Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 20 467
  • 515
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Изписва ми, че е изтекла оферта

# 511
Има и други работещи кодове, но обикновено сработват на по-нови акаунти. Например frz133994 за безплатни подаръци или acs828128 за намаление на някои артикули.

# 512
да не споделяте някакви фалшиви кодове за да ви отчита активност тему?

# 513
Пробвах първия - при мен работи, но ми поиска покупка за 68 лева, а това, което си избрах струва около половината на тази сума.

# 514
Не са фалшиви,същото което се вика с букви

# 515
Аз пак влизам да дам отзив за няколко неща, дошли тия дни.
конци за зъби, преди купувах от ДМ-ските, но тези са изгодни, а са добри. Тук бяха предложени, не знам дали от същия търговец. В кутийки по 50 бр. са.

3 бр. капсули за кафе, удобни са за ползване, но не правят добър каймак. Машината ми е за няколко вида капсули и приставка за мляно кафе също и с нея прави страхотен дебел каймак. А с тези капсули е тъничък, но на вкус е ок. Ще пробвам с различно смляно кафе да видя какво ще стане.

Магнитни кубченца за детето, той е много доволен, добра изработка са. Ще видим колко ще издържат. Тази кутия е 150 бр.

Калъф за телефона на детето - много е хубав, не очаквах, поръчах го набързо, без много да оглеждам. Стелките са ок, нормални стелки, още 2 комплекта други размери взех, да им аза всички вкъщи за смяна.Зимни маратонки, пак за сина, хубави са, добра изработка, номера отговаря, топли са, удобни са му.

Общи условия

Активация на акаунт