Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 330
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 975
Кога ще има теглене на Коледните кутии на КК?

# 976
КК са ми много забавни тениските и якетата големи, а пуловерите малки. Толкова ли е трудно да обявят размер?!
Явно само аз съм единствената, която твърди, че L размер си отговаря на размера...Аз съм L и пуловера ми е перфектен

# 977
КК са ми много забавни тениските и якетата големи, а пуловерите малки. Толкова ли е трудно да обявят размер?!
Явно само аз съм единствената, която твърди, че L размер си отговаря на размера...Аз съм L и пуловера ми е перфектен
L долу горе отговаря на размера, но в раменете е по широк като за мъж. А М е опнат и в раменете е като дамски. Според етикета е българско производство, ако може да се вярва, и ако е така то са правили икономии на прежда. Аз нося М или L в зависимост от модела.

# 978
От понеделник в Лидл:

# 979
Игра на Метро с покупка на техен календар
 https://www.metro.bg/igri/koleden-kalendar?fbclid=IwT01FWAOLkCJl … WFL8b1TM_5unFF_kQ

# 980
Вчера ми пристигна ваучера на Лидл от анкетата
и днес куфара от Марети

# 981
Ваучерите от Нотино, които са били моментни награди, са свършили - играта е била до днес общо 15 бройки са били дава грешка ако искаш да купиш билет. Това е добре, поне да не ти ги харчат. Става въпрос за приложението на КК.

# 982
  • София
Ваучерите от Нотино, които са били моментни награди, са свършили - играта е била до днес общо 15 бройки са били дава грешка ако искаш да купиш билет. Това е добре, поне да не ти ги харчат. Става въпрос за приложението на КК.
Е, как моментни, като пише, че се купува билет за участие в томбола? Аман от това тъпо приложение, повече няма да слагам кодове там. През сайта, както са пуловерите и кутията е по-добре.

# 983
Е, как моментни, като пише, че се купува билет за участие в томбола? Аман от това тъпо приложение, повече няма да слагам кодове там. През сайта, както са пуловерите и кутията е по-добре.
Има моментни награди по-надолу, които са без ограничение за билетите от 18 до 20. Има и такива, които са на принципа на томболата.

# 984
  • София
Благодаря, изхарчих си кодовете за томболата и повече не съм гледала.
Лидл наградите са много добри, ама и сумата за участие си я бива.

# 985
plamsi1, може ли да споделите куфара от Марети с кой куриер го доставиха и имахте ли съобщение предварително? Благодаря!

# 986
+359 2 4916728 познат ли ви е? Звъняли са ми преди два дни, но тел. ми беше без батерия, а смс- а отишъл в спам.

# 987
plamsi1, може ли да споделите куфара от Марети с кой куриер го доставиха и имахте ли съобщение предварително? Благодаря!
С европът,нямах известие,куриерът звънна като беше на адрес

# 988
И моят куфар дойде. Куриерът се обади 10 минути преди да е на адрес.

# 989
Ахе свързаха ли се с някой ? Пише два дни ама нямам нищо още

Общи условия

Активация на акаунт