Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 927
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 880
  • гр.Пловдив
Изобщо не й отива на Мишел Обама това овиснало отслабване,както и на Серина Уилямс и ред други-направо им се е променила физиономията и изглежда състарена

# 2 881
Ами не съм фен на стрина, но това послание е много мило, обичам си го Ваньо:

Днес ( както всяка година на тази дата😀) празнуваме моето момче. Обичам го по ред лични причини, но освен всички тях, обичам го , заради увереността ми, че съществуването му прави света  малко по-добро място.
Втората снимка има малка история. Направих я преди няколко дни в музея на Ван Гог в Амстердам. Прекарахме в него няколко часа. Накрая се разделихме - всеки в свое темпо да отдели време на нещата, които са му най-важни. Когато приключих моята обиколка му звъннах, за да попитам къде е… каза ми: “В кафенето на нулевия етаж”  и допълни “Седя от половин час и дишам дълбоко, и се опитвам да не се разплача от цялата тази красота и преходност. Непоносимо величие.”  Исках това да споделя за него… освен всичко друго, той е и това! Обожавам чувствителността на хората и една от най-големите привилегии за мен е да мога да споделям   ( понякога и без думи) усещането си за, на моменти,  непоносимата красота с теб, @ivaniandrey.official ! ❤

# 2 882
  • Glasgow
Ох, на Иринито писанията са ми по трудни от анализ на класическа литература за класно, но ако се редуцират думите май е мило😅ако е Мария би звучало като "обичам платежоспособността на хората и съм щастлива, че можем да обикаляме тези скъпи бутици заедно"

# 2 883
Мария Илиева при Блестящата брада в момента. Много отслабнала и изпита. Една идея ми е предобрила положението.
Скрит текст:

# 2 884
Аз не съм по гримовете много, ама тоя не е ли доста ретро

# 2 885
Освен Иван и Николета Лозанова има рожден ден

# 2 886
И за мен. Огромна очна линия, черни дълги коси, рокля в бордо - пръска от фаталност! Положението е Мортиша Гомес, трябва Илиева (е, според мен), да освежи и осъвремени стила си.

# 2 887
  • До морето
Изобщо не ми е мила стринината честитка. От напън да е различна, интелектуална и над вся и всьо, така е натоварила трите си изречения смислово и лингвистично, че понякога думите й, дори на моменти, по принцип и дефакто, по - често отколкото по-рядко, се получава така, че писанието и става......абсолютно нечетимо. 🙄

# 2 888
Каза, че била 100 кг Мария и свалила 40 с режим, но едвали е само от това.

# 2 889
  • Glasgow
И тя има мило послание от Ники, но нещо не мога да го снимам без да го закриват надписите
Boho, word salad му казват тук, от много зор накрая не разбираш какво иска да каже авторът

# 2 890
Ох, Ваньо не можел да понесе непоносимата непоносимост в чувствителната красота на непоносимостта, свързана с експресивната чувствителност на Ван Гог, та седнал да гаврътне едно кафе, за да го понесе
(непоносимото).

Пускам сълза.

# 2 891
Мария ни чете тук със сигурност
Въпреки лошите коментари мисля че като цяло й симпатизираме и бихме ходили на семинарите й, ако някой ден се раздели с Тодор 4 😀
Като цяло не е от най-мразените хора, а има къде по-лоши неща от това да се жениш за богати мъже и после да им харчиш парите
Скрит текст:

# 2 892
И Стрина като Ива Екимова е титан на мисълта!
Такова къдрене и пудрене на родната реч, не било. Вместо да я карат направо, тези двете умници завоалирано ни прекарват през девет планини в десета с едничката цел, да се изкажат разбираемо.

# 2 893
  • Sofia
Не се сърдете на Стрина! Ако сте говорили с нея ще знаете, че претенциозността извира неподправено там. Все пак, френски воловани, баба аристократка... не помня какво още беше, но това е нейната същност и смисъла на живота й - да е претенциозна. Ваньо явно точно затова си я харесва и така си живеят в хармония вече колко години.
Признавам, не вярвах да просъществуват, ама ето на - обичат се!

# 2 894
Скот Истууд
Скрит текст:
Джъд Лоу&Сиена Милър
Скрит текст:
Гал Гадот
Скрит текст:
Джони Деп&Кейт Мос
Скрит текст:
Шакира&Рики Мартин
Скрит текст:
Мишел Монахан