Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 191
  • 1 376
  •   2
Отговори
# 1 080
Блосъм, аз бях заявила, че искам наградата ми да в в столичен мол, там работят и уикенда и стана удобно. Съжалявам, че са те замотало толкова.

Утре започва играта на Нутела и мисля да се включа, то просто си стана традиция.

# 1 081
  • Nesebar
Аз съм много доволна от фереро и аз и мъжа ми спечелихме пирамида.едната ще я подаря

# 1 082
От днес влизаме в зодия Стрелец, дано да си стрелнем желаните награди 😉😁🍀
Аз Фереро ги слагам в черния ми списък за игри, като не ме теглят няма да ги купувам повече. 😁🤣😁
Искам нови игри с награди, които стават за използване - ел. уреди, карти ваучер, почивки. Знам че доста агенции четат тук, да си пуснат анкета и да видят, че тефтер, химикал и шапка не е ОК 🙊😉🍀
На писмото ми до КК никой не отговори, затова им звъннах в петък и сега ме проверяват. Те ме качиха и изтриха, пък чак сега ще правят проверка. Изтриха и повтарящата се Атанаска и още една дама. Имам ги на моята снимка, но щом друг не се оплака можд и да не са в темата и да не са разбрали 🙃

# 1 083
Здравейте отдавна не съм играла,бихте ли ми казали къде следите за активни игри? Знам че преди се качваха тук на определена страница

https://www.facebook.com/aktivniigri

https://www.spechelinagradi.com/p/blog-page_18.html

# 1 084
Има печеливши за куфарите от Еко

# 1 085
Онзи ден купихме един стек 2л Queens от Кауфланд, но на бележката пише "Cool C Портокал 2л"
Дали ще я приемат...?

# 1 086
  • плевен
Аз реших все пак да се включа в играта на Персил и Кауфланд, но сега при регистрацията на бележката, Дава грешка - играта не била започнала.....
Хем си знам, че в последния ден не е много ок, ама на, не успях по-рано.
Някой има ли техни контакти, че сега се чувствам прецакана
Пробвайте отново,намалете размера на снимката,току що качих бележка!
https://persilkfl.henkelpromo.bg/

# 1 087
Купих 2 кутии Линд и 2 кутии Мерси бонбони, че излезе неочакван повод. Случайно да има някаква игра с конкретно тези бонбони?

# 1 088
  • МИНДЕРА
Купих 2 кутии Линд и 2 кутии Мерси бонбони, че излезе неочакван повод. Случайно да има някаква игра с конкретно тези бонбони?
В момента няма.

# 1 089
Онзи ден купихме един стек 2л Queens от Кауфланд, но на бележката пише "Cool C Портокал 2л"
Дали ще я приемат...?
Аз си я регистрирах, винаги така ги пише.

# 1 090
някой игра ли на играта :В колко часа чу песен на Братя Аргирови? на БГ Радио? Кога я пускат

# 1 091
  • Под Слънцето
Хей, някой ще метне ли линка към играта на АКСЕ -axe?

# 1 092
# 1 093
  • Под Слънцето
Мерсаж, Дени!

# 1 094
  • София
Момичета, Юнайтед партнърс еоод какво ми изпращат? Не можах да намеря в интернет информация. Пише в съобщението техника....?

Общи условия

Активация на акаунт