Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 41 379
  • 661
  •   37
Отговори
# 615
Виждам инициали в Бондюел като моите и последните цифри на телефонният номер са като моят .Дано да съм аз .
Може ли да споделите линк, къде виждате тази информация .Благодаря.

# 616
  • Пазарджик
С билети за Хищника съм. Първа награда за месеца.

# 617
Angelche8911, споделила съм линк на предната страница.
maria1986, кога получи честитка за билетите? Аз видях инициали като моите, но нямам мейл.

# 618
Angelche8911, споделила съм линк на предната страница.
maria1986, кога получи честитка за билетите? Аз видях инициали като моите, но нямам мейл.
Благодаря, явно съм го пропуснала. Няма ме в Bounduelle. Успех на всички други.

# 619
  • Пловдив
Скрит текст:
Отказана ми е бележка от Била от Фереро. На бона няма номер на касов бон. На някой случвало ли се е. Сега какво да правя. Ще ми издадат ли дублират.
Към тази част има талон, който е към бележката и там се намира номерът.

в текущата игра на билла талонът излиза отделно от касовата бележка.
а тук вероятно е имало някакъв допълнителен ваучер.

# 620
Здравейте, купихме 3 шишета кока-кола и успяхме да съберем КО,ЛЕ и ДА.

Но нашия град го няма в списъка, как мога да си получа камиончето и да зарадвам сина ми?

Най-близкия град на 130 км от мен е Варна. Бихте ли ми казали тези от Варна от къде взехте своето камионче, за да не се лутам по списък по магазините?

# 621
  • Пазарджик
Имам имейл от снощи .

# 622
На обяд ще проверя за уреда от Кауфланд, ако го има ще пиша.
У наше село ще има камиончетата, предполагам че навсякъде ще заредят.
Би трябвало да съм с тигани от Бондюел, но нямам нито СМС нито мейл.
Имам СМС за 50 лева от престиж, като не бях разбрала, че и там е на периоди Simple Smile

# 623
На коя страница е актуализирания пълен списък с актуалните игри? Благодаря Ви, предварително!

# 624

Започвам поетапното "хвалене" с наградите,които в последно време спечелих.
След сушата от Юли до сега... Този месец май ми е най-силният откакто изобщо се включвам в игри.
Това е първата награда от Инстаграм и Пикантина. 🫶

# 625
  • София
Здравейте момичета, скоро не съм писала тук, но ви чета. Участвам в почти всички игри и не съм спечелила абсолютно нищо.. такава суша е, че думи нямам. Викам си да помрънкам малко, че да вземе и мен да ме огрее късмета Joy
Да не е спам - покрай всичко, в което участвам, имам 2 бележки за томболата на Била за хладилник Смег. Уж първото теглене беше на 5-ти ноември, но няма обявен печеливш в сайта им. Регистрирането на бележки също е малко съмнително, защото ти искат имена, тел и номер на Била карта, но никъде не пишеш номер на бележка. Като уж се регистрираш за участие, никъде не излиза съобщение, че успешно си се регистрирал. До сега съм им писала 2 мейла с въпрос как разбираш дали си си регистрирал успешно бележките, но ни вест, ни кост.

# 626
На коя страница е актуализирания пълен списък с актуалните игри? Благодаря Ви, предварително!

Няма ги във форума, аз ги следя тук https://www.spechelinagradi.com/p/blog-page_18.html

# 627
https://www.coca-cola.com/bg/bg/offerings/christmas/ncp Тук са обектите , в които можете да си вземете камиончета. Обновяват се и се допълват всяка седмица.

# 628
  • Пловдив
Няма ме в Бондюел, но имам смс за термочаша от Престиж Simple Smile
Все още си чакам наградата от 100колбаса. Днес получих съобщение, че е в офис на Еконт,
а аз платих да ми я доставят на адрес. Обадих им се, писах им. Чакам да видя какво ще се случи.
Миналата седмица ходих за наградата от А1, защото получих имейл, че е пристигнала в офиса.
Отивам, не били дошли още. Ми, защо пращат тия имейли?! Да проверя в сряда.../за Пловдив става въпрос/

# 629
Ваучерите от бисквитките не важат за всички магазини, където се приемат ваучери. Важат за Метро и Лидл,но за Кауфланд не.

Общи условия

Активация на акаунт