Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 34 915
  • 559
  •   38
Отговори
# 495
Игра на Cineboom за книги, провежда се във фейсбук, ето правилата:

https://cineboom.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B0-c … T02ltPuu5ODXwX8LQ

# 496
Да се похваля с купичка от Фанта и Прингълс. Мислех, че е размер купа за салата, а се оказа по-малка, но е много сладка.

# 497
Привет, четох го някъде из форума, но не успях да намеря и да попитам ... с 1 бележка от Престиж бисквитките може ли да се участва в двете игри в сайта им? 🙂

# 498
Привет, четох го някъде из форума, но не успях да намеря и да попитам ... с 1 бележка от Престиж бисквитките може ли да се участва в двете игри в сайта им? 🙂
Коментира се назад в темата, че няма да е възможно и че било описано в правилата им.

Утре какви тегления чакаме?

Влизаме в Ретрограден Меркурий, дано да ни е на валеж.

# 499
Кое поле изтрихте за купичка та от фанта?

# 500
Аз да си измрънкам, че днес отидох до квяртялния магазин и напазарувах порядъчно като зо 2-.3 игри - Мираж, Олимпус, Нова Бразилия...плащам, вземам ресто и тръгвам. Прибирам се у нас и аха да намеря бележката - тц, няма такава. Голяма съм шматка, ама не ми се разхождаше наново в 20.30. То касиерката или е забравила дя ми сложи бележката или аз съм забравила да я взема...

# 501
Утре какви тегления чакаме?

Влизаме в Ретрограден Меркурий, дано да ни е на валеж.
Бондюел, Престиж, Нова Бразилия и Лайбниц... Може да има и още. Дано темата се напълни с награди. 🍀

# 502
  • Пловдив
На Теди също утре има теглене

# 503
Кое поле изтрихте за купичка та от фанта?
Мъжът ми я е спечелил, но не е запомнил къде е трил. Каза, че имало доста изтрити полета и само една усмивка.

# 504
  • Сф
Фереро кога теглят?

# 505
Марети как уведомяват при спечелване? Виждам номер като моя, но нямам известие, освен едно пропуснато обаждане в петък след 17ч

# 506
  • София
Марети как уведомяват при спечелване? Виждам номер като моя, но нямам известие, освен едно пропуснато обаждане в петък след 17ч
пращат смс
Скрит текст:
Chestito! Specheli brandiran kufar ot Maretti.
Obadete se do 5 dni na 0888422758 (spored tarifniya ti plan)
za da potvyrdish nagradata si.
все пак звъннете и питайте дали сте вие

# 507
пращат смс
Скрит текст:
Chestito! Specheli brandiran kufar ot Maretti.
Obadete se do 5 dni na 0888422758 (spored tarifniya ti plan)
za da potvyrdish nagradata si.
все пак звъннете и питайте дали сте вие
Благодаря! Ще звънна, въпреки че има още някой играещ със същите цифри на телефонния номер Joy

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 07:10 от bibim

# 508
  • Под Слънцето
Едно време тия супници ги раздаваха срещу 3 опаковки от шоколад, сега ми искат 7 лв и то , ако стане..
В кварталните магазинчета из Варна

# 509
Здравейте,имате ли проблем с качването на касова бележка на играта бира Ариана, не ми дава да се запиша в играта изписва ми прикачете бележка .

Общи условия

Активация на акаунт