Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 927
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 895
Какви млади и грешни , греховни по-точно.

# 2 896
  • sofia
Ван Гог и кафе в чаша за алкохол ми дойде в повече😂😂😂

На М.Илиева годинките вече почват да личат.

# 2 897
  • Glasgow
Сигурно е ирландско кафе🤣с няколко шота уиски

# 2 898
Ваньо и Ирина като ги мерна някъде и все се сещам как й затвориха неправомерно профила тук. А иначе, ако ги питаш тях и двамата са голяма работа. Да се обичат колкото искат, не им симпатизирам. Поради тези действия както и Андрей как отърва жена си ги намирам за малки хора, които ако питаш са много доблестни,честни, работливи.

# 2 899
Ако заваря ММ да плаче в някое заведение докато ме чака ще се притесня за него, честно.
Майли много ми хареса на първата постната снимка. А младите двойки ще ги коментирам само с две думи- страхотни са.

# 2 900
  • София
Шакира и Рики Мартин са като тийнове Grinning
Шакира&Рики Мартин
Скрит текст:

# 2 901
"Днес празнуваме моето момче!" 🙄🙄🙄
Няма ли да се научат, че се празнуват празници, а не хора!??

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 13:02 от #Frozen#

# 2 902
При Стрина е по-особено. Тя сбъдва, нарича, празнува хора, случва. По-така е някак.

# 2 903
Мария ни чете тук със сигурност
Въпреки лошите коментари мисля че като цяло й симпатизираме и бихме ходили на семинарите й, ако някой ден се раздели с Тодор 4 😀
Като цяло не е от най-мразените хора, а има къде по-лоши неща от това да се жениш за богати мъже и после да им харчиш парите
Скрит текст:

Не припознавам дискусията в темата с този й статус.
Но признавам, че намирам за забавно насред цялото й уморително пазаруване, хайвери и дупене, да поседне някъде, да си отвори Компроматите и толкова да се възмути от мненията тук, че да ни набеди за кокошки и многозначително да припомни за пореден път, че тя е лебед! Хохохо
Кво ли си вика - Малей, Шугър е написала, че живота ми е празен... Кокошка! JoyJoyJoy

# 2 904
Да, да, Пайнерът все лебед до лебед ги беше събрал.

# 2 905
Според списание ОК! Джон Траволта и Ким Бейсинджър са гаджета. Двамата са си набори - на 71г. са и това е първата връзка на Траволта след като жена му почина през 2020. Сам си гледал децата и се справял с травмата и сега Ким му действала много добре. Готина двойка са!
Скрит текст:

Барбара Стрейзънд показва доведената си същеря и внуците
Скрит текст:

Семейството на Брук Шийлдс. Дъщерите й са хубавици.
Скрит текст:

Ева Мендес, все така секси и готина
Скрит текст:

Кралското семейство на Монако
Скрит текст:

# 2 906
Бъдещето на урбанизма и бъдещето на Марая I (наследница на Мария Тюдор) - вплетени в едно
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 907
Урбанизма е в добри ръце.

# 2 908
  • Glasgow
Много ме забавлява как някои български клюкарски медии започнаха да използват стила на дейлито и яко да тролят. Във Фб има такива и събират сума ти коментари и реакции както дейлито. Искам да прочета целия материал за Мария😅 Пишат точно обратното на качествата на дадена особа и гледат цирка после. Като например певицата Лизо като беше още пълна, дейлито сложили снимка от най-лошия ъгъл, потна ,изскочили меса отвсякъде в някакво боди с текст "Дивата на поп музиката властва на сцената в пълния си блясък" или нещо такова  и хората откачат.

# 2 909
Джуд Ло, ах Джуд Ло ...
Беше в топ форма по времето на "Алфи" и "Талантливият Мр Рипли".
Как да му се сърдиш, че не е бил отреден само за една жена?
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 15:55 от Michone

Общи условия

Активация на акаунт