Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 228
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 870
С ваучер съм от престиж,нямам смс все още😃

# 871
# 872
Имам смс за термо чаша от Престиж.Малка наградка,но ме зарадва

# 873
И аз съм с термочаша.

# 874
Аз съм капо за сега навсякъде (престиж, Нова Бразилия, Лейбниц), добре че ММ ме зарадва с две Да та та поне взех две камиончета 🫣🫣😅😅. Манифест за 5 награди този месец пък да видим

# 875
Ееее Фереро,Нова Бразилия,Престиж и двете игри с доста участия,Ариана,Leibniz,и нищо от никъде.Сега очаквам Либрес и една от игрите на P&G да се разочаровам.Даже една чаша няма за стимул.Честито на късметлиите спечелили днес!И сметаната за тортата не ми се разби(явно е нискомаслена ),от нея пък не го очаквах 😁

# 876
Моят мъж е с термо чаша. Излишно е да казвам, че исках ваучер 😅.  От Фереро ми звъннаха. Ще има пирамидка за ММ ,който е рожденик следващия месец 🥰

# 877
# 878
Здравейте, не е игра. Но, за някой може да е интересно. Фото конкурс. https://www.humana-bulgaria.org/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D … %80%D1%81-%D0%BF/

# 879
[quote author=sanny2 link=topic=1826826.msg50474770#msg50474770 date=1763382955]
Спечелилите ваучери от бисквитите Лайбниц ,колко време след като се свързаха с вас ви пратиха ваучерите и електронни ли са , че мъжът ми пак нещо не е разбрал?

[/quote]

Аз изпратих мейл с данните и ми върнаха да го очаквам до 10 дни. На 7 ден получих  заредена виртуална карта плъкси😊

# 880
И аз съм с продуктов пакет от Престиж..Пирамидка няма за мен .Подминаха ме и от Нова бразилия.

# 881
Днес чакаме теглене от Фереро за големите награди, Фанта и Прингълс и може би PG в Лидл с куфарите. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 882
Напоследък само ядове и без награди. Манифестирам си поне една награда днес, че имам нужда от повдигане на настроението. Фереро и тази година ме пропуснаха с пирамидата, днес очаквам да се сетят за мен.

# 883
  • София
Шеста награда за ноември
Скрит текст:
Здравейте, Вие сте спечелили книга от седмичната ни игра Домашни тайни.
За да Ви изпратим наградата, имаме нужда от:
1. Три имена
2. Адрес за доставка (Доставката е до адрес и се извършва от куриерска фирма
T-post в работен ден от 9 до 17 часа)
3. Телефон, на който куриерите да се свържат с Вас
4. Ел. поща
В случай, че не изпратите данните си в едномесечен срок от изпращането на това съобщение,
наградата ще бъде дадена на друг участник.
-----------------
това ми е трета книга за 6 месеца
регистрирах се юни месец заради една конкретна книга и я спечелих
малко ги бавят книгите но идват
От П и Г чакаме тези томболи да изтеглят
от Орал-би никой не се похвали хем имаше 16 награди
Скрит текст:

# 884
  • София
Фереро са изтеглили, мен ме няма, но с нетърпение чакам някой да се похвали Simple Smile

Коригирам: извинявам се, но съм объркала годината....

Значи все още има надежда за награда Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 10:26 от _Reni_renI_

Общи условия

Активация на акаунт