Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 15 177
  • 251
  •   31
Отговори
# 240
  • у нас
Днес за пореден път минах през А1. Казаха, че уж вдругиден ще пристигнат наградите. И по-интересното е, че консултант ми каза "не се притеснявайте, и колежките са играли и спечелили и те чакат награди". Зачудих се дали такива ще стигнат до нас.

Честито на всички за хубавите награди! Днес е валеж тук. Много хубаво е така. Нека е често.

# 241
Честито на печелившите от играта на Perwoll в Кауфланд. След като попитах тук, проверих, че изобщо не съм участвала, та ...не съм получила никакЪв емеил. Съвсем логично.

Иначе, да споделя нещо много смешно и странно за мен. Много купувам брускетите на Маретти и винаги съм участвала в предишните им игри, защото ги харесвам. Така и така ги купувам, съм регистрирала по 5-6 бележки.
Сега, в последната им игра, видях, че се печелят 69 жълти куфара и си викам...ооооо, няма да участвам. Тази игра е за 69 жълти откачалки, но... Отивам, купувам брускети марети, без идеята да участвам изобщо, но разбрах,че има игра и регистрирах 1 бележка и спечелих куфар. Така, че май май, като забравиш и много много не драпаш да спечелиш, печелиш, ако е твое. Та така. Simple Smile Честито на Perwoll печелившите. Често не правя разлика хич между различните прахове за пране. Само като им видя цените, с или без промоция и намаление, мога да припадна, съвсем естествено... Уливането е тотално.

# 242
  • оттам, откъдето започва България
Да, печеля куфар, ще се пътува Simple Smile с една участваща бележка бях.
Честити награди и късмет на всички пожелавам!😊

# 243
  • Пловдив
Не печеля куфар, но имам мейл за тостер.
И аз чакам А1. Те да ми дадат бмв-то, ще прежаля тениската, сакото и там каквото друго имаше в комплектите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 244
Печеля от Первол и Глис КФ. За куфар в Марети не играх, защото спечелих арианския- патежко жълто. Очаквам НБ и Сомат в КФ.

# 245
https://promo.silash.bg/1 Здравейте! Видях, че тук можете да си поръчате безплатен серум за мигли, само трябва да се плати доставката

# 246
https://promo.silash.bg/1 Здравейте! Видях, че тук можете да си поръчате безплатен серум за мигли, само трябва да се плати доставката
Въведох данни и май нищо не стана,после страницата изчезна и накрая като се върна беше 19лв.. Grinning

# 247
Днес ми е ден за награди, имаме в Марети, уредих се с Первол и ваучер целнах. Този месец е моят, пожелах си награди .. толкова, на колкото години съм, за сега мисията върви към успех.

# 248
Съжалявам! Може би е имало ограничено време в което да се поръча! Sad

# 249
# 250
Ееее, пак ме Няма в тегленията, голям карък ме е хванал значи. Обаче ще тествам Семана от Бъззстори ( видях имейла, докато проверявах пощата), та пак е нещо. Надявам се да се отключи късмета с нея 🥰🥰
Честити награди!!

# 251
Печеля от Первол и Глис КФ.
Това играта на Shwarzkopf и Кауфланд ли е (Глис)? Че участвам с 2 бележка и чакам Тегленето, но още не са публикували печелившите в страницата на Хенкел.

Серумът Si Lash за кратко можеше да се поръча. Трябваше да се гледа излъчването на живо и там дадоха линка. Аз успях да поръчам. Заплаща се само доставката до офис на Еконт или личен адрес.

Общи условия

Активация на акаунт