Звездни Компромати - Ноември'25

• 257 896
  • 3 043
  •   2
Отговори
# 2 940
Камъкът бие ножицата, а ножицата - хартията, хартията пък покрива камъка.
Когато хакът е по направление биохимия от структурата може да ти остане само скелетната пропорция.

# 2 941
  • София
При Стрина е по-особено. Тя сбъдва, нарича, празнува хора, случва. По-така е някак.
Работя с клиенти от цял свят и една от азиатките си беше сложила за име Phantasy. Един колега каза, че така звучи някак си по-шик, вместо обичайното Fantasy. Та и при Стрина така.. но честно си признавам, че по-претенциозно нещо от “иритуали” не бях чувала. Обикновени ритуали, ама докоснати от ръчицата на Ирина и магически стават по-специални.

# 2 942
Аз с тоя О (лекарството) нещо не разбирам. Нали уж определени хора и раси си имат структура на тялото и се твърди, че дори да ядат по една маруля на ден, все ще си имат дупета или там каквото си имат. При Серина например, аз съм мислела, че и на 500 ккал на ден да мине (образно това), пак ще има дупе и бедра. И сега хоп - слаба Серина, ама наистина слаба. Какво се оказва, т.нар. “структура” на тялото, от която уж не можеш да избягаш, е мит?
Бюти, и да и не. По принцип всеки може да се стопи с глад, то е ясно, но при определени структури, например, никога няма да има слаби и елегантни крака. Имам такива познати - малки гърди, плосък корем, които вървят с мощни бедра и голямо дупе. Този тип структури и много да отслабнат, пак не правят слаби крака, еле пък някои, които са и по-мускулести по ген. Абе конструкцията си има значение.

П.п. Разбирам вечният спор в темата - кой е звезда и има ли почва да се пише за него, разбирам и недоволството от чалгаджийките, макар, че за нашите ширини те са си звезди, но честно казано - коя група слушаме и ни е любима и какво продават по бакалиите, ми... не знам, за темата ли е?

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 15:06 от Tess d`Urberville

# 2 943
Геро се снима в нов сериал. За мен, той е поредният след операция за корекция на килограмите, който загуби своя чар. И той стана един сърдит. В случая не заради снимката го казвам, понеже е в роля явно, а от последните му интервюта
Скрит текст:

# 2 944
  • Варна
Не знам,но егати приликата със 100 кила Grin

# 2 945
  • Glasgow
Коя е актрисата с Геро, много е красива.

# 2 946
Христина Джурова, аз не я различавам от Чоева.

# 2 947
  • До морето
Геро наитина  страшен мрънкалник е станал! Не знам дали има общо с вталяването, но в последните му интервюта нещо се е взел за Лили Иванова! Никой не разбирал колко тежка била тяхната работа, колко изморителна, 3 часа жив ефир било като да работиш миньор, ма никой не им го признавал. ОБИКНОВЕНИТЕ хора мислели, че всичко е хахо- хихи. Завиждат му, злобни били към него. Страшна мъка и тегоба е за него, НЕобикновеният!

# 2 948
Аз това видях за сериала :
Скрит текст:

На Кинофестивал в Маракеш, фр. (и не само) звезди :
Скрит текст:

Virginie Ledoyen

Virginie Efira и Niels

Връчили награда за огромен принос в киното на Джуди

Аня Тейлър Джой

Киара Мастрояни
За огромно съжаление, лицето й явно е коригирано, личи си. А е само на 53.

# 2 949
  • Glasgow
Веселяшка, тази първата актриса Вирджини играе ли още?😍Тя беше във филма "Плажът" преди сто години с мъжа на Марион Котияр, после в нищо друго не я гледах, с него съм гледала...

# 2 950
Понеже тука се споменаха “царските имоти” и се сетих за една интересна личност, която почина преди няколко години - Асен Ошанов, т.нар. “царски пълномощник”. Много интересен, леко противоречив човек, потомствен юрист, баща му Райко Ошанов е един от основоположниците на трудовото право у нас. Асен има частна практика, а известно време консултира белгийската KBC (купувач на ДЗИ Банк, за която знам, че имаше доста кирливи ризи за изпиране като бивша държавна банка). Асен Ошанов е близък на Симеон II, включително по линия на негови роднини архитекти, близки на царица Йоанна, съпругата на на Борис III. Мълви се, че двамата (Симеон и Ошанов) са хазартни супер дружки, макар че Ошанов отрича. Ошанов печели като пълномощник на Симеон повечето дела за “царските имоти”, като централната му теза е, че те са заплатени по пазарни цени на държавата от Интендантството към царя, което е частна служба, поддържана с лични средства на величеството.

Ошанов е плодовит поет, автор на много български шлагери и книги с песни, включително текста на песента Детелини. Бохем, пътешественик, твърди, че е “буржоа”. Симеон присъства на погребението му. Колоритна личност и жива история, макар че поради качеството му на довереник е доста сдържан, да не кажа хлъзгав.
Скрит текст:

# 2 951
Мария Илиева винаги ми е била дълбока вода, в нея има нещо прикрито и изкуствено. При Монди описа мъжа си Междуречки като бог почти.. Имаше слух, че е била любовница на Васил Божков?!

# 2 952
Някой чете ли за призивите за помощ на Севдалина Спасова? Нищо не схванах от цялата история. Направо прилича на някаква психария.
https://life.dir.bg/zvezdi/sevdalina-spasova-v-momenta-az-i-moet … silno-zastrasheni

# 2 953
Не е слух за Мария и Божков

# 2 954
  • Deutschland
Севдалина С. получила алергичен шок от риба, закупена от топла витрина от магазин в София. Налагало се после да обикаля институции и да се жалва дегизирана, за да не я разпознаят. Брех! Да не е Мадона?!? Реакция на жалбите й нямало обаче.

Общи условия

Активация на акаунт