Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 087
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Ето и линк: https://vidas.promo/game/

Този път не искат 6-8 лв., а само две кенчета да си купиш. Над 300 награди само за 1 седмица период!? Би трябвало всеки да печели.

# 1 291
Игра на Жилет в Лидл от 01.12

# 1 292
  • София
Добро утро,група.
Отдавна не съм писала,че не остава време с толкова игри от социалните мрежи и толкова домашни,контролни и турнири покрай сина ни.
Минавам да се похваля с добрината,неочакваната изненада и един подарък към мен от съфорумката Тони.Освен че ми прати кодове на Капи,с които не успях да целна куфара,неочаквано ми писа и получих в дома си така желания куфар,та даже и доставката заплати🎁
Качвам снимка и искам да й благодаря отново,че ме помисли с добро!

Не се познаваме с нея,не ми дължи нищо,не съм й правила услуга,не съм й правила никакъв жест,но предстои❤️

# 1 293
Браво, Адаш! 💜
Аз също много бих искала да спечеля пирамида с бонбони. Миналата година щерката беше с грип като ги получих. Доста време нямаше апетит и не успя да похапне... 😅 Сега дано имаме късмет отново!

# 1 294
На 26.11 получих имейл,че печеля така желаният от мен Долче Густо календар.Дадох данни на същия ден и днес вече имам смс за пратка в офис на Спиди.Браво на организаторите - така се прави!
Като го взема ще пусна снимка. Blush

# 1 295
  • София
Миналата година спечелих чашите и бях много разочарована, голям мерак ми беше пирамидата. 😂 Чашите са много красиви, но така си стоят в кашона, освен да ги извадя за наздравица на НГ, за друго не стават.
А и незнайно защо, децата не дават да ги разменя за нещо, да сме си имали нещо изискано вкъщи. 😃

# 1 296
Браво на съфорумката подарила,а не продала куфарът.Знам,че доброто се връща!Чакаме печеливши и в DARE.Пожелавам си чашите на Фереро.Прекрасни са 🥂

# 1 297
  • София
Добро утро,група.
Отдавна не съм писала,че не остава време с толкова игри от социалните мрежи и толкова домашни,контролни и турнири покрай сина ни.
Минавам да се похваля с добрината,неочакваната изненада и един подарък към мен от съфорумката Тони.Освен че ми прати кодове на Капи,с които не успях да целна куфара,неочаквано ми писа и получих в дома си така желания куфар,та даже и доставката заплати🎁
Качвам снимка и искам да й благодаря отново,че ме помисли с добро!

Не се познаваме с нея,не ми дължи нищо,не съм й правила услуга,не съм й правила никакъв жест,но предстои❤️

Това е толкова мило! Много се радвам, когато чета такива истории. Радвам се, че има такива хора!

Когато беше играта на капи за тостера, много го исках и по същия начин една мила съфорумка, без изобщо да очаквам, ми пращаше бележки за участие. Е, не спечелих, но пък се почувствах толкова по-печеливша с жеста, който беше направен към мен!

Много ми хареса пирамидката на Фереро и затова се нареждам до всички манифестирали Simple Smile

# 1 298
От 1.12. до 24.12.2025 календар Кауфланд и всеки ден различни купони

# 1 299
  • При децата ми
Моя грешка 5.99 🙂 . Фереро са коректни организатори и проверяват бележките. Първото ми участие беше с шоколад Рафаело, който стои точно до Фереро и се заблудих ,че мога да играя с покупка за Рафаело. Касовият ми бон беше отказан. Така, че си проверяват всичко

Пирамидата на "Фереро" е страхотна! Миналата година, като я получих чак не ми се отваряше! Smile И да, наистина прилича на златна елха. Така се бях объркала и аз. Купувам бонбони "Рафаело" и доволна, доволна регистрирам бележката! Joy Да, ама не! Бележката отказана! И как няма да е отказана, като пише "Рафаело", а не "Фереро".

Ама, пък виж как не пропуснаха да те захапят за колко си спечелила пирамидата!

Ето я и нашата пирамида от миналата година.

# 1 300
  • Пловдив
В приложението на Йетел също ще има коледен календар от 1.12

# 1 301
Чудесен куфар и чудесен жест на съфорумката! Знам колко хубаво е това усещане, дори по-хубаво от това ти да го спечелиш. Благодарение на една от съфорумките получих така мечтания хладилник на КК, в който да транспортирам спокойно инсулин в жегата, а благодарение на друга, която ми пращаше бележки - тостер на Капи, в който всяка сутрин запичам филийките на децата. Точно тези жестове правят тази група толкова специална и неповторима.
Използвам момента да напомня, че днес DM даряват 5% от оборота си в полза на SOS Детски селища. Чудесен момент да се включи човек в игрите им.

# 1 302
Игра на мебели Виденов във фейсбук:

Линк за участие: https://www.facebook.com/photo/?fbid=852767970841830&set=a.199477729504194

# 1 303
  • В страната на бурите
Момичета, спечелих бонбоните от Фереро Simple Smile днес в 10.13 от 3 опит. Мисля че е без значение кой бонбон избираш. Миналата година спечелих чашите и исках точно пирамидата. Беше смешно, защото натиснах бонбона точно слизайки от метрото на вратата и сигурно 5 минути по- късно видях, че печеля. Не очаквах изобщо. Успех желая на всички!

# 1 304
  • ШУМЕН
Още един калндар от 01.12.2025  на Sandberg https://sandberg.bg/bg/users/account_calendar/advent_2025

Общи условия

Активация на акаунт