Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 184
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ох, с двете болни деца не мога да смогна да вляза във форума.

Аз съм доста бясна на Leibniz след този отговор горе - някакви хора с по 10 награди, кой знае родата им с колко още. А аз миналата седмица се включих с 9 бележки , естествено ме няма! Triumph
Общо взето от никъде не мога да се похваля, а на бая места участвам Sad

НО, понеже смятам, че за доброто трябва да се говори, искам и тук безкрайно да благодаря на Lite16 , че подари Киндер раничка на децата ми. Донесе много радост вкъщи Heart

# 136
  • Стара Загора
Някой имал ли е подобен казус ? Купих Bonduelle , за да се включа в грата им но на бележката никъде не е изписана фирмата, а само  "сладка царевица" , "червено цвекло" и "зрял фасул". Писах на мейла, който е оставен в сайта, върнаха "Недоставена поща", писах им на ФБ страницата - няма отговор. Някой да се е свързал с тях и да знае как се процедира в случая ? Relaxed

# 137
  • София
Някой има ли проблем с Олимпус? Не мога да регистрирам бележка вече 2 часа. Писах им, но още нямам отговор.

# 138
  • София
Аз нямам проблем с регистрацията в Олимпус. Не, че спечелих. Grinning През телефона регистрирах.

# 139
Не мога да я повярвам - с ваучер съм от Leibniz, а по-рано спечелих и от ДМ - пакет Сомат, над месец не бях печелила нищо и се бях обезкуражила, а днес ми се паднаха 2 награди, може би наистина търпението се отплаща. Пожелавам много награди на всички и успешен във всички отношения месец!

# 140
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Чакам Нова Бразилия и там да ме няма...

# 141
В Олимпус 2 бележки и нищо. Нямах проблем с регистрирането през телефон.

Аз в Leibniz бях с една бележка и ме няма. Сега регистрирах още една.
Една за Теди
И две за Престиж. 😃😃😃
Майка ми много хапва Мираж и още едни бисквити та и нея я инструктирах да ми пази бележките 😃

# 142
А да попитам по напредналите, за олимпус има ли определена сума?

# 143
Аз спечелих с бележка за 4,58 лв.
Съседката ми с бележка за 2,14 лв.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 15:25 от simoonka

# 144
Благодаря

# 145
Чакам Нова Бразилия и там да ме няма...
.   …….и Орео и Марети също 😀

# 146

Аз не съм напреднала, но според това,което чета важен е продукта, а не цената му и не, няма определена минимална сума за участие.

"Участието в Промоцията е обвързано с покупка на следните продукти, произвеждани от Организатора, предлагани под марката Olympus

Olympus краве мляко 1,7% 1 Л

Olympus краве мляко 3,7% 1 Л и 1,5 Л

Olympus Био мляко 3,7% 1 Л

Olympus Козе мляко 3,7% 1 Л

(наричани по-долу участващи опаковки).

Участващите опаковки ще бъдат идентифицирани с промоционален дизайн, както следва:

5. Механизъм на промоцията:

Всеки над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи участващ продукт в промоцията (описан в т.4), да регистрира номера от касовата бележка и да качи снимка на касовата бележка. Участието в промоцията е обвързано с покупка на участващ продукт (както е описано тук), успешно въвеждане на номера на касовата бележка от закупените продукти Olymus и качване на снимка на касовата бележка в промоционалния сайт."

# 147
  • София
Скрит текст:
Някой имал ли е подобен казус ? Купих Bonduelle , за да се включа в грата им но на бележката никъде не е изписана фирмата, а само  "сладка царевица" , "червено цвекло" и "зрял фасул". Писах на мейла, който е оставен в сайта, върнаха "Недоставена поща", писах им на ФБ страницата - няма отговор. Някой да се е свързал с тях и да знае как се процедира в случая ? Relaxed
Снимайте бележката с продуктите.

# 148
Това забелязвам от Сенсодин само на пръв прочит:

Иначе ме има сред най-безполезната награда,разбира се InnocentSmile

А номер завършващ на 188 го има поне 4 пъти.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт