ясно, ама нали пак трябва да настроиш , да направиш композицията, да няма хора 🤣

# 2 568
Почерпка по избор за който ме светне кой плаща сметките на водещата Симона Кръстева. Баща, гадже? Тя тая девойка удря Цвети Янева в земята.

# 2 569
# 2 570
Гадже .

# 2 571
  • Пловдив
Да ясно, ама нали пак трябва да настроиш , да направиш композицията, да няма хора 🤣
да, ама най-важното е са събереш лайкове Wink

# 2 572
  • София
Тези снимки, видимо и от темата, явно играят роля в бизнеса на човека. Очаквано е да се постарае.

# 2 573
  • Glasgow
Rebel, ама нали знаеш колко е трудно да няма хора наоколо 😅неговите са все така, сякаш местата са само за тях двамата.

# 2 574
Само не знаем в кой бизнес 😁

# 2 575
Е кой е гаджето?

# 2 576
  • София
Rebel, ама нали знаеш колко е трудно да няма хора наоколо 😅неговите са все така, сякаш местата са само за тях двамата.
Знам 🙂. Убеден съм, че и той знае, но полага усилия.
Ако не бяха тези снимки които споделяте, никога нямаше да съм чул за този човек и да знам кой е, покрай това и с какво се занимава. Вероятно се отнася и за други в темата. Та, ето един красив начин да си удариш рамо на бизнеса.

# 2 577
Аз пък вярвам, че Сиромахов е получил такова предложение и го е отказал. Виждат се лицата, които са приели да рекламират. Филип Буков също е отказал, тъй като е на мнение, че ако се цапа с л.йна, поне да е за повече пари.
Всички знаем какво представлява хазарта и определено ще е плюс за този бизнес, ако го рекламира интелигентен човек или такъв с добър медиен образ. Засега удрят на камък. Засега.

Спрях да го следвам след  като реши да сложи лозунг " Бог, Цар, Отечество". Помислих, че е трик да предизвика дискусия и по негов си начин провокира. Ами не, вярва си. Бог в училище иска. Явно ще ни оправи разместените ценности..
А какво лошо има в това, което си описала? Звучиш повече от уплашена.
Като виждам колко е деградирало обществото, как най-малката и значима структурна единица, а именно семейството е толкова разнебитена... Не мисля, че има големи шансове да се оправят разместените ценности.

# 2 578
  • Glasgow
Но всички изброени са разпознаваеми лица,. Сиромахов откъде накъде да го канят да рекламира хазарт? Той е по думите, не по визуалните послания

# 2 579
  • София
Този младеж прави на дъщеря ми косата за бала и аз бях с нея. Изключително симпатично и лъчезарно момченце. Държа се много мило и възпитано, въпреки че го посетихме само тогава. Много хубаво я направи. Един кусур има - голям фъстък. Метър и двайсет с вдигнати ръце. Шегувам се, но наистина е много нисък.
Мичка заминава някакъде с Т4 и Марайчето е с тях с персонализирани чанти ЛВ. Естествено от ВИП-а на летището. Залагам на Мадрид. Т4 има нещо психопатско в погледа.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:27 от ADENA

Общи условия

Активация на акаунт