Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 20 115
  • 506
  •   10
Отговори
# 495
  • На изток от Ада
За какъв дневен кредит говорите?
от връщане на кредит вероятно

# 496
Нещата, които поръчвам, не са по-евтини в Али - проверявала съм.

Така или иначе, тъй като поръчвам основно дребни неща, като няма оферти, а ЕС слага 5 лв такса на всяка поръчка, няма да поръчвам изобщо. За мен тези неща са от значение.

# 497
Привет!
Помогайте, че нещо се омотах. Имам поръчка, в която имам неща и на колеги ( забравих да ги запиша с цени ). Ползвах и купон. Поръчката е разделена на две и едната пратка уж ще пътува до 27.01.2026 г. Има и корекция на цени. В момента обаче не мога да намеря каква беше първоначалната цена на единия продукт на колега (имам спомен че е около 42 лв). Продуктът вече не е наличен. Има ли начин да видя първоначалната цена на поръчката по продукти някъде в профила ми?

# 498
В самата поръчка като се отвори, срещу всеки продукт пише цената.

# 499
Ползвах купон при поръчка, при корекция на цената ми върна по-малка сума отколкото в действителност е разликата. Когато от едната сума извадя актуалната цена, защо се получва така, някой наясно ли е?

# 500
В поръчката ти е имало приспадната сума от предишна корекция.

# 501
В поръчката ти е имало приспадната сума от предишна корекция.

Не е имало, защото е само 1 продукта и еднократно ми даде тази сума.

# 502
Здравейте, поръчах един рафт за детски вещи от метал, който дойде в потресаващ вид- ръждясал и огънат. При събмитване на искане за връщане нямах друга опция освен бокснау, но размерът е не позволява. Как се процедира в такъв случай? Благодаря ви много предварително, иначе ще изгоря с 200 лева 😫

# 503
  • На изток от Ада
Пишеш на бота . От там връщаш

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 17:00 от nasito8988

# 504
  • София
Привет!
Помогайте, че нещо се омотах. Имам поръчка, в която имам неща и на колеги ( забравих да ги запиша с цени ). Ползвах и купон. Поръчката е разделена на две и едната пратка уж ще пътува до 27.01.2026 г. Има и корекция на цени. В момента обаче не мога да намеря каква беше първоначалната цена на единия продукт на колега (имам спомен че е около 42 лв). Продуктът вече не е наличен. Има ли начин да видя първоначалната цена на поръчката по продукти някъде в профила ми?
Нели, трябва да кликнеш на Вижте още информация за поръчката. Мога да помогна по телефона.

# 505
Пишеш на бота . Отжтам връщаш
Благодаря ти, откъде да го достъпя този бот?

# 506
  • На изток от Ада
Пишеш на бота . Отжтам връщаш
Благодаря ти, откъде да го достъпя този бот?
горе до името двете слушалки

Общи условия

Активация на акаунт