Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 182
  • 1 376
  •   3
Отговори
# 1 095
Момичета, Юнайтед партнърс еоод какво ми изпращат? Не можах да намеря в интернет информация. Пише в съобщението техника....?

От BuzzStore? Ако не ме лъже паметта….

# 1 096
  • София/Търново
Дава ми техническа грешка при опит да регистрирам за Нова Бразилия. Някой да има идея какъв е казуса?

# 1 097
някой игра ли на играта :В колко часа чу песен на Братя Аргирови? на БГ Радио? Кога я пускат

Всеки ден е в различно време.

# 1 098
Дава ми техническа грешка при опит да регистрирам за Нова Бразилия. Някой да има идея какъв е казуса?
Играта отдавна свърши.

Утре какви тегления чакаме? Престиж? Колата комплекти мейби?

# 1 099
Dolce Gusto би трябвало днес също да качат, според правилата им срокът е "до 24.11.2025г.".

# 1 100
Изтеглен е потребителят, който печели робот за прозорци DDC56 от Robosector. Това е:

MissBabyJane

Честито!

Много благодаря! Запис в тази тема. 🎊

Да попитам, имате ли представа кога ще изпратят наградата, за пръв път ми е и не знам колко време отнема обикновенно.
На 19 ми върнаха имейл, че са получи успешно данните, но никой друг не се е свързвал с мен все още.

# 1 101
Днес чакаме теглене от КК комплекти, Мираж Кауфланд, Теди, Престиж за всички магазини, Лакми второ теглене и обявяване на печелившите от първо, Долче Густо във Фантастико, Долче Густо за календара.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 08:44 от Stih4eto

# 1 102
Нова игра на Милде и Кауфланд от днес

https://www.milde.bg/

# 1 103
  • при късмета
Имам СМС от Еконт. Чакам единствено наградата от Сомат, така че сигурно е тя.

# 1 104
Да,тези дни ги изпращат.Моята я взех в събота.

# 1 105
Такъв карък ме е подгонил -не стига ,че еконт ми изгубиха половината награда от персил ами и вчера в А1 не бяха и чували за мен като ходих да си взема наградата не можели и да проверят кой магазин съм дала..
Върха на всичко е като бях спечелила вечеря в ресторант и те помислили,че искам веганско меню и като ни заносиха едни салати с лук и магданоз и сурово основно от карфиол гледката беше невероятна как хрупахме като нещастни зайци Simple Smile.
Та в някои случаи липсата на късмет май си е късмет да ти спести последващи ядове.

# 1 106
# 1 107
Обадиха ми се от Престиж 😍, спечелила съм ваучер за 50 лв от Кауфланд,от играта им с Мираж. Супер много се зарадвах! Много неочаквано за мен! Но странното е,че нито смс получих, нито имейл.

# 1 108
За играта на AXE какви данни изпратихте.Спечелих от инстаграм,писах нямам никакъв отговор

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 11:30 от diana k1

# 1 109
  • София
вчера в А1 не бяха и чували за мен като ходих да си взема наградата не можели и да проверят кой магазин съм дала..
И аз не си получих комплекта със сако. Не получих и имейл да ходя да си го взема. Проверих 2 пъти в офиса, който бях  посочила. Но и без това на никого не трябваше. Simple Smile

Днес мъжът ми има имейл с номера на виртуалната карта от бисквитки Лайбниц. Някой пробвал ли е да я свърже с друг телефонен номер, различен от печелившия? Аз съм тази, която основно пазарува и ще е по-лесно регистрацията да е при мен.

Общи условия

Активация на акаунт