Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 335
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 960
Тези които имат сричката ДА от колко литра е колата? В нас купуваме само 2 литра и имам по 15 ко и ле. Но ДА няма. Явно трябва да взема и от по малките бутилки.
Някъде писаха, че като светнеш с камерата на телефона и се вижда сричката. Не знам дали работи, понеже не събирам срички. Ако сте готови да понесете малко странни погледи може да опитате 😅
Миналите години бяха със срички на капачките. С фенерче можеха да се видят. Напълно възможно е и на етикетите да се виждат. Simple Smile
Как ли пък няма да обикалям с фенерчето из магазина Joy Даже да взема забравена(изхвърлена) бележка ми се вижда по- нормално.....Ноооо това е мое мнение,всеки сам си преценя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 961

Ето го и моя пуловер, като размер бях заявила М ако е уголемен, ако отговаря на размера L... Изпратили са ми L и отговаря на размера ♥️♥️♥️

# 962
  • Стара Загора
Здравейте. Не ми върви в игрите с покупка този месец Cry Единствената ми награда е пуловера. Днес го получих. Уж размер L , но си е М отвсякъде.
Виждам по-хубави десени нагоре. Моят е това :

# 963
https://goti.bg/gold/?utm_source=ig&utm_medium=social&utm_conten … ehNj-zoJl7QQ7RYng ето една игра и от мен Вчера взех захар пасифлора на бучки в Кауфланд. На бележката пише само захар на бучки  и не регистрирах бележката . Регистрите ли бележките от Кауфланд?

Само от там пазарувам основно и от там регистрирам.

# 964
Пристигна пуловерът, много е умален. Това е размер Л - но определено не отговаря на Л

# 965
Някой да е спечелил календара от HYPOAllergenic от играта на ozone ? Никъде не виждам да са обявили кой печели.

# 966
Някой има ли код за подарък от колелото на Балевски (може и доставка), или се пада само -10% отстъпка?

# 967
Някой има ли код за подарък от колелото на Балевски (може и доставка), или се пада само -10% отстъпка?
Почистващ тонер за лице с безсмъртниче.Трябва да пазарувате за Мин 39.90 лв., слагате го в количката и с код TONER е безплатен.

# 968
  • София
Първо, да се похваля с ваучер за Ина есеншълс от тяхна игра в ИГ.

Второ, да се оплача от Фантастико и КК. Купих аз Кола на промоция, търкам картончета и печеля чаша и 2 кенчета кола. Дават ми едно останало кенче.. друго нямало .... 😡😡😡😡😡 Сега да обикалям да си търся чаша ли?

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 17:30 от Магси

# 969

Второ, да се оплача от Фантастико и КК. Купих аз Кола на промоция, търкам картончета и печеля чаша и 2 кенчета кола. Дават ми едно останало кенче.. друго нямало .... 😡😡😡😡😡 Сега да обикалям да си търся чаша ли?
Аз имах подобен случай , но с играта на Морети - търкам скреч карта, пада ми се чаша ( откога ги искам тези чаши на Морети) - нямали! Да съм си запазила талончето и касовата бележка и по-нататък пак да си я искам. Ама знам ли на кого ще попадна следващият път на касата - сигурно ще решат, че ги лъжа нещо и ми отиде чашата… Много неприятно. Изобщо игрите на Фантастико със скреч карти винаги са проблемни.

# 970
Моят пуловер от КК също дойде днес, размер М, но според мен отговаря на S. Ще си бъде за мен.  Интересно, че го спечелих още в началото на играта, мисля на втория ден доста лесно. От тогава играя с много повече кодове, но нищо... Мисля си, че играят много повече хора.

# 971
Пристигна Дефендила , освен за децата са пратили и паста за зъби подарък

Моя пуловер е в Еконт, днес очевидно няма да дойде.

# 972
  • София
Скрит текст:

Аз имах подобен случай , но с играта на Морети - търкам скреч карта, пада ми се чаша ( откога ги искам тези чаши на Морети) - нямали! Да съм си запазила талончето и касовата бележка и по-нататък пак да си я искам. Ама знам ли на кого ще попадна следващият път на касата - сигурно ще решат, че ги лъжа нещо и ми отиде чашата… Много неприятно. Изобщо игрите на Фантастико със скреч карти винаги са проблемни.
Именно. Да съм си го запазела ама иначе нямало да получават повече чаши, а камиончета. 😂😂😂😂😂 Демек нищо няма да получа.

Писах им във фб.

# 973
КК са ми много забавни тениските и якетата големи, а пуловерите малки. Толкова ли е трудно да обявят размер?!

# 974
  • София
игра на ФФ в инстаграм
https://www.instagram.com/fantasticostores/p/DRMpVTFDMCC/
спечелете книга до 24 ноември
https://krasota.rozali.com/poznai-markata/poznai-markata-rokliat … -awards-2025.html
игра на Бурлекс до 27.11
https://www.instagram.com/supermarketburlex/p/DRCF6NoAmrB/

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 21:09 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт