Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 20 621
  • 517
  •   6
Отговори
# 510
  • София
Изписва ми, че е изтекла оферта

# 511
Има и други работещи кодове, но обикновено сработват на по-нови акаунти. Например frz133994 за безплатни подаръци или acs828128 за намаление на някои артикули.

# 512
да не споделяте някакви фалшиви кодове за да ви отчита активност тему?

# 513
Пробвах първия - при мен работи, но ми поиска покупка за 68 лева, а това, което си избрах струва около половината на тази сума.

# 514
Не са фалшиви,същото което се вика с букви

# 515
Аз пак влизам да дам отзив за няколко неща, дошли тия дни.
конци за зъби, преди купувах от ДМ-ските, но тези са изгодни, а са добри. Тук бяха предложени, не знам дали от същия търговец. В кутийки по 50 бр. са.

3 бр. капсули за кафе, удобни са за ползване, но не правят добър каймак. Машината ми е за няколко вида капсули и приставка за мляно кафе също и с нея прави страхотен дебел каймак. А с тези капсули е тъничък, но на вкус е ок. Ще пробвам с различно смляно кафе да видя какво ще стане.

Магнитни кубченца за детето, той е много доволен, добра изработка са. Ще видим колко ще издържат. Тази кутия е 150 бр.

Калъф за телефона на детето - много е хубав, не очаквах, поръчах го набързо, без много да оглеждам. Стелките са ок, нормални стелки, още 2 комплекта други размери взех, да им аза всички вкъщи за смяна.Зимни маратонки, пак за сина, хубави са, добра изработка, номера отговаря, топли са, удобни са му.

# 516
Ползвах купон при поръчка, при корекция на цената ми върна по-малка сума отколкото в действителност е разликата. Когато от едната сума извадя актуалната цена, защо се получва така, някой наясно ли е?
Корекцията е според купона, който е използван.

# 517
Има и други работещи кодове, но обикновено сработват на по-нови акаунти. Например frz133994 за безплатни подаръци или acs828128 за намаление на някои артикули.
При мен единият е изекъл, а другият нищо не  стана.
От много време съм само с неизгодни купони и нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт