Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 001
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 1 200
При мен не се отвори, сигурно ще изгубя тази награда 🥺
Имал ли е някой подобни проблеми при предишните кампании?

Да, пишете им.
Спечелих с 3-тият опит.

# 1 201
  • In The Middle Of Nowhere
При мен не се отвори, сигурно ще изгубя тази награда 🥺
Имал ли е някой подобни проблеми при предишните кампании?
Пиши им, би трябвало при тях мейлът ти да излиза като печеливш.

Според общите условия, ако не попълниш май губиш наградата.. хем да се зарадваш, хем.. ми е много криво..
Animm, и аз спечелих  ‘уж’ от третия опит
Дано да ми съдействат. Трябвало е по друг начин да го направят според мен, да получиш мейл примерно, а не така..

# 1 202

Според общите условия, ако не попълниш май губиш наградата.. хем да се зарадваш, хем.. ми е много криво..
Animm, и аз спечелих  ‘уж’ от третия опит
Дано да ми съдействат. Трябвало е по друг начин да го направят според мен, да получиш мейл примерно, а не така..

Не искам да Ви разочаровам, но това ми се случи миналата година. Правилата са си правила - не получих наградата и съдействие. До края на играта обаче - късметът ми се усмихна отново.

# 1 203
Утрото в сряда започва прекрасно!🥳

Получихте ли имейл след спечелването?
Аз целнах снощи 1, но нямам нищо. Писах им вече във формата за контакт, но не са ми върнали.
По спомен от минали моментни награди, ваучера идваше веднага по имейл.

# 1 204
Много искам да уцеля и аз от Фереро. Бих дала бонбоните награда на щерката за Коледния базар, да ги подаряват с всяка покупка.

# 1 205
  • In The Middle Of Nowhere
Iliewa, ужас просто 😭 абсолютна прецаквация за потребителите..

# 1 206
Ами не го приемайте толкова лично, реално играта сега започва, плюс че е безплатна и се опитват да ни зарадват по този начин. На всеки може да се случи - казах и при мене беше така, но трябва да се приеме. Ще се похвалите и вие с награда.

# 1 207
  • Пловдив
Не ме харесва фереро и това си е:cry:

# 1 208
Толкооова исках да спечеля от Фереро, пробвах с 3 различни имейла, пробвах и със служебния и нищо.
Утре пак ще се надявам ...

# 1 209
Има ли някой да е пазарувал тази седмица в Лидъл? Имат нова игра с покупка над 50 лева, но трябват 4*50 лева, та въпросът ми е ако пазаруваш за 101 лева 1 или 2 точки се запълват?

# 1 210
Има ли някой да е пазарувал тази седмица в Лидъл? Имат нова игра с покупка над 50 лева, но трябват 4*50 лева, та въпросът ми е ако пазаруваш за 101 лева 1 или 2 точки се запълват?

Според правилата 2

# 1 211

Пазарувах в понеделник - над 100лв ми беше сметката (картата от Лайбниц нулирахме), 2 точки ми даде.

Фереро не ме обичат и това си е - никога, ама никога не са ме награждавали за моята всеотдайност Sweat Smile

ПП
Поредна бележка в Олимпус регистрирах - и Този път не успях да открия пътя до Магическото училище... То се знае, че лесно се губя, но този път май ще си остане химера за мен Close

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 11:51 от rallii

# 1 212
Можете ли да ми кажете как използвахте картата от Лайбниц? Трябва да я свържа с някакво приложение ли?

# 1 213
Ами не го приемайте толкова лично, реално играта сега започва, плюс че е безплатна и се опитват да ни зарадват по този начин. На всеки може да се случи - казах и при мене беше така, но трябва да се приеме. Ще се похвалите и вие с награда.
Коя е тази игра?

# 1 214
Утрото в сряда започва прекрасно!🥳

Получихте ли имейл след спечелването?
Аз целнах снощи 1, но нямам нищо. Писах им вече във формата за контакт, но не са ми върнали.
По спомен от минали моментни награди, ваучера идваше веднага по имейл.

А тази игра коя ще да е ?

Общи условия

Активация на акаунт