Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 059
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 1 260
Лятото имаше игра в Моят магазин, организатор като на тази беше Метро с награди кафемашини. Първо звъннаха на печелившите, после след доста време качиха печелившите. Сега под играта има минали игри и печеливши. Отварят се странно печелившите, но ги има - поне за кафемашините и телевизорите.
Сега в правилата пише до 7 дни, т.е до вторник ще тръпнем в очакване Simple Smile

# 1 261
  • Сф
Сайта на Фереро работи ли ви?

# 1 262
  • у нас
Сайта на Фереро работи ли ви?
Да. Заявявам си и аз награда от Фереро. И предните пъти и сега не ми дават.

# 1 263
Има ли  нова игра на Памперс, че не откривам такава ?
А на Лидл играта с Памперс има ли въобще печеливши?

# 1 264
За играта на Моят магазин - аз съм с Еърфрайер. Звъннаха ми преди 2-3 дни.

# 1 265
  • При децата ми
Изтеглени са късметлиите, които печелят пижама, нощница или халат от Astratex. Това са:

Барелина
Анника
Елена Донева-Господинова
angeles
Kleopatra94

Честито!

# 1 266
  • Бургас
Обявили са и печелившите от играта на Beautymall
Изтеглени са късметлиите, които печелят луксозна кутия със специално подбрана козметика за коса. Това са:

Flores
JOY*
Peregrin
Принчипеска
lampone

# 1 267
Ако има значение часът се вижда.

# 1 268
Туко що Heart Heart Heart

# 1 269
Днес получих пирамидата от Фереро. Хора, невероятна е. Толкова голяма и красива. Не бях виждала на живо такава голяма пирамида. Толкова красиво беше опакована  опакована.Всичко в този подарък е наслада за сетивата. И спечелена само с покупка за 4.99 лв. Да вземат пример организаторите

# 1 270
Пирамидата на Фереро ми прилича на елха от злато.

# 1 271
Тъкмо щях да влизам да питам няма ли някой печеливш от днес и видях последните няколко поста! Супер са и чашите и пирамидите. Има време да ни се усмихне късмета 😊

# 1 272
  • Сф
Докога е срока на бонбоните в пирамидата ,нещо коментирахте, че изтичат? Много ми се иска до спечеля за едно детско празненство. Цял ден не мога да влеза в сайта. Сменях браузъри,  мрежи,налични устройства- тц. Пак някаква dns грешка. Аман! И преди малко си дойде мм и викам я дай да пробвам . И се сдобихме с чашите Joy

# 1 273
Във Фантастико всички продукти на Олимпус са на промоция. Има и игра на Vidas:

# 1 274
  • Плевен
Днес получих пирамидата от Фереро. Хора, невероятна е. Толкова голяма и красива. Не бях виждала на живо такава голяма пирамида. Толкова красиво беше опакована  опакована.Всичко в този подарък е наслада за сетивата. И спечелена само с покупка за 4.99 лв. Да вземат пример организаторите
Скрит текст:
Честито.
И късмета Ви е двоен, ако наистина са Ви одобрили касова бележка за 4,99 лв., след това са Ви изтеглили и накрая вече са Ви и изпратили пирамидата при условие в официалните правила на играта за покупка на стойност минимум 5,00 лв. Flowers Four Leaf Clover
Цитат
Участието в Промоцията се осъществява при следните стъпки/правила:
· В рамките на Промоционалния период участникът трябва да закупи Промоционален продукт(и), да направи снимка на касовата бележка от покупката и да запази касовата бележка.
· Всяка сума от 1 (един) лев ( 0.51 Euro)*, похарчена за Промоционален продукт(и), носи една точка, която ще бъде отразена в профила на участника, валидно регистрирал съответната касовата бележка в съответствие с настоящите Официални правила.

*В случай на разлики заради десетичните знаци стойността в лева има приоритет при изчисляването на точките.

· Участник с минимум 5 точки в своя профил има право на участие в томбола за седмична награда – Ferrero Rocher специална опаковка, подробно описана в чл. 5.2.1. по-долу. https://www.ferrerorocher.com/bg/bg/xp/goldenexperience/rules/

Общи условия

Активация на акаунт