Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 49 711
  • 770
  •   11
Отговори
# 750
Здравейте, случайно попаднах на темата тук , не намерих да е споделено. Има томбола на Нивеа, при покупка на 25лв. , срока е до 31.12 мисля
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/xmas25

А някой ако е регистрирал в тази игра, или съвместната им с Кауфланд, дали може да каже да е изпитвал затруднения с регистраията, защото приятелка е пробвала на телефона  - не става, изпрати КБ на мен да пробвам на компютър и аз също не успявам, сменях и браузърите.. реално и за двете игри пробвах и изписва некоректни данни, а всичко свети в зелено Rolling Eyes Ако стигна да купя и аз нещо за играта, може би ще ги поръчкам по имейла или в някоя контактна форма.. но да видя дали евентуално е само при нас проблема.

Аз регистрирах от телефона без проблем.

# 751
  • София
Носят колонките от Загорка ретро.
Скрит текст:
Аз чакам часовник от тях, но все още не е дошъл.С кой куриер ги носят?
Европът ги носят.

# 752
Здравейте, случайно попаднах на темата тук , не намерих да е споделено. Има томбола на Нивеа, при покупка на 25лв. , срока е до 31.12 мисля
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/xmas25

А някой ако е регистрирал в тази игра, или съвместната им с Кауфланд, дали може да каже да е изпитвал затруднения с регистраията, защото приятелка е пробвала на телефона  - не става, изпрати КБ на мен да пробвам на компютър и аз също не успявам, сменях и браузърите.. реално и за двете игри пробвах и изписва некоректни данни, а всичко свети в зелено Rolling Eyes Ако стигна да купя и аз нещо за играта, може би ще ги поръчкам по имейла или в някоя контактна форма.. но да видя дали евентуално е само при нас проблема.

Аз се регистрирах през компютър, и тъй като открих фактура от нотино за покупка, прикачих екранна снимка на фактурата , изписа само грешка при адрес и телефон, светнаха в червено, коригирах и ми прие данните.

# 753
  • у нас
NevenaV, благодаря ти. Мислех, че са големи.

Взехме прословутата пластмасова бутилка от А1. След като отказах да дам ЕГН трябваше да чакаме управителката 15 мин. Дойде една надута и като развалена плоча, едно и също. Не спазиха правилата, както бяха обявени. Тази бутилка да не струва 100 + лв? А и техни служители нямат право да участват, а реално са, което отново противоречи на правилата.
Та, Орехите загубиха първо място. А1 води класацията за най-калпаво организирана игра.

# 754
  • Б
Има ли игра на Колгейт в магазин Кауфланд? Нещо ми се мернаха май някакви реклами за игра, но може и да в стара промоция.

# 755
...
Та, Орехите загубиха първо място. А1 води класацията за най-калпаво организирана игра.

Е, не, не мога да се съглася с това.
Ще вметна нещо.
Орехите увеличиха безкрайно много във времето т.нар. си игра, но не увеличиха наградите! Дали ги раздадоха всичките е друга тема на разговор.
А1 раздадоха обявените награди за около 48 часа след пускането на играта, а след това увеличиха броя на наградите, за да могат много повече хора да получат награда до края на обявената кампания. Да, бяха по-малки, но всеки фен би се зарадвал на нещо подобно.
Да не говорим, че играта на А1 не беше обвързана с покупка, а на Орехите 1 участие ми костваше над 11-12лв.

Има ли игра на Колгейт в магазин Кауфланд? Нещо ми се мернаха май някакви реклами за игра, но може и да в стара промоция.
В Лидл има https://colgatepromo.bg/lidl-2025/

# 756
  • у нас
Рали, да така е, но на Орехите не съм издирвала награда няколко седмици. Уж трябва дойде, а не идва. После идва, уж да раздават, а ги връщат, че били объркани. И пак едно чакане. Казват кога да отидеш, а нищо не е пристигнало и тн. А ЕГН трябва ли да искат за малки награди? За тях законите в страната не важат ли?
В моята класация са на първо място. Но скоро може някой да ги отмести, знам ли. Joy

# 757
Мен от Орехите ме разкарваха за награда! Уж е тук, а не е. Ох, върви да четеш колко много хора се оплакваха от организацията на играта им, която пак да натъртя - беше с покупка!
Вие правилата четохте ли, когато се включихте в играта на А1 или само нацъквахте имейли Expressionless
..............

# 758
  • у нас
Не е нужно да ме пращаш да чета, помня много добре. Аз също много пъти споделях кофти организацията за Орехите. На А1 съм прочела правилата, разбира се. На много игри е копи-пейст. Защо тук да не е било по-различно за ЕГН? Просто са копирали и не са съобразили стойността на наградата, както е било в други условия на други организатори, но не са искали ЕГН при получаване, защото наградата е под 100 лв.
И не, не съм нацъквала имейли, дано те успокои. Правилата съм ги чела многократно. Но явно служителите и тези, които отговарят за играта им не са, защото не си спазват собствените условия и позволяват наградите да отидат в техните служители /точка 4.3 от правилата на играта им/.

# 759
Тази не видях дали е споделяна, за това я изпращам:
https://www.activebeauty.bg/igri-s-nagradi/

# 760
Без да взимам страна, все пак за да си вземеш награда от А1 трябва някаква идентификация. Ако отидат две Мария Иванова с претенции.. Наградите са оригинални и нямаше изисквания. А помните ли китайските пукнати дъски на орехите?

# 761
Здравейте!
Бих искала да подаря този билет, ако има желаещ, нека ми пише.

# 762
Здравейте! Някой знае ли какво е това?
СТАДА БЪЛГАРИЯ ЕООД, АДРИАНА БЕРОВА
0894624213
Имам пратка по Спиди, а не съм поръчвала

# 763
От тази фирма получих капки за колики от форума . Или са някакви лекарства или е козметика.

# 764
Благодаря! Имаше едно за тестване на продукти, явно съм избрана 😆

Общи условия

Активация на акаунт