Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 910
  • 3 043
  •   1
Отговори
# 2 925
Джони Деп и Кейт Мос - невероятно красива двойка в моите очи.
Защо, защо трябва да се остарява, не може ли да си стоим млади.

# 2 926
Джони Деп и Кейт Мос - невероятно красива двойка в моите очи.
Защо, защо трябва да се остарява, не може ли да си стоим млади.
И аз това се питам, поне тези красавци да не остаряват, за нас не претендирам Тях да виждаме винаги млади, освен на кино.

# 2 927
И аз се попикавах от смях с префантосването на стринка и се питах от де толко пара за тези излияния, но това лято ги засякохме на едно гръцко село и седяхме много близо, тя така си говори и в реала🤣 но не мога да отрека, че в отношението към децата и към Иван се усещаше наистина обич и внимание. Това я направи по- симпатична в моите очи. Ваньо като говореше тя го гледаше в устата. Хармонични ми се видяха, а то тива е най- важното, за мен е много флегматична, но за Иван явно се е екстра.

# 2 928
  • Пловдив
Да, не е задължително всяка да се преструва на влюбена от безизходица, щото оставала била с децата на улицата.

# 2 929
Стринка е царица в собствения си театър и е комично-дразнеща в тая роля за външните хора, но важното е те са си се обичат. Аз коментирам дразнещия ефект като външен човек, иначе в техния си свят сигурно си плуват в щастие и това е ок.

# 2 930
Марчето ако се оприличава на лебед, от черните лебеди ще да е.

# 2 931
Много ме забавлява как някои български клюкарски медии започнаха да използват стила на дейлито и яко да тролят. Във Фб има такива и събират сума ти коментари и реакции както дейлито. Искам да прочета целия материал за Мария😅 Пишат точно обратното на качествата на дадена особа и гледат цирка после. Като например певицата Лизо като беше още пълна, дейлито сложили снимка от най-лошия ъгъл, потна ,изскочили меса отвсякъде в някакво боди с текст "Дивата на поп музиката властва на сцената в пълния си блясък" или нещо такова  и хората откачат.

В Меринджей е така. Не всички материали им се получават, но стават все по-добри и някои са наистина забавни. Почва се отдолу: Хора! Нямате ли очи??? Не виждате ли, че… (…) - понякога е много смешно.

Ето още една страничка като Меринджей. "Йорист на годината 2025 с водещ Роби Уилямс" Joy
Скрит текст:

# 2 932
  • Пловдив
И Джъд Лоу, и Джони бяха страхотни! Не се сещам от младото поколение за такива актьори.

# 2 933
Въпросът е, че Ирина има някаква негласна претенция от околните да бъде възприемана по определен начин.
А тя е преди всичко дразнеща, ако ще да е облажавана у дома си.

Или пък примерно Иван и Андрей, които застават зад кауза подобна на "Bulgaria Wants You",  което е много хубаво, но не се ли замислят, че определени техни постъпки говорят за тях и могат да опетнат казуите, които адмирират?
В личен план постъпваш като л*айно, но елате сега да ви кажем какво защитаваме и подкрепяме...

# 2 934
Или пък примерно Иван и Андрей, които застават зад кауза подобна на "Bulgaria Wants You",  което е много хубаво, но не се ли замислят, че определени техни постъпки говорят за тях и могат да опетнат казуите, които адмирират?
В личен план постъпваш като л*айно, но елате сега да ви кажем какво защитаваме и подкрепяме...
Мда, Ваньови си пренесоха живота в Гърция през лятото, имот придобиха, ама другите да се връщат, щото България си ги иска... Малко е "оксиморон" това.

# 2 935
  • Пловдив
Моите родители много не слушаха музика, та към "Бийтълс" се пристрастих покрай най-добрата си приятелка, а тя - покрай брат си (който май най-много харесваше "АББА", де). Но интелектът мисля, че е прав за обективното влияние и първенство, вкусове и пристрастия има всякакви.

Исках да кажа, че на Обамица на снимката с роклята с воланчетата най не ми харесаха воланчетата (харбалички им викаше баба ми). Тя е над 60-годишна, как да изглежда? Съвсем добре си е.

# 2 936
Още една легендарна двойка в миналото
Скрит текст:

# 2 937
Аз с тоя О (лекарството) нещо не разбирам. Нали уж определени хора и раси си имат структура на тялото и се твърди, че дори да ядат по една маруля на ден, все ще си имат дупета или там каквото си имат. При Серина например, аз съм мислела, че и на 500 ккал на ден да мине (образно това), пак ще има дупе и бедра. И сега хоп - слаба Серина, ама наистина слаба. Какво се оказва, т.нар. “структура” на тялото, от която уж не можеш да избягаш, е мит?

# 2 938
Това продават в американска бакалия.
Ужас. Абсолютна лудост е да се подвизаваш там.
Скрит текст:

# 2 939
  • Пловдив
Това като майтап звучи малко. И без гъновете - като селски универмаг. Wink
Няма лошо в универсалните магазини.

Общи условия

Активация на акаунт