Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 980
  • 3 043
  •   2
Отговори
# 2 910
Мъже като Джуд Лоу не са за една жена и би било направо грях, ако са моногамни. То такава красота и сексапил само за една ли са?! 😍😍😍

# 2 911
Много ме забавлява как някои български клюкарски медии започнаха да използват стила на дейлито и яко да тролят. Във Фб има такива и събират сума ти коментари и реакции както дейлито. Искам да прочета целия материал за Мария😅 Пишат точно обратното на качествата на дадена особа и гледат цирка после. Като например певицата Лизо като беше още пълна, дейлито сложили снимка от най-лошия ъгъл, потна ,изскочили меса отвсякъде в някакво боди с текст "Дивата на поп музиката властва на сцената в пълния си блясък" или нещо такова  и хората откачат.

В Меринджей е така. Не всички материали им се получават, но стават все по-добри и някои са наистина забавни. Почва се отдолу: Хора! Нямате ли очи??? Не виждате ли, че… (…) - понякога е много смешно.

# 2 912
  • Glasgow
И те да, имат една любимка една пълничка руса, Ваня, Валя, не помня 🤣там е най голямата навалица, защото я описват като Грейс Кели

# 2 913
Редом до Николета и Ваньо на този ден се е родил и Уинстън Чърчил .
Какво стана с Бъни и Радика, те май пишеха за рождениците преди години?

О, да сравниш тази с Грейс Кели хаха, да наистина си просиш сеир.

# 2 914
Излиянията на Ники Михайлов
Скрит текст:
И той се е отнесъл в смислови и кислородни сравнения, но поне няма непоносими непоносимости пред световната красота.

# 2 915
На мен са ми много странни ферманите в стил любовно писмо по социалните мрежи. Не може ли да си кажете, каквото имате , лично, с картичка, видео или каквото там - но без да го правите публично. В интерес на истината и много обикновени хора го правят.

# 2 916
  • София
И аз се чудя.  Любов, която се храни от публични коментари на непознати.

Видях Елон Мъск и Камерън Диас заедно в домашна обстановка. Гаджета ли са?

# 2 917
  • Bayern
Дано Мария бързо занули Теодор, че темата е нечетаема. Скролвам страници, за да избегна снимки, коментари и анализи за житието и битието на тази видна звезда, ярко грееща на бг небосклона.
Ааа не така, като го занули ще дойде съпруг номер 5  и пак сватба, рокля, гости .....И аз скролвам, но то и при световните звезди скука, та сигурно затова Мара е такъв хит тук Laughing

# 2 918
За мен предпоставка за продължителността на  любовта на Иван и Ирина е и начинът, по който се събраха. След толкова усилия да убедят публиката, че това е голямата ала бала любов, някак си не вървеше след това да размислят, а и Ирина, с 2-3 малки дечиня, къде ще търси нов платежоспособен мъж да й ходи по творческите търсения и финансира проектите й. Стана тя най-добрата майка и съпруга и толкоз.

Забелязвам, че след успеха на филма за Гунди е някак по-освежена и влюбена.

Ама, да са живи и здрави. Аз само като й чуя тембъра, обръщам очи.

# 2 919
Тоя Оземпик ги побърка по цял свят, на стафиди са заприличали... Една по-едричка жена като тръгне да отслабва драстично на 40-50 и се превръща в нещо като от стопена пластмаса или спихнал балон. А лицата тръгват неумолимо надолу. Те ще се опънат, де, ама устата ще доближи ушите... Чакай, че ще кажат, че завиждам, щото не съм тънка като тях.
Много се смях на Шугър и кокошката Laughing Ако Мара ни четеше, щеше да пише за глигани, не за кокошки. Wink

# 2 920
На мен са ми много странни ферманите в стил любовно писмо по социалните мрежи. Не може ли да си кажете, каквото имате , лично, с картичка, видео или каквото там - но без да го правите публично. В интерес на истината и много обикновени хора го правят.
Да, все едно не се виждат. Във фейса е същото, фермани към двегодишно, все едно ще ги прочете.

# 2 921
  • Пловдив
Не се сърдете на Стрина! Ако сте говорили с нея ще знаете, че претенциозността извира неподправено там. Все пак, френски воловани, баба аристократка... не помня какво още беше, но това е нейната същност и смисъла на живота й - да е претенциозна.
А аз дори не знаех какво е волован - къде съм тръгнала да оценявам стрина. Единствено онова за личните причини за обич съм сигурна, че го разбрах.
Представих си го Иван на Андрей как изрича ония думи, дишайки дълбоко, и... не можах да си го представя. Flushed
Но е мило и относително оригинално посланието.

# 2 922
Във Фейса има всичко и некролози към близки хора също. Просто приемете, че това е днешният начин на общуване. Не винаги е "вижте ме, почудете се", просто хората искат да изразят какво чувстват както едно време казвахме "искам да изкрещя и целият свят да научи колко те обичам". Романтика... Не търсете под вола теле. Верно, че думите на някои хора са толкова завътолени, че се губи смисълът и накрая никой не разбира какво точно е искал да каже авторът, ама това са такива, които се имат за по-така... специални и жонглиращи със словото до виртуозност Nerd Smirk
А към Стрина ви имам такава непоносимост, че съм я блокирала навсякъде. Не мога да понеса конкретно нейната мазна словесна виртуозност. От тук се информирам ей в такива специални случаи.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 16:34 от DiaMia

# 2 923
  • Пловдив
Ако Мара ни четеше, щеше да пише за глигани, не за кокошки. Wink
Е, не сега, глиганът няма грациозно съответствие. Дори прасето домашен любимец не е такова.

Колкото до другото, аз като една "по-едричка жена" на почти 50 определено предпочитам да изглеждам като Драго Чая, отколкото като Искра Фидосова.

# 2 924
Ким Бейсинджър е много красива. Не знам дали има корекции, но изглежда страхотно. Траволта не ми е любимец.

Общи условия

Активация на акаунт