Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 111 922
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 1 335
Не стига, че не ми се падат ни бонбони, ни чаши, нито някоя друга награда, ами се боря и от 2 седмици да си получа 2 награди, ще кажеш, че насила ги караме да ги раздават и после се дърпат Sad

Ще чакам календарите, дано там ми е късмета.

И една игра за билети за опера: https://www.instagram.com/sofiaquizmadness/p/DRm1kLQjDch/

# 1 336
Здравейте! Не съм влизала последните месеци тук. Мога да се похваля с еър фрайър на Милка и моят магазин спечелен на 24ти. Много искам бонбоните на Фереро за децата че са им любими а днес ми се паднаха чашите но все пак е нещо

# 1 337
  • Пловдив
Аз преди седмица изядох попрестоял бонбон фереро от миналага година, изпратен от Швейцария. Еми гаден беше. Яжте ги, докато е хладно. Моите явно са пострадали от летниглте жеги.
И аз да се похваля с чаши. Миналата година не ги спечелих.
Какви ли ще са наградите на хилти? Къртач или боркорона за бетон. Joy

# 1 338
  • София
Седма награда за ноември
Скрит текст:
https://etibonus.com/bg/DARE-to-shine/
etipromo@absentstudio.net

Здравейте.Вие сте един от спечелилите
златно кюлче от 1 г с паричен еквивалент от 200 лв.
в промоцията „Oсмели се да сияеш с DARE!".
За да ви изпратим наградата, трябва да валидираме направената
от вас покупка на продукти DARE на стойност минимум 6 лв.
Моля, съгласно общите условия на промоцията,
да ни изпратите снимка на касовата бележка.
За изпращане на награда използваме банков превод,
за целта моля да ни изпратите номер на банкова сметка (IBAN) и три имена на титуляра.
Спечелената сума на наградата е облагаема и следва да бъде декларирана пред НАП,
поради което се нуждаем от вашето ЕГН. Ще бъде удържан данък от 10%,
който ще бъде внесен от ваше име. Моля да ни изпратите и единния си граждански номер
Благодарим предварително и поздрави
Някои от томболите на ФФ свършват утре
Да няма неразбрали и нерегнати бележки.
коледните календари от минали години
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 12:52 от lite16

# 1 339
И мен зарадваха Dare,големият много ги хапва и за негови подаръци ще иде наградата 😊.

# 1 340

Благодаря на lite16,че сподели и ме подсети да си проверя пощата!Дано с тази награда да съм счупила каръка от цялата сушава година!
Сега манифестирам една пирамидка от Фереро,че нито миналата година се вредих,нито с шоколадите ми дадоха,а ми е голям мерак да зарадвам децата за Коледа!

# 1 341
И в DARE угасна надеждата.

# 1 342
Аз взех от магазинчето за хранителни стоки на ломско шосе посока бели Дунав точно след светофара на Христо Стилянов, посока бели Дунав, от страната на надежда 4. Води се ломско шосе 152 ? Или нещо такова

Скрит текст:
Преди малко ми дойде виртуалната карта от бисквити Лайбниц. Регистрирай се и ми изписа, че имам наличност 0.00 лв. Така ли беше при вас?
При мен дойде преди 2 седмици, но я активирах едва днес. Показва си наличност 100лв., обачееее днес пробвах в Кауфланд и в две Били и транзакцията беше отказана. В Кауфланд дамата ми обясни, че приемали само от зелените карти Pluxee, а в Била ми казаха, че много често имало проблеми с тях и не минавала транзакцията. Вие къде успяхте да ги използвате?
В Лидл и Фантастико минават картите Плюкси
За София квартал "Надежда" къде може да се вземе камионче Кока-кола?

# 1 343
  • София
Толкова мило, имам предложения за камиончето. И аз ще си имам. Благодаря на всички и на Ма Ко Simple Smile))

# 1 344
Моето момченце също го иска, но уви "ле" излиза на всеки етикет. От 5 коли, 5 пъти "ле" , даже мъжа ми взе да им се дразни 😀

# 1 345
  • София
Картата от бисквитките след активиране е 00.00 лв. Някой друг с такъв проблем.

# 1 346
И ние не можем да открием “Да” за камиончето…

# 1 347
И аз с голяма награда от Даре Simple Smile
Брат ми с малка. И двамата сме с по едно участие.
На фереро мечтая за чашите от миналата година ( ще ми се впишат в празничния интериор) ще си стискам палци .
На олимпус толкова исках картите и не става ( пия по 2 млека минимум на седмица)

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 08:06 от Moderator1

# 1 348
Явно картите са само издадени и не са заредени още. Най-вероятно в понеделник ще Ви ги заредят. При мен от предишното теглене в единият имейл пишеше, че е заредена с 100 лв.

# 1 349
Моето момченце също го иска, но уви "ле" излиза на всеки етикет. От 5 коли, 5 пъти "ле" , даже мъжа ми взе да им се дразни 😀
6 коли 6 ,,да,,

Общи условия

Активация на акаунт