Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 995
  • 941
  •   1
Отговори
# 765
Поне ще ти върнат цялата сума за прахосмукачката + събрания кредит. И аз бих я върнала. За какво ми е нещо, което работи наполовина? Иначе офертата могат да ти я спрат и без това. Имаш 90 дни. Използвай си офертата докато я имаш и върни прахосмукачката по-късно.

# 766
Получих пратка, а вътре изненада - коледна хлъзгава пижама. Не съм поръчвала такава. Дали някоя китайка я е сложила погрешка, или е подарък от Тему Joy

Върнах я, не обичам изкуствени материи.

И как заявихте връщане на нещо непоръчано?
Къде го пратихте?

# 767
Поръчах си керамична електрическа тенджера. Някой купувал ли е такова нещо?
Вярно ли е, че може само да се сипе вода и ориз и без да се прави друго, се сготвя сам?

# 768
  • Бургас
Получих пратка, а вътре изненада - коледна хлъзгава пижама. Не съм поръчвала такава. Дали някоя китайка я е сложила погрешка, или е подарък от Тему Joy

Върнах я, не обичам изкуствени материи.

И как заявихте връщане на нещо непоръчано?
Къде го пратихте?

Връщах неща от същата поръчка, сложих го в пакета при тях.
Ако трябваше да връщам само нея - няма как.

# 769
За първи път чувам за такова нещо как работи?
Поръчах си керамична електрическа тенджера. Някой купувал ли е такова нещо?
Вярно ли е, че може само да се сипе вода и ориз и без да се прави друго, се сготвя сам?

# 770
Открай време си има мултикукъри, инстант пот, оризоварки и хиляди подобни бързоготвещи уреди. Мен по-скоро ме притесняват при такива китайски уреди колко е качествен материала и дали не попада част от него в храната, което си е вредно.

# 771
https://share.temu.com/g7qpklPwXsB

Ето - в едно от ревютата някой беше писал, че само се  сипва вода и ориз.
Сега видях, че ще ми я доставят по суша, чак догодина. Няма да отменям поръчката, но кой знае дали ще дойде - при тези промени напоследък.

Имам мултикукър, но той не става за много неща - за ориз и супи пък съвсем. Инстант пот не съм ползвала.

# 772
Иначе изглежда сладко на външен вид.

# 773
Да, хубавко е и не е с тефлон. Дано да не изгори бързо.

# 774
  • На изток от Ада
Симоатичен уред.
 Иначе сме с инстант пот , става за ориз и супа

# 775
Включвам се да ви споделя какво ми се случи днес. Имам поръчка, която трябваше да пристигне в следващите няколко дни. Тръгва от склада стига до летището и сега отново е склада на Тему ,😄😄😄
Милата служителка ми каза, че това е защото се грижат изключително за моята пратка, така и не дадоха адекватно обяснение, но предполагам, че не е имало места за всички пратки.

# 776
  • Асеновград
Включвам се да ви споделя какво ми се случи днес. Имам поръчка, която трябваше да пристигне в следващите няколко дни. Тръгва от склада стига до летището и сега отново е склада на Тему ,😄😄😄
Милата служителка ми каза, че това е защото се грижат изключително за моята пратка, така и не дадоха адекватно обяснение, но предполагам, че не е имало места за всички пратки.

Явно не е единичен случай, две имам такива

# 777
  • На изток от Ада
И аз имам такава пратка seveva

# 778
И аз. Много разчитах, че ще дойде до първи, ама тя вече четири дни е прибрана в тоя склад на Тему. Явно имат някакъв проблем.

# 779
Здравейте, имам да връщам една пратка, която е доста дълга и Тему ми предлагат връщане с Бокс Нау, имали ли сте такава ситуация, пиша на бота, но върти едно и също. Там кутиите са малки, не побират такъв размер...

Общи условия

Активация на акаунт