Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 44 023
  • 941
  •   1
Отговори
# 750
Не трябва ли да се поръча последователно три дни? Нещо такова имаше, май...

Между другото, от пижамите ми от лятото само една избледня и по ирония тя беше най-скъпата.

А иначе, аз си купувам едни шалове (есенно-зимни) с принтове картини - тук съм ги взимала по 30 лв или нещо подобно. В Тему са същите за 11 и им прилагам купон.
Те не ми избледняват при пране. Обаче са 100% изкуствени.

# 751
  • На изток от Ада
И аз не ползвам тази оферта.
Тя е за евтини неща.

# 752
Само да допълня Simple Smile
Скрит текст:
А най-бързо ми се съсипваха дрехите от Лидл - затова спрях да купувам от там. И те са значително по-скъпи от Тему.

# 753
И аз не ползвам тази оферта.
Тя е за евтини неща.
Ясно, отказвам се от нея значи. Ще чакам друга.

# 754
Само да допълня Simple Smile
Скрит текст:
А най-бързо ми се съсипваха дрехите от Лидл - затова спрях да купувам от там. И те са значително по-скъпи от Тему.

Аз за детето нямам дрехи от Лидл, обаче много хора са доволни. Дрехи за мен не съм взимала, но за детските пък има много добри отзиви.

# 755
  • На изток от Ада
Аз имам доста дрехи ит лидл,  от кауфланд.  Не са мръднали .

# 756
  • Бургас
Получих пратка, а вътре изненада - коледна хлъзгава пижама. Не съм поръчвала такава. Дали някоя китайка я е сложила погрешка, или е подарък от Тему Joy

Върнах я, не обичам изкуствени материи.

# 757
По принцип на мен всичките ми поръчки са малки, защото нямам какво толкова скъпо да поръчам. Купонът за 10 лв е 35% само ако поръчката е малка. Иначе е незначителен.

Получих си единият коледен календар с дреболии - кутията е малко смачкана, но не е тотално съсипана. След малко ще взема вторият, който е по-скъп - ако неговата кутия е зле, вече ще се оплаквам...

Скрит текст:
Дрехите от Лидл при мен стават буквално на боклуци за кратък период от време - спазвам инструкциите, когато пера. Става дума за летни дрехи, от така наречените им ленени колекции (не са чист лен) те се разтеглят, избеляват и след половин сезон не стават за носене. Особено ако си купите тъмно синьо - цветът бързо става един такъв избеляло грозен - между неравномерно лилаво и сивкаво. Образуват се колене на панталоните - накратко нищо не ми харесва.

Аз пък харесвам изкуствените материи (не съм алергична, не са ми неудобни, не ме запарват). Обаче не се е случвало да ми пратят нещо, което не съм поръчвала.
Вчера за втори път се случи нещо друго необичайно - дават ми пакет купони с обикновена поръчка - без оферта. Правя поръчката и накрая ми излиза съобщение, че имам нови купони. От тези, в които има 6 купона по 10 лв. Валидни са, не ги отменят впоследствие и могат да се ползват по нормалния начин.

# 758
Pppp покажи календарите

# 759
  • Пазарджик
На мен ми даде 8 подаръка от този линк https://temu.to/k/e31ivjdw87g от някаква реклама.

# 760
Ето го по-скъпият:

Другият е с едни железа, като пъзели за отключване.

Този изглежда в добро състояние, но няма да го отварям за сега - ако има несъответствия, ще си искам парите. Обаче забелязвам една малка разлика от рекламата - вътре трябваше да има една карта с диаграми - вижте на клипчето:
https://share.temu.com/E2R06zMgcIB
А я няма. Да се оплаквам ли заради това, или не...

# 761
  • София
Пиши им.

# 762
След като от месеци не бях получавала офертата с връщане на кредит, наскоро ми я върнаха и разбира се, веднага поръчах една вертикална прахосмукачка. Неочаквах обаче, че същата ще има дефект - явно жичките са и прекъснати, защото при накрайника нито се завърта четчицата, нито светят лампичките.
Сега се чудя какво да правя?... Ако я рекламирам и поискам да я върна, дали няма да ми спрат офертата за връщане на кредит? Или да я ползвам така, но супер много ме дразни, като я виждам без четка(мъжа ми я махна, да не пречи поне)!

# 763
Не виждам смисъл да ползваш нещо дефектно и вероятно не дотам функционално само заради едните кредити. Като няма - няма, все пак вещта се купува за рационалното й и смислено ползване, не за да получи нещо друго човек или само заради цената.

# 764
  • Асеновград
След като от месеци не бях получавала офертата с връщане на кредит, наскоро ми я върнаха и разбира се, веднага поръчах една вертикална прахосмукачка. Неочаквах обаче, че същата ще има дефект - явно жичките са и прекъснати, защото при накрайника нито се завърта четчицата, нито светят лампичките.
Сега се чудя какво да правя?... Ако я рекламирам и поискам да я върна, дали няма да ми спрат офертата за връщане на кредит? Или да я ползвам така, но супер много ме дразни, като я виждам без четка(мъжа ми я махна, да не пречи поне)!
Вероятно ще спрат офертата, не можеш нищо да направиш. Миналата година на мен ми я бяха спрели, понеже изгубиха пратката и ми върнаха парите. Не беше по моя вина но...............
Но и дефектна за какво ти е?

Общи условия

Активация на акаунт